Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaslar şişiyormuş canım ondan olabilirGeç saatte spor yaptım,onunla alakası olabilir mi
Bu hafta genelde 5-6 civarı meyveyle falan kapatmıştım günü. 7 ler için heyecanlıydımKaslar şişiyormuş canım ondan olabilir
Bende hep geç saatte yapıyorum bende eksi göremiyorum![]()
Görelim yaaaa....Kaslar şişiyormuş canım ondan olabilir
Bende hep geç saatte yapıyorum bende eksi göremiyorum![]()
Kadın doğum doktorum da dün bana aksam da yürüyüş yap dedi. Niye öyle oldu ki o zaman.yani sabah akşam dedi. Bu arada kızlar doktorum da farketti zayıflamışsın sen dediÖnemli olan az da olsa devamlı yapmak
Yanlış hatırlamıyorsam 40 dk falan sonra yapılan sporun kalori yakımına faydası yokmuş M mirayhanim
Bilmiyorum ki K kokunhuzurmus . Senin adına çok sevindim canım,çevredekilerden böyle şeyler duymak çok motive ediyo di miKadın doğum doktorum da dün bana aksam da yürüyüş yap dedi. Niye öyle oldu ki o zaman.yani sabah akşam dedi. Bu arada kızlar doktorum da farketti zayıflamışsın sen dedi) benden cok doktor hanım zayıflamamı istiyo galiba :)))
Maşallah maşallahBu arada 68.6 olmuşum. Daha az önce tartıldım dün oructum etkiler diye paylaşmadım. Sanırım 400 gr eksiydi bugüne gore. Asıl kilom 68.6![]()

Benim de canım çok çekiyo irmik tatlısı. Balla iyi fikir ben de deniyim. :)Kizlar sabah her zamanki klasik kahvaktim
3 kasik lor(3 ceviz,corwkotu,roka)1 has yum,7 yesil zeytin.
15.00 bir tabak yogurtlu kabak,iki tk irmik tatlisi(irmige yag ve seker koymadim balla yaptim) cay.
Spor yapamadim bugun kizlar arkadaslarim gec gittiler sonrasinda bulasik kocaya yemek derken firsatim olmadi,bugunluk boyle olsun.
Evet olabilir ben birkac kez 9-10 gibi yuruyuse cikmistim ve ertesi gun arti ciktigim olmustuGeç saatte spor yaptım,onunla alakası olabilir mi
Pazar günü eksi göreceğine Emin'imPazar gününe tekrar tartılayım inşallah 7 lere inerim artık

Gozun aydin canim 70lerden giderek uzaklasiyorsun :))Bu arada 68.6 olmuşum. Daha az önce tartıldım dün oructum etkiler diye paylaşmadım. Sanırım 400 gr eksiydi bugüne gore. Asıl kilom 68.6![]()
İnsallah ben de 7 yi gormek istiyorum :)Öğle yemeğim;
1 tabak patatesli tavuk haşlama (yağsız)
Salata
Akşamüstü 6:30 gibi sadece meyve yiyerek kapatmayı düşünüyorum
7 leri görmek istiyorum bu hafta