• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Önemli olan az da olsa devamlı yapmak
Yanlış hatırlamıyorsam 40 dk falan sonra yapılan sporun kalori yakımına faydası yokmuş M mirayhanim
Kadın doğum doktorum da dün bana aksam da yürüyüş yap dedi. Niye öyle oldu ki o zaman.yani sabah akşam dedi. Bu arada kızlar doktorum da farketti zayıflamışsın sen dedi:KK66:) benden cok doktor hanım zayıflamamı istiyo galiba :)))

Kızlar merhaba nasılsınız. Ozledim sizi gercekten. Sanki daha oncemiz var gıbı bi bag oluştu. Bu topik kiloar gitse de kapanmasın :))
Kandil sebebiyle giremedim oruç davetler falan derken. Bi gun kayınvalidelerdeydik dün de eltimler bendeydi. Bugün ancak girebildim.

Kadın doğum doktorum da dün bana aksam da yürüyüş yap dedi. Niye öyle oldu ki o zaman.yani sabah akşam dedi. Bu arada kızlar doktorum da farketti zayıflamışsın sen dedi:KK66:) benden cok doktor hanım zayıflamamı istiyo galiba :)))
Bilmiyorum ki K kokunhuzurmus . Senin adına çok sevindim canım,çevredekilerden böyle şeyler duymak çok motive ediyo di mi

Kizlar sabah her zamanki klasik kahvaktim

3 kasik lor(3 ceviz,corwkotu,roka)1 has yum,7 yesil zeytin.

15.00 bir tabak yogurtlu kabak,iki tk irmik tatlisi(irmige yag ve seker koymadim balla yaptim) cay.

Spor yapamadim bugun kizlar arkadaslarim gec gittiler sonrasinda bulasik kocaya yemek derken firsatim olmadi,bugunluk boyle olsun.
Benim de canım çok çekiyo irmik tatlısı. Balla iyi fikir ben de deniyim. :)

Gunaydin kizlar :anneadayı: canim kahvalti etmek istemedi kahve iciyorum ama yumurta hasladim istemesem de yicem. Ben de bugun guzel bir eksi gordum, bayrama 5 hafta kaldi kizlar, kacamak yapmazsak 5-7 kg arasi verebiliriz bence :nazar:

Back
X