• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Kızlar günaydın. Ay ne güzel yurt dışı konuşmalari oluyor. Ben bırak yurtdışıni bırak türkiyeyi kendi yaşadığım şehri gezmedim .:KK33:
Canım nie, bebekle gezmesi zor ama günlük yürüyüşler fln onun da hoşuna gitcektir

Günaydın kızlar
Klasik kahvaltımı yaptım
Bu hafta hiç eksi göremedim bir kaçamak ve içli köftelerin ceremesini çekiyorum :KK12:

Zaman hızla akıyor ve ben bayrama kadar 50 leri görmek istiyorum önümde daha 6 kilo var
Haziranın 10 dan sonra memlekete gidebilirim orada yememe dikkat etsemde spor yapamayabilirim:110:

Zaman hızla akıyor ve ben bayrama kadar 50 leri görmek istiyorum önümde daha 6 kilo var
Haziranın 10 dan sonra memlekete gidebilirim orada yememe dikkat etsemde spor yapamayabilirim:110:
Allah gonlune gore versin canim,haftada 1.5 kilo vermistin diye hatirliyorum. Verirsin insallah. Sen bu isi iyi biliyosun bence

Yaaa tecrübelerinden faydalanirim artık,Boston
Ben manhattan'da kalıyordum. new jersey'e gidip büyük marketlerden alışveriş ederdik. Target, walmart, costco daha uygun olan marketler, bir de büyük eczaneler var, rite aid cvs gibi, onlar da market gibi işliyor. eğer şehir dışına outlet mağazalara gidersen, marka ürünleri çok uygun fiyatlara alabilirsin, ben türkiye'ye baya bir kennethcole'lar, ann taylorlar, banana republıcler taşımıştım.

Queens'te türk mahallesi vardı, ordaki marketlerde sucuk falan gibi şeyler bile bulunuyordu, sanırım benzer bir şey boston etrafında da vardır. Türk restoranları vardı etrafta, ama bazen pahalı olabiliyorlardı, yerlerine yunan restoranlarına gitmeyi tercih edebilirsin, türk yemeği muadilleri bulunabiliyordu.

Markete gittiğinde yoğurt olarak plain al, diğerlerinin hepsi şekerli , greek yogurt dedikleri şey bizim süzme yoğurt.
Beyaz peynir alacaksan feta'yı deneyebilirsin. Dondurulmuş yemekler çok çeşitli, mikrodalgaya atıvermek için kolay seçeneklerdi.

Oraya gittiğinde benim yerime de çin yemeği ye, buradaki restoranlarda hem tadı tutturamıyorlar, hem porsıyonlar kucuk, gozun ac kalıyor.

aklıma bunlar geldı, yıne aklımda kaldıgı kadarıyla yardımcı olmaya calısırım.

Kizlar gunaydinn. Tam gaz geri dondum :)) dun cok yogun ve uykusuzdum gelemedim. Sabah 1 haslanmis yumurta, yarim salatalik, 1 bardak sut. Biraz isim var, sonra gecmise bakicam biraz. Pazar icin hedef eski kilom 65.6. Bayrama 1 ay 1 hafta kalmis, bikini kivamina gelemesem de en azindan mayoda normal duracak bir kivama gelmek istiyorum.

Ben manhattan'da kalıyordum. new jersey'e gidip büyük marketlerden alışveriş ederdik. Target, walmart, costco daha uygun olan marketler, bir de büyük eczaneler var, rite aid cvs gibi, onlar da market gibi işliyor. eğer şehir dışına outlet mağazalara gidersen, marka ürünleri çok uygun fiyatlara alabilirsin, ben türkiye'ye baya bir kennethcole'lar, ann taylorlar, banana republıcler taşımıştım.

Queens'te türk mahallesi vardı, ordaki marketlerde sucuk falan gibi şeyler bile bulunuyordu, sanırım benzer bir şey boston etrafında da vardır. Türk restoranları vardı etrafta, ama bazen pahalı olabiliyorlardı, yerlerine yunan restoranlarına gitmeyi tercih edebilirsin, türk yemeği muadilleri bulunabiliyordu.

