• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Pazar günü tarti günü diye düşündük siz ne düşünüyorsunuz kizlar ? Uyarsa pazar yapalım ? Bi düzen olusturmus oluruz ?

masal3487 masal3487 Masalim cuma yarisma takimini biraktim cunku aktiflik yoktu ben senin topiginde yakaladim motiveyi seninle devam edicem bura bize uğurlu gelcek bence ❤ liste yapicakmisin kuzum hher hafta tarti gunu icin ?

Pazar günü tarti günü diye düşündük siz ne düşünüyorsunuz kizlar ? Uyarsa pazar yapalım ? Bi düzen olusturmus oluruz ?
Aynen canim pazar olsunki haftasonu kacamaklari olmasin.
masal3487 masal3487 Masalim cuma yarisma takimini biraktim cunku aktiflik yoktu ben senin topiginde yakaladim motiveyi seninle devam edicem bura bize uğurlu gelcek bence ❤ liste yapicakmisin kuzum hher hafta tarti gunu icin ?
Niye aktif degilki sasirdim,hangi guruba girmistin,ben 9.gurupta cok guzel kilo vermistim ozellikle listeye girince daha bi dikkat etmek gerekiyor.
Canim sen kendini nerde daha iyi hissediyorsan oraya yaz tabiki de onemli olan motivasyonu yakalamak.Tartin ne oldu pil takinca calisti mi?

Aynen canim pazar olsunki haftasonu kacamaklari olmasin.

Niye aktif degilki sasirdim,hangi guruba girmistin,ben 9.gurupta cok guzel kilo vermistim ozellikle listeye girince daha bi dikkat etmek gerekiyor.
Canim sen kendini nerde daha iyi hissediyorsan oraya yaz tabiki de onemli olan motivasyonu yakalamak.Tartin ne oldu pil takinca calisti mi?
Evet Kuzum bazi takimlar cok aktif balim benim takimim cok aktif değildi hic yazmiyolar neredeyse :(
Çalıştı kuzum pildenmis❤ kilom 92.9 kuzum :KK43: listeye eklersin kuzum

Regli oldugum icin olabilir kuzum ama yine anlicagin 92 93um :KK43: kuzu 7 kilo sonra 100 resmen :KK43: ağlamak istiyorum ben kendime ne etmişim

Günaydın kizlar içinizi karattim sabah sabah kusura kalmayın canlar :110:

Günaydın kizlar içinizi karattim sabah sabah kusura kalmayın canlar :110:
İçini karartma olana çare yok sonuçta.hem iyi tarafından bak 1 hafta sağlam diyetle 8leri göçen,sonra 1 ay da 85 in altına duseceksin.zaman hızlı gecio sonuçta bı bakmışsın 60 o mutluluğu düşün sürekli

Kızlar ebru şallı ile 21 günde yağlarınizdan kurtulun bahsettiğim.pilates top,cember,lastik gerekio yapmak icin.agirlik da var ama ben kullanmiorum.onu bitirdim 21 günü inceldim baya.simdi yeniden basladim 2.etap diyorum ona da

Evet Kuzum bazi takimlar cok aktif balim benim takimim cok aktif değildi hic yazmiyolar neredeyse :KK43:
Çalıştı kuzum pildenmis❤ kilom 92.9 kuzum :KK43: listeye eklersin kuzum
Sedacim kilonu tam ogrendiysen simdi yeni baslangiclar yapma zamani,olan oldu hem zor surecler atlattin,listeye ekledim simdilik hedef kilona 70 yazdim sonra dusururuz insallah.
Beynine olumsuz sinyaller gonderme lutfen o kilolar kalici degil gidici.
Regli oldugum icin olabilir kuzum ama yine anlicagin 92 93um :KK43: kuzu 7 kilo sonra 100 resmen :KK43: ağlamak istiyorum ben kendime ne etmişim

Aaa sabah sabah bu ne olumsuzluk,pozitif ol gulum 100 e 7 kilo kaldi diyecegine seksene 3 kilo kaldi desen cok daha anlamli olur.

Kizlar kahvaltimi yapayim okula geceyim,

Kahvaltim her zamanki gibi,3 kasik cokelek(icine dere otu,corekotu,kirmizi pul biber ve ceviz koydum 2 tane)bir tane az haslanmis yumurta,yedi yesil zeutin ve yesil cay.

Kızlar ebru şallı ile 21 günde yağlarınizdan kurtulun bahsettiğim.pilates top,cember,lastik gerekio yapmak icin.agirlik da var ama ben kullanmiorum.onu bitirdim 21 günü inceldim baya.simdi yeniden basladim 2.etap diyorum ona da
Ben de hepsi var, aslinda bende yuruyus sonrasi yapabilirim bakayim zorlanmasam tabi.

Diyet yarışmaları var demissiniz ben nasıl katilacagimi bilmiyorum oralara yani dün geceden bu yana uğraşıyorum ama bı türlü yapamadım yardımcı olurmusunuz güzel yorumlariniz için çok teşekkür ederim:KK52::KK52:

Diyet yarışmaları var demissiniz ben nasıl katilacagimi bilmiyorum oralara yani dün geceden bu yana uğraşıyorum ama bı türlü yapamadım yardımcı olurmusunuz güzel yorumlariniz için çok teşekkür ederim:KK52::KK52:
Diyet gruplarının altında cuma zayıflama yarismasina katılmak isteyenler başlığı var oraya katılmak istiyorum yazabilirsin.sonra seni takımlarına davet edenler oluo.Deneme süresi vardı yanılmıyorsam.Ben de çok kalmamistim.

Canim cuma yarsima guruplari var oraya yazarsan hangi bir gurup seni cagirir,orda daha disiplinli devam edersin,istersen buraya da yazarsin

Diyet gruplarının altında cuma zayıflama yarismasina katılmak isteyenler başlığı var oraya katılmak istiyorum yazabilirsin.sonra seni takımlarına davet edenler oluo.Deneme süresi vardı yanılmıyorsam.Ben de çok kalmamistim.
Aynen canim iki haftalik deneme suresi var.

Back
X