• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Ben kacirmisim gevherbanuyu insallah hemen gelir uzaklastikca daha kotu oluyor malesef.Kakao gelir o bizsiz durmaz:))
Bencede gıyabında konuşuoruz bak kakaovanilya kakaovanilya nerdesin ne
Şahsen ben de hedefime ulassam da arada destek atmaya gelirim

kızlar bugün nöbetçi olduğumdan spor konusunda kendime tatil yapmayı düşünüyorum ama içim hiç rahat değil
diğer günler yapıcam sadece haftada bir yapmamayı düşünüyorum

kızlar bugün nöbetçi olduğumdan spor konusunda kendime tatil yapmayı düşünüyorum ama içim hiç rahat değil
Canım için rahat olsun kas dinlenmesi ve yapılanması açısından doğru olan en az bı gün yapmamak ki sen 5 Miles yapiosun dinlenme yapman lazim

Canim o kadar kasma kendini haftada iki gune kadar da yapilmamasi normal.

Ben de yarin nobetciyim ama ogrenci az oldugu icin yorucu olmuyor

Eşim orda zaten ben de ücretsiz izinle inşallah onun yanına, ABD orasi da beni çok urkutuo ete bile şeker surubu döken memleket inşallah kilo almam
Himm vay canina dunyanin obur ucuna gidiyorsun,aile butunlugu herseyden onemli canim git tabi.
Kendi yeme kulturunu orada da devam ettirirsin,zaten bir anda insanin yeme duzeni aliskanliklari degismez.

Eşim orda zaten ben de ücretsiz izinle inşallah onun yanına, ABD orasi da beni çok urkutuo ete bile şeker surubu döken memleket inşallah kilo almam
Ben de new york'ta yaşamıştım bir süre, ilk gittiğimde baya sağlıksız beslenmiştim gerçekten, pek evde yemek yapmadığımdan, hazır yemeklerden, ama sonra kendin pişirince seçip alabilirsin.

sen ne tarafa gidiyorsun

Ben de new york'ta yaşamıştım bir süre, ilk gittiğimde baya sağlıksız beslenmiştim gerçekten, pek evde yemek yapmadığımdan, hazır yemeklerden, ama sonra kendin pişirince seçip alabilirsin.

sen ne tarafa gidiyorsun
Yaaa tecrübelerinden faydalanirim artık,Boston

Kızlar günaydın. Ay ne güzel yurt dışı konuşmalari oluyor. Ben bırak yurtdışıni bırak türkiyeyi kendi yaşadığım şehri gezmedim .:KK33:

Back
X