- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
bir derdim varda mı takılıyorsun insanın psikolojisini bozuyor ya orası ben hiç girmiyorum
seni özlicez engel kalkınca hemen yaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok guzel gecti canim,pilav disinda yemek artmadi ve cok begenildi,elimin ayarida iyi sukur hicbir yemek tuzlu da olmamisti:)masal3487 canım nasıl geçti iftar
Ben de cok giriyorum bdv ye ama pek yorum yapmiyorum:)kakaovanilya canım banlanmışsın
bir derdim varda mı takılıyorsun insanın psikolojisini bozuyor ya orası ben hiç girmiyorum
seni özlicez engel kalkınca hemen yaz![]()
Canim ya Allah yardimcin olsunSağlık sorunlari yasiyorum kizlar ruhsal anlamda ataklar artti kalp carpintisi sksmasi ic skntisi nefes alamiyomus hissi daralma aglama krizleri geçiriyorum ALLAHIM herkesi bu ruh halinden korusun cok zor bana ne olur dua edin olur mu![]()
Canım ben bi ara bakıyordum psikolojimi bozmaya başladı sonra ekonomi sayfasında takıldım orayı bıraktım şimdide diyet sayfasındayımBen de cok giriyorum bdv ye ama pek yorum yapmiyorum:)
Canim malesef yapamiyorum iftardan sonra bulaisk cay sonra da zaten en gec 11 de yatiyorum o yuzden yapamiyorum malesef,esime 30 dk da olsa yuruyelim dedim iftardan once cunku aksam buralar cok issiz cikilmaz esim pek sicak bakmadimasal3487 canım sen spor yapmayı bıraktın mı
Canım evde leslie yapCanim malesef yapamiyorum iftardan sonra bulaisk cay sonra da zaten en gec 11 de yatiyorum o yuzden yapamiyorum malesef,esime 30 dk da olsa yuruyelim dedim iftardan once cunku aksam buralar cok issiz cikilmaz esim pek sicak bakmadi
Spor cok ama cok etkiliymis onu anladim yani
Canım tatildeyim Antalya'da , burda dikkat etmek imkansız.hem Türk yemeklerine hasret kalicaz o yüzden salladım gitti. Hadi bana yetişin çok az kaldı zaten
Valla canim tembellik yapiyorim galiba zor geliyor iftardan sonraCanım evde leslie yap
Supermis ya bosver tatilde dikkat etmesen bile yuzme,surekli hareket sabit kalirsin bence merak etmeCanım tatildeyim Antalya'da , burda dikkat etmek imkansız.hem Türk yemeklerine hasret kalicaz o yüzden salladım gitti. Hadi bana yetişin çok az kaldı zaten