• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Benimki umudunu kesmedi oyke bekliyor telefonun elimden düşmesini. ..Bu arada; dün gece de BAŞKA BIR ŞEY YEMEMEK ICIN yoğurt kürü yapıp yedim ...Bu aksam da yaptım ..bakalım sonuçlara ne olacak. ..Bu arada herkese selamlar sevgiler olsun
Seninki sabirliymis:KK48:benim koca bi de nasil merak ediyor burda yazilanlari sahte hesap acip o da yazacakmis:-)

Yogurt kurunun cok ise yaradigini soyleyenler var ozellikle gobek yaglarina, ben hic denemedim,bak bakalim ise yarayacak mi ona gore biz de deneriz belki:)

Ben de kitap,film bayılırım.Örgü de süpermiş keşke becerebilsem hem müthiş bı rahatlama şekli die duymustum
Aaa evet film izlemekte hobilerim arasinda:)
Valla daha once elime tig,sis almisligum yok netten videolar acip yapiyorum acayip iyi geliyor,gerci arada yasli teyzeler gibi hissetmiyor da degilim ama bana cok iyi geliyor:)

IMG_20170401_233638.webp
Bak bu en son yaptigim supla:)

Aaa evet film izlemekte hobilerim arasinda:)
Valla daha once elime tig,sis almisligum yok netten videolar acip yapiyorum acayip iyi geliyor,gerci arada yasli teyzeler gibi hissetmiyor da degilim ama bana cok iyi geliyor:)
Wayy netten yapıosun bide helal olsun.cok güzel olmuş elin iyiymis,hiç öyle hissetme bence süper bı meziyet

Kizlar ben bide erken kalkabilsem super olcakta nasil basaricam:işsiz:

Wayy netten yapıosun bide helal olsun.cok güzel olmuş elin iyiymis,hiç öyle hissetme bence süper bı meziyet
Sagol kuzum benim icin ugras oluyor iste,el becerilerim fena degildir resim falanda cok severim,her insanin yetenegi dogrultusunda hobileri olmali mutlaka.
Ellerine saglik kuzum harikaaa olmus rengide cok guzel seçim ❤
Sagol tatlim:)
Kizlar ben bide erken kalkabilsem super olcakta nasil basaricam:işsiz:
Aliskanlik canim,sen muhtemelen gec uyiyorsun erken uyumayi denesen erken uyanirsin belki.

Kizlar gozlerim kapaniyor iyi geceler,bir de ozellikle vucut gece 11-12 gibi leptini salgilamaya baslarmis o nedenle gec uyumamak en guzeli:KK200:

Canim cok iyi tanimaklada olmuyor,evlilik icin kesilmemis karpuz derler nasilki karpuzu kesmeden kelek mi,degil mi bilinmiyor evlilikte oyle:KK70:

Allah hayirli insanlarla karsilastirsin ve sana tavsiyem sadece duygusal karar verme mantigin devreden cikmasin, anladigim kadariyla erkek arkadasin seni heyecanlandiriyor ve evlilik fikri seni germiyorsa olumlu yoldasiniz,benimde esimden once gorustuklerim oldu ama hep evlilik fikri bana uzak geldi taki esimle karsilasana kadar uc dort ay icinde evlendik,ilk yil disinda sukur oyle ciddi problemlerimizde olmadi.

Hadi hayirli haberlerini paylasirsin insallah tabi oncelikle guzel bir mulakat arkasindan romantik bir evlilik teklifi:KK73:
inşallah hayırlısı olur canım, güzel haberler paylaşırım :))

Canim cuma olsa diye dusunduk ama konusup baska bir gunde kilo bildirimi yapabiliriz.

bana her gün uyar valla kızlar

Arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza pul biber limon ve yoğurt karışımı kürü ile zayiflayaniniz var mı ben doğum yaptım Sekiz ay oldu ve 30 kilo fazlam var bugünden itibaren başlıyorum diyete beni gaza getirirseniz çok sevinirim :KK54:

ben çok duydum ama hiç denemedim açıkçası, inşallah işe yarar

Kizlar sakincasi yoksa isimlerinizi soyler misiniz benim adim zeynep?bazen nasil hitap edecegimi bilmiyorum da:KK48:

ben cansu

Kızlar bana pazar da olur ptsi de huyum kurusun hergun tartliorum yanlış evet ama diyetten başka bişey düşünemiyorum diyet yaparken. masal3487 masal3487 sosyal dansa gidiyorum Cnm yaklaşık 3 senedir. _Masalim_ _Masalim_ hayırlısı olsun hakkında cnm,güzel haberlerini bekliyor olacagiz.yeni gelen arkadaşlar da hosgelmisler.Bolca yazalım ki kendimizden çok buraya yazacaklarimizi dusunup ve birbirimize karşı sorumluluk hissedip kaçamak yapmayalim.

ben de aynı senin gibiyim her sabah tartılırım :))

çok güzel olmuş eline sağlık

Back
X