• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Aaaa oylemi senin de mi diyet gunlugun var bakayim bir ara:)canim kilolardan kurtulalim da insallah orasi burasi hic fark etmez yeterki motivasyonumuz hep ust seviyelerde kalsin:)
Tabi kuzum ben yeni actim balim 12 haftalik yarışma diye kuzum❤ kuzum yeterki verelimmmm yaa haklsin INŞALLAH vericez birlikten güç dogar

3 ayda 18 kilo cok iyi,yine basarirsin eski tecrubelerinden de faydalanirsin bizi de bilgilendirirsin insallah.Aslinda hedeflenen kiloya ulasincada sporu birakmamak lazim ben ozellikle yuruyusu hayatima koydum bundan sonra en az haftada 3-4 gun 45 dk yuruyusumu hep yapmayi dusunuyorum.
Luzum ben dans ve lesliye bacaklarim cok incelmisti ama yuruys yazin super olur kuzum yapariz evelALLAH ❤

Bir ara bende cok takiliyordum bdv de ama suaralar pek bakmiyorum,okuduklarimdan etkileniyorum ondan girmiyorum.

Canim gunluk menulerini yazarsin karsilikli yorumlasiriz,burayi cok ihmal etmezsen iyi olur.

Profildeki sen ve ailen sanirim masallah gayet hossun,boyunda cok iyi umarim yaza kadar istedigin kiloya dusersin,guncel kilon tam olarak 73 mu?
Ay çok güzel bir hosgeldin oldu bu...çok teşekkür ederim Nezaketinize. ..evet benim profildeki. .evet 73 kilom. ..boyum kaldırıyor ve etim sıkı sanırım ya da ben öyle kandiriyorum kendimi :))

Luzum ben dans ve lesliye bacaklarim cok incelmisti ama yuruys yazin super olur kuzum yapariz evelALLAH ❤
Valla ben yaz kis cook seviyorim yuruyusu leslie ben de yaptim bir sure cokta faydasini gordim ama acik havada yurumek gibisi yok,benim bulundugum yer uc dort bin nufuslu ilce,daglik bir yer esimle dag yuruyusleri yapiyoriz her gun okadar iyi geliyorki anlatamam,ama sehir merkezinde yuruyus okadar cazip olmayabilir.
ALLAH kabul etsin kuzucanim hayirli geceler ❤
Sagol canim okudum bile:)
Masalim adet olmusum kizlar hadi hayrlisi
Hadi gozun aydin,bu hafta senden guzel eksiler bekliyorum:)

Ay çok güzel bir hosgeldin oldu bu...çok teşekkür ederim Nezaketinize. ..evet benim profildeki. .evet 73 kilom. ..boyum kaldırıyor ve etim sıkı sanırım ya da ben öyle kandiriyorum kendimi :))
Gordugumu soyledim canim cok hos gorunuyorsun ama onemli olan senin kendini nasil gordugun ve ideal kilonun kac olmasi gerektigi.

Kızlar bana pazar da olur ptsi de huyum kurusun hergun tartliorum yanlış evet ama diyetten başka bişey düşünemiyorum diyet yaparken. masal3487 masal3487 sosyal dansa gidiyorum Cnm yaklaşık 3 senedir. _Masalim_ _Masalim_ hayırlısı olsun hakkında cnm,güzel haberlerini bekliyor olacagiz.yeni gelen arkadaşlar da hosgelmisler.Bolca yazalım ki kendimizden çok buraya yazacaklarimizi dusunup ve birbirimize karşı sorumluluk hissedip kaçamak yapmayalim.

Kızlar bana pazar da olur ptsi de huyum kurusun hergun tartliorum yanlış evet ama diyetten başka bişey düşünemiyorum diyet yaparken. masal3487 masal3487 sosyal dansa gidiyorum Cnm yaklaşık 3 senedir. _Masalim_ _Masalim_ hayırlısı olsun hakkında cnm,güzel haberlerini bekliyor olacagiz.yeni gelen arkadaşlar da hosgelmisler.Bolca yazalım ki kendimizden çok buraya yazacaklarimizi dusunup ve birbirimize karşı sorumluluk hissedip kaçamak yapmayalim.
Kuzum o bende de var her gun tartilma yani:) sosyal dans nasil oluyor canim merak ettim?

Sagol kuzum benim cok tatlısın INŞALLAH zayflayayim hamileyim diye mujdede veririm sizlere iNŞALLAH bence bizi cok guzel dostluklar bekliyor hissediyorum ❤

Ben her zamanki gibi erkenden uyumaya kacar,benim kocada gitti uyudu, bakti benden hayir yok elimden telefon dusmuyor soylenerek gitti uyumaya:-)
Benimki umudunu kesmedi oyke bekliyor telefonun elimden düşmesini. ..Bu arada; dün gece de BAŞKA BIR ŞEY YEMEMEK ICIN yoğurt kürü yapıp yedim ...Bu aksam da yaptım ..bakalım sonuçlara ne olacak. ..Bu arada herkese selamlar sevgiler olsun

Valla ben yaz kis cook seviyorim yuruyusu leslie ben de yaptim bir sure cokta faydasini gordim ama acik havada yurumek gibisi yok,benim bulundugum yer uc dort bin nufuslu ilce,daglik bir yer esimle dag yuruyusleri yapiyoriz her gun okadar iyi geliyorki anlatamam,ama sehir merkezinde yuruyus okadar cazip olmayabilir.

Sagol canim okudum bile:)

Hadi gozun aydin,bu hafta senden guzel eksiler bekliyorum:)
Yürüyüş candir kuzum vay be mis gibi hava dag yürüyüşü harika kuzum❤ INŞALLAH kuzum bol eksilerimiz olsun en sagliklisindan

Sosyal dans Latin dansları,tango,vals gibi dansları hobi olarak yapmakyani amatoruz.kursa gidiosun ayrıca pratikler vs. Benimki tango Cnm

Sosyal dans Latin dansları,tango,vals gibi dansları hobi olarak yapmakyani amatoruz.kursa gidiosun ayrıca pratikler vs. Benimki tango Cnm
Vayyy tek kelimeyle harikasin canim,boyle bir yetenegin,ilgin varsa devam et hobi edinmek guzeldir,benim bulundugum yerde hic bir sosyal aktivite yok o nedenle orgu,kitap okuma en sevdigim hobilerim:)

Vayyy tek kelimeyle harikasin canim,boyle bir yetenegin,ilgin varsa devam et hobi edinmek guzeldir,benim bulundugum yerde hic bir sosyal aktivite yok o nedenle orgu,kitap okuma en sevdigim hobilerim:)
Ben de kitap,film bayılırım.Örgü de süpermiş keşke becerebilsem hem müthiş bı rahatlama şekli die duymustum

Back
X