- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
Oo canım harikasın bu iş sabır işi sabredersek muradımıza ericez inşallahBu arada 68.6 olmuşum. Daha az önce tartıldım dün oructum etkiler diye paylaşmadım. Sanırım 400 gr eksiydi bugüne gore. Asıl kilom 68.6![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo canım harikasın bu iş sabır işi sabredersek muradımıza ericez inşallahBu arada 68.6 olmuşum. Daha az önce tartıldım dün oructum etkiler diye paylaşmadım. Sanırım 400 gr eksiydi bugüne gore. Asıl kilom 68.6![]()

Yok emin oldum 68.6 da. Bi kac gundur 68.6 cıkıyodum zaten. Spor yapamadım 2 gun. Hastane oruc derken.K kokunhuzurmus canım oruç tuttuğun ertesi günü eksi mi gördün
Ay verirmiyiz ki benim 50 leri görmem lazımGunaydin kizlarcanim kahvalti etmek istemedi kahve iciyorum ama yumurta hasladim istemesem de yicem. Ben de bugun guzel bir eksi gordum, bayrama 5 hafta kaldi kizlar, kacamak yapmazsak 5-7 kg arasi verebiliriz bence
![]()
Ama artıda olmadı yani di miYok emin oldum 68.6 da. Bi kac gundur 68.6 cıkıyodum zaten. Spor yapamadım 2 gun. Hastane oruc derken.
Ben de 59.9 bile olsa 50leri gormek istiyorum :) verebiliriz bence ya vericez gibi hissediyorum su an :))Ay verirmiyiz ki benim 50 leri görmem lazım
ben bu aralar baya ümitsizliğe düşmüştümBen de 59.9 bile olsa 50leri gormek istiyorum :) verebiliriz bence ya vericez gibi hissediyorum su an :))
Kesinlikle dün öyle şapşaldım ki. Doktordan sonra yüzüm gülüyordu ilk defa. Eşim de suratıma bakıp bakıp güldü. Mutluydum yani doktor kilo verdiğimi farketti diye :))Bilmiyorum ki K kokunhuzurmus . Senin adına çok sevindim canım,çevredekilerden böyle şeyler duymak çok motive ediyo di mi
Et cnm mutluluk paylaştıkça güzelleşiyor :))Maşallah maşallah
Benim tartı moralimi bozdu ama sana eşlik edeyim![]()
Teşekkür ederim seni yakalicamGozun aydin canim 70lerden giderek uzaklasiyorsun :))
Ay inşallah ağzından bal damlıyor. 6o olsam var ya uçarım havalara.Gunaydin kizlarcanim kahvalti etmek istemedi kahve iciyorum ama yumurta hasladim istemesem de yicem. Ben de bugun guzel bir eksi gordum, bayrama 5 hafta kaldi kizlar, kacamak yapmazsak 5-7 kg arasi verebiliriz bence
![]()
Sabır işi gerçekten ya. Ben de cok sabırsızım ama kısa zamanda dönüt aldıgım için bu beni motive ediyo :)Oo canım harikasın bu iş sabır işi sabredersek muradımıza ericez inşallah![]()
Yok olmadı Allaha şükür :) yıkılırdım ya. 100 gr artı da olsa istemiyorum görmek. Nasıl veriyoruz biz o gramları canımız çıkıyo :)Ama artıda olmadı yani di mi
Sen cok guzel veriyorsun, en erken sen verirsin bence umitsizlige kapilma ben de kapilmistim iki kilo arti gordum ama modumu yukselttim ve su an o arti ikiden kurtuldum umitsizlik dengeyi bozuyo inanalim yaparizben bu aralar baya ümitsizliğe düşmüştüm
İnşallah ya veririz
Olucaz cok pozitif seyler hissediyorum bu grubun akibeti hakkinda :))Ay inşallah ağzından bal damlıyor. 6o olsam var ya uçarım havalara.
İnşallah canım yaaaaa,ondan olsun daEvet olabilir ben birkac kez 9-10 gibi yuruyuse cikmistim ve ertesi gun arti ciktigim olmustu
Altıncı hissin kuvvetlidir inşallahOlucaz cok pozitif seyler hissediyorum bu grubun akibeti hakkinda :))
Aynen canım inanmak gerek önceSen cok guzel veriyorsun, en erken sen verirsin bence umitsizlige kapilma ben de kapilmistim iki kilo arti gordum ama modumu yukselttim ve su an o arti ikiden kurtuldum umitsizlik dengeyi bozuyo inanalim yapariz
Gunaydin canim ben de dun sabittim bugun eksiye dustum,ayy ne zaman boyle desem nazarim degiyor kendime ama bendende gyzel bir eksi gelecek gibi:)Gunaydin kizlarcanim kahvalti etmek istemedi kahve iciyorum ama yumurta hasladim istemesem de yicem. Ben de bugun guzel bir eksi gordum, bayrama 5 hafta kaldi kizlar, kacamak yapmazsak 5-7 kg arasi verebiliriz bence
![]()