• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Sağlık sorunlari yasiyorum kizlar ruhsal anlamda ataklar artti kalp carpintisi sksmasi ic skntisi nefes alamiyomus hissi daralma aglama krizleri geçiriyorum ALLAHIM herkesi bu ruh halinden korusun cok zor bana ne olur dua edin olur mu:KK42:
Canim ya Allah yardimcin olsun:( dua disinda sana ne desek bos cunku hicbir teselli seni iyi hissettirmeyecek,bir donem bende yasadim cunku:(

Ilac tedavisine baslamadin mi canim?

Kizlar dun yazamadim sahur iki haslanmis yum

Aksam bir kase corba,alti kasik kadar et sote,2 icli kofte salata ve ayran.

On gibi de bir elma

Sahur
2 haşlanmış yumurta
Bir tane çilek
5 zeytin
Büyük boy kibrit kutusu kadar peynir:KK66:
Yeşillik
Domates
Salatalık

masal3487 masal3487 canım sen spor yapmayı bıraktın mı
Canim malesef yapamiyorum iftardan sonra bulaisk cay sonra da zaten en gec 11 de yatiyorum o yuzden yapamiyorum malesef,esime 30 dk da olsa yuruyelim dedim iftardan once cunku aksam buralar cok issiz cikilmaz esim pek sicak bakmadi:(
Spor cok ama cok etkiliymis onu anladim yani

Gunaydin hanimlar:KK200:

Bu sabah hic uyanmak istemedim ama sagolsun bir sinek hic yilmadan orama burama konunca uyanmak zorunda kaldim:( hazirlanip okula gideyim bari

Canim malesef yapamiyorum iftardan sonra bulaisk cay sonra da zaten en gec 11 de yatiyorum o yuzden yapamiyorum malesef,esime 30 dk da olsa yuruyelim dedim iftardan once cunku aksam buralar cok issiz cikilmaz esim pek sicak bakmadi:KK43:
Spor cok ama cok etkiliymis onu anladim yani
Canım evde leslie yap

Canım tatildeyim Antalya'da , burda dikkat etmek imkansız.hem Türk yemeklerine hasret kalicaz o yüzden salladım gitti. Hadi bana yetişin çok az kaldı zaten
Supermis ya bosver tatilde dikkat etmesen bile yuzme,surekli hareket sabit kalirsin bence merak etme

Kizlar bugun de cok sessiz burasi,ben arkadasa gidiyorum hemen menumu yazayim

Sahur:1 haslanmis yum,bir kasik lor peyniri ve yesil cay.

Iftar:yarim kase mercimek corbasi,yarim kase kiru fasulye,2 dolma ve salata(karisik oldu ama kalan yemekleri isittim kizlar dokrmek istemedim)

iftar
mercimek çorbası
fırında tavuk
zeytinyağlı yeşil fasulye
közlenmiş yoğurtlu kırmızı biber
ev yapımı mantı tadımlık sadece bir tane yedim:KK49:
salata

Sahur
acılı soğanlı peynirli omlet
Söğüş salata
10 tane badem
4 zeytin
Bitki çayı

İftara patlıcan kebabı,tarhana çorbası,pilav,salata ve dereotlu salatalıklı cacık yaptım

Back
X