• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Ah kuzum agzindan bal damlıyor 6larada razıyım ❤
Canim senin kilon bize gore az biraz fazla oldugu icin sen bizden cok daha iyi verirsin mesela biz bir kilo verirsek sen dikkat edersen iki kilo da verirsin,yeterki iradeli ol pes etme ben inaniyorum sana,sende inan.

Canim senin kilon bize gore az biraz fazla oldugu icin sen bizden cok daha iyi verirsin mesela biz bir kilo verirsek sen dikkat edersen iki kilo da verirsin,yeterki iradeli ol pes etme ben inaniyorum sana,sende inan.
❤ INŞALLAH kuzum benim inancini boşa cikarmicam ❤

Ben seda canimmm❤
Tamam sedacim memnun oldum:)
❤ INŞALLAH kuzum benim inancini boşa cikarmicam ❤
Canim onemli olan kendine olan inancini bosa cikarmaman ve kendine inanman,hayatimizin en guzel yillari istedigimiz kiyafetlere uzaktan bakarak,iki merdiven cikarken nefes nefese kalarak,aynaya bakarken kendimizi begenmeyerek gecmesin tam tersi olsun.

Tamam sedacim memnun oldum:)

Canim onemli olan kendine olan inancini bosa cikarmaman ve kendine inanman,hayatimizin en guzel yillari istedigimiz kiyafetlere uzaktan bakarak,iki merdiven cikarken nefes nefese kalarak,aynaya bakarken kendimizi begenmeyerek gecmesin tam tersi olsun.
Bende memnun oldum Zeynepcim ❤

Haklisin kuzum o kadar kıyafet icimde kaliyor ki genciz guzeliz neden giynmeyelim hersey yasinda guzel kuzum kuzum hen zayfladiktan hamislik olursa bile INŞALLAH yine kilo almicam saglikli beslencem hersey yemek yemek degil ki basaricagima inaniyorum gelinlik icin ben 18 kilo vermiştim kuzum başarmıştım bidaha basaricam iNŞALLAH ❤

Aynen ya hem pazar evde oluyorum sabah erkenden tartilmak zorunda kalmam ogleye dogru tartilmak daha iyi olur:)
Evet Canim bence cok uygun banada eger arkadaşlarda kabul ederse pazar olsun kuzum ❤ ugur getrsnnn tartilar yüzümüze gülsün ❤

Bende memnun oldum Zeynepcim ❤

Haklisin kuzum o kadar kıyafet icimde kaliyor ki genciz guzeliz neden giynmeyelim hersey yasinda guzel kuzum kuzum hen zayfladiktan hamislik olursa bile INŞALLAH yine kilo almicam saglikli beslencem hersey yemek yemek degil ki basaricagima inaniyorum gelinlik icin ben 18 kilo vermiştim kuzum başarmıştım bidaha basaricam iNŞALLAH ❤
Aynen oyle tatlim,o guzelim elbiseler icimizde kalmasin disimizi suslesin:)

18 kiloyu ne kadar surede vermistin canim?
Sen regl olsan iki uc kilo kesin gider o da sislik yapiyor sende.

Aynen oyle tatlim,o guzelim elbiseler icimizde kalmasin disimizi suslesin:)

18 kiloyu ne kadar surede vermistin canim?
Sen regl olsan iki uc kilo kesin gider o da sislik yapiyor sende.
Patlicak gibiym bi gorsen kuzum 38.gun yarin olmadim kuetajdan sonra uzun olurmus olamsi beklemedeyim ellerim sis yuzugum bile zor giriyor parmagima :( kuzum 3 ayda 18 kilo vermiştim ve kuzum harika istedigm gelinlge kavusmustum cok şükür bide spor yapmistim kuzum 5 kilo daha az duruoudum kilomdan sklasmastm...

Patlicak gibiym bi gorsen kuzum 38.gun yarin olmadim kuetajdan sonra uzun olurmus olamsi beklemedeyim ellerim sis yuzugum bile zor giriyor parmagima :KK43: kuzum 3 ayda 18 kilo vermiştim ve kuzum harika istedigm gelinlge kavusmustum cok şükür bide spor yapmistim kuzum 5 kilo daha az duruoudum kilomdan sklasmastm...
3 ayda 18 kilo cok iyi,yine basarirsin eski tecrubelerinden de faydalanirsin bizi de bilgilendirirsin insallah.Aslinda hedeflenen kiloya ulasincada sporu birakmamak lazim ben ozellikle yuruyusu hayatima koydum bundan sonra en az haftada 3-4 gun 45 dk yuruyusumu hep yapmayi dusunuyorum.

Kuzum benim topigimde var ordaki arkaslarda burdaki arkdslar hem brdayiz hem ordayiz :KK66: ama burda bi duzen olusturduk senin topigin bize ugur getrcek bence ❤
Aaaa oylemi senin de mi diyet gunlugun var bakayim bir ara:)canim kilolardan kurtulalim da insallah orasi burasi hic fark etmez yeterki motivasyonumuz hep ust seviyelerde kalsin:)

Back
X