Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalanlarda devam inşallahCok durgun bir takim olduk ya![]()

Oyle canim ama masallin burda devam etmesini istiyorum ozellikle,cok iyi gidiyordu.Kalanlarda devam inşallah![]()
Iyi atlatmissin canim :) ben de bugunu guzel atlattim. Diyeti bozduktan sonraki gun cok zor geciyor benim icin normalde, dun yedim bir gun daha yiyeyim ne olacak falan gibi bir psikolojiye giriyorum ama neyse ki bugun canim bir sey istemedi :)Cok sukir kizlar tatli bir kac catal disinda yemedim![]()
Oyle canim sukur guzel atlattim:)orucken her seyi yerim gozuyle bakiyorum ama iftari acinca pek bir sey yemek istemiyorim mide kuculuyor haliyle,beni su davetler mahvetti bu haftaIyi atlatmissin canim :) ben de bugunu guzel atlattim. Diyeti bozduktan sonraki gun cok zor geciyor benim icin normalde, dun yedim bir gun daha yiyeyim ne olacak falan gibi bir psikolojiye giriyorum ama neyse ki bugun canim bir sey istemedi :)
Masalım burda yazıyor geneldeOyle canim ama masallin burda devam etmesini istiyorum ozellikle,cok iyi gidiyordu.
Sen orda kaldigin surede nasil tartilacaksin?
Kac gundur yazmiyor,kilo bildirimi de yapmadiMasalım burda yazıyor genelde
Canım annemin tartısı var yarın çıkarttırırım nerdeyse
Yok balim geldim.geldim yerim seni ben yaa cok tatlisin masalimmm beni düşündüğün icin cok sagol kuzum söz daha dikkatlice yazicam mamalarimi haklisin kuzum ihmal ettim burayi kusuruma kalma kuzucanim geldimKac gundur yazmiyor,kilo bildirimi de yapmadi
Iyi bari canim cok kalacaksin tarti olmasaydi kotu olurdu.
Iyiyim canim hamdolsun,nerelerdeydin sen bakim:)Masalim sen nasilsin❤
Canim iftarda sadece corba salata ya da sadece sebze yemegi bence olmaz,onden corbani da ic sebze yemegini de ye salatanida boylesi daha saglikli bence.Kizlar size bisi daniscam iftarlari sadece ya sebze yemegi yogurt yada 1 kase corba salata düşünüyorum ne diyorsunuz?
Yok canim kusur degil de merak ediyoruz seni hem masallah bu hafta da guzel bir eksiyle geldin cok iyi gidiyirsun,sadece kilo bildirimi icin ugrama menulerini de yaz azicik sohbette edelim:))Yok balim geldim.geldim yerim seni ben yaa cok tatlisin masalimmm beni düşündüğün icin cok sagol kuzum söz daha dikkatlice yazicam mamalarimi haklisin kuzum ihmal ettim burayi kusuruma kalma kuzucanim geldim![]()
Tamam canim oyle yapalim:)masal3487 tartı günüydü di mi dün ben cumartesi 60.3 geldim canım onu sayalım bu hafta için
Canim tabiki de bu boya bu kilo cok iyi annen dogru soylemis eminim cok guzel gorunuyorsundur:) ust baldirlar icin bolgesel spor yapsan daha iyi olacak sanki,popo da iyidir canim,mesela benimki bayagi genis ve duz hic sevmiyorum soyle azicik olaydi guzel olurdu:)))günaydın kızlar. dün biraz kıyafet kombini yaptım ama moralim bozuldu, kot içine gömlek ya da bluz falan soktuğumda ya da kısa bluz giydiğimde üst baldırlarım hala aralık değil, çok az da olsa değiyor birbirine, thigh gapim yok halao yüzden hala çok fazla kilom varmış hissinden bir türlü kurtulamıyorum. bi de popom yeterince küçülmedi gibi. annem kilolu görünmüyorsun normal görünüyorsun diyo, düşündüğün kadar kilolu olsan 36 bedene nasıl girecektin diyor ama ne biliyim psikolojim bozuldu sanırım
acaba benim zayıflık anlayışım boyuma göre 48-49 olmak diye mi kendimi çok şişman görüyorum yoksa 1.65 boy 61 kilo gerçekten şişman kategorisine mi giriyor. gün içinde foto atarım kızlar fikirlerinizi almak için