• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Herkesin farklı olabilir ama mesela ben öğle yemeği yiyince kilo veremiyorum
Sabah akşam tıka basa yiyorum ama kilo vermemde bir sakıncası olmuyor
Beni de zorluyor. Benim atıştırma huyum var ne yazık ki. Bi de şeker başlangıcı olduğu için o kadar uzın süreli açlık zorluyor.
Dediğin gibi,herkesin kendi vücudunu tanıması lazım

İyi olur canım inşallah bu yoğurt kürümüdür nedir onu yatmadan önce mi ne yiyorsun o benim kilo verimimi yavaşlatmıştı anladım ki ne olursa olsun 18:00 dan sonra birşey yemeyeceksin
Öyle yapıyorum,6 da yiyorum. Arkasından bol su tüketmeye çalışıyorum yatana kadar

Günaydın kızlar. Hayırlı kandiller dilerim. kahvaltım ;
Domates salatalık biber
KK tulum peyniri
3 dilim k. Ekmek
1 bardak çay (az şekerli)
3 siyah 3 yeşil zeytin
1 kivi

Bugün spor yok temizlik yapıcam.
Hayırlı kandiller canım
Kolay gelsin,bitmez o temizlik işleri...
Ekmek falza mı olmuş sanki biraz?

Ben kalkar kalmaz yarım litre ılık suyumu içtim, kahvaltıda klasik haşlanmış yumurta,domates ,salatalık yedim bol pulbiberli.
Çanaşırları toplarken 50 kadar squat,Yarım saatte slim in 6 yaptım çok şükür.
Dünün cezası ip atlama var
Ve gücüm yeterse biraz da Leslie

Bilgisi olan var mı;günlük en fazla ne kadar spor yapılmalı? Kilo vermeyi hızlandırır mı? Günde iki kere yapmak iyi mi yoksa kas mı yaptırır?

allah kabul etsin.

herkesin kandil hayirli alsun.
Sagol bebegim:)
Malesef canım simit yeşil çay ve peynir yedim
Abartmamissin canim,diyeti bozmaz bunlar.
Bilgisi olan var mı;günlük en fazla ne kadar spor yapılmalı? Kilo vermeyi hızlandırır mı? Günde iki kere yapmak iyi mi yoksa kas mı yaptırır?
Canim bence uygun olan en fazla bir saat ama ortalama 45 dk haftanin en az dort gunu spor yapilmasi cok daha iyi,cok yuklenip bir gunde bir saatten fazla spor yapmaya gerwk yok bence,onemli olan sureklilik.

Kızlar sabah evden erken çıkmam gerekiyordu o yüzden 6.45 de kahvaltı yaptım 6 saate yakındır birşey yemedim o yüzden şimdi terbiyeli et çorbası ve kıymalı taze fasulye yedim ikisininde miktarı az

Kızlar sabah evden erken çıkmam gerekiyordu o yüzden 6.45 de kahvaltı yaptım 6 saate yakındır birşey yemedim o yüzden şimdi terbiyeli et çorbası ve kıymalı taze fasulye yedim ikisininde miktarı az
Iyi yapmissin canim zaten 5-6 saatten sonra bir seyler yemek lazim,leptin hormonu fazla salgilanmaz cunku.

Kızlar benim bi kuzenim 95 den 75 e düştü. Spor yapmadan. Doktor ona sporu bundan sonra yap hem vücudun sıkılasir hemde bundan sonra daha az verirsin. Hızını normalde verdiğin gibi etkiler demişti.
diyetısyenler oyle yapıyor zaten, ya hıc spor yapmayın, ya hafıf yuruyus dıye baslatıyorlar

Back
X