Markete gittiğinde yoğurt olarak plain al, diğerlerinin hepsi şekerli , greek yogurt dedikleri şey bizim süzme yoğurt.
Beyaz peynir alacaksan feta'yı deneyebilirsin. Dondurulmuş yemekler çok çeşitli, mikrodalgaya atıvermek için kolay seçeneklerdi.

Oraya gittiğinde benim yerime de çin yemeği ye, buradaki restoranlarda hem tadı tutturamıyorlar, hem porsıyonlar kucuk, gozun ac kalıyor.

aklıma bunlar geldı, yıne aklımda kaldıgı kadarıyla yardımcı olmaya calısırım.
Canım çok saol ya, bunları not alicam hemen.bakalim çok heyecanlıyım ben de degisik bı deneyim olacak :))

geçmiş kandiliniz mübarek olsun bu arada kızlar. masal3487 masal3487 canım orucunu allah kabul etsin.
L LoReLaiii yolculuğun şimdiden hayırlı olsun canım. bostonda 3-4 gün kalmıştım, pek güzel bir yer değildi açıkçası ama arkadaşımın mezuniyet telaşı vardı o yüzden çok da gezemedik. espailerdi adı galiba, çok güzel bir restoran vardı, nefis balıklar yapıyorlardı, akşam yemeği için mutlaka uğrayın. kahvaltıda kızartma et yiyorlardı sürekli, çok kalorili besleniyorlar ya. dönmeden san fransisco ve new yorka mutlaka git bence :) bi de sohoda balthazar restoran var, iki kere gittim ikisinde de bir sürü ünlü görmüştüm, masa bulmak çok zor oluyor ama ambians falan çok güzeldi.

Canım çok saol ya, bunları not alicam hemen.bakalim çok heyecanlıyım ben de degisik bı deneyim olacak :))
:) senin isin zor, ilk gittigimizde arkadasimin abisi bizi getirmek icin bizimle gelmisti, tabi bizi getirmek icin geldigine inanirsan, daha once amerikada kalmis, yemekleri yeniden yemek icin gelmisti bence. butun hafta ordan oraya kosturup durmustu, suranin pizzasi, buranin hamburgeri harika diye, kendini yemeklere cok kaptirmazsin umarim :))

Ogle yemegim firinda kabak ve patlican + bol yogurt. Bugun ara tarti gunu oldugunu unutmusum kizlar, ogle yemeginden once tartildim midem bostu zaten, 66.6 ciktim, gecen haftaki kilomu hatirlamiyorum ama bu civarlarda bir seydi, en azindan kilo almadim diye avutucam kendimi :) pazar gunune kadar protein agirlikli beslenicem +1 kilodan kurtulmak icin.

Ogle yemegim firinda kabak ve patlican + bol yogurt. Bugun ara tarti gunu oldugunu unutmusum kizlar, ogle yemeginden once tartildim midem bostu zaten, 66.6 ciktim, gecen haftaki kilomu hatirlamiyorum ama bu civarlarda bir seydi, en azindan kilo almadim diye avutucam kendimi :) pazar gunune kadar protein agirlikli beslenicem +1 kilodan kurtulmak icin.
Seni burda tekrar gördüğüme sevindim canım :21:inşallah hedefine ulaşırsın :KK31:

dunku menum
kahvalti 2 yulaf kepegi, haslanmis yumura, peynir, zeytin
ogle tavuk izgara, salata
aksam sehriye corbasi, ispanakli yumurta, salata, yogurt
ara 3 gun kurusu, 3 ceviz, kara dut

bugun iyi gitmiyor yalniz, oglen tavuk izgara sandvic menu vardi, ekmeginin yarisi biraktim, kolasini icmedim, brownisi kizarmis patatesini yemedim, su an karnim ac degil ama insanin siniri bozuluyor. zaten boyle menu mu olur, her gun spro yapan 18 yasinda genc olsan yakamazsin bunun kalorisini, biraz ismine kandim.
Umarim aksami hasarsiz atlatirim, pizza gecesi yapacaklarmis.
Irade kuvvetimi bu kadar kullanmam dogru degil, illa bir yerlerden fire verir, insanin kendini bu durumlara sokmamasi en iyisi ama oldu bir kere

Back
X