• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Bendr hamd olsun daha iyiyim kuzum bugun kendimi yollara vurdum 18bin adim attim :KK66:
Heyy masallah tebrikler canim:KK9:
Kuzum ramazanda biraz zorlaniyorum bende davetler oluyor persmebe davetim var bakalim nasil geciciek sinav :KK66:
Benim yarin ve oburgun de var:) bugunu iyi kurtardim gibi pilav disinda abartilacak bir sey yemedim.
Kızlar merhaba herkese
İftar menüm
Bir kase tarhana çorbası
3 kaşık et sote
4 kaşık yoğurtlu közlenmiş patlıcan salatası
1 tane fırında tavuk but
1 tane içli köfte
1 tane hurma
Bir dilim karpuz

Anne evinde oldugun cok belli canim:)afiyet olsun.

Kızlar ben de aranıza katılıyım dedim ama siz benden çok zayıfsınız o yüzden katılmam saçma olacak sanki
Bir merhaba diyim size en azından
Arada takip ediyorum ben de burayı
Sevgiler:KK200:

Kızlar ben de aranıza katılıyım dedim ama siz benden çok zayıfsınız o yüzden katılmam saçma olacak sanki
Bir merhaba diyim size en azından
Arada takip ediyorum ben de burayı
Sevgiler:KK200:
Senin kiloda cok fazla degil ki masallah guzel kilo vermissin:KK9:istedigin zaman katilabilirsin amac motive olmak sen nasil istersen:KK19:

Kızlar sahurda bir tane yufka ekmeği yedim
Çok özlemişim kv geldim çok korkuyordum orada yapamam diye gelir gelmez korktuğun başıma geldi kv ekmek yemeğe çok zorluyor beni bende ekmek yemekten hoşlanmıyorum karnım çıkıyor diye ne yapıcam ben

Merhaba tabiki katilabilirsin?oncelikle kendini tanitirmisin?ve umarim aktif katilim gosterirsin.

Günaydın. Öncelikle teşekkür ederim. Ben 39 yaşındayım. 2 Çocuk annesiyim. Şu an çalışıyorum daha önce cuma zayıflama yarışmasında idim ama ramazandan önce ayrıldım fakat hiç iyi olmadı biraz kilo aldım. Boyum 165 kilom şu anda 67 , sizinle birlikte inşallah 58 kilo olmak istiyorum.

Günaydın. Öncelikle teşekkür ederim. Ben 39 yaşındayım. 2 Çocuk annesiyim. Şu an çalışıyorum daha önce cuma zayıflama yarışmasında idim ama ramazandan önce ayrıldım fakat hiç iyi olmadı biraz kilo aldım. Boyum 165 kilom şu anda 67 , sizinle birlikte inşallah 58 kilo olmak istiyorum.
Gunaydin masallah fazla kilon yokmus zaten,cuma zayiflama guruplarindaydim ben de buraya oranla daha disiplinli oluyor ama burda da cok guzel kilo veren arkadaslar var sen de aramiza hosgeldin:)

Çok özlemişim kv geldim çok korkuyordum orada yapamam diye gelir gelmez korktuğun başıma geldi kv ekmek yemeğe çok zorluyor beni bende ekmek yemekten hoşlanmıyorum karnım çıkıyor diye ne yapıcam ben
Benim de annem yapar yufka ekmek bayilirim ince oldugu icin kararinda yense cok da kilo yapmaz ama bir tane cok olmus sanki buyuklugu nasildi?

canım çok güzel verdin,59a da çok az kaldı, yememeye çalışsan çok iyi olur. tartıda gördüğün artı da tartı değişikliğindendir bence.

hoş geldin canım, hepimiz bir an önce 50leri görmek istiyoruz, en kısa zamanda görürüz inşallah

Günaydın kızlar ben dr yazıyorum o zaman kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim
Benim hikayem de her kilo alıp veren kadınla benzer
Küçüklükten beri su içsem yarıyor cinsinsen hep balık etli bazen de obez bir kızdım, 1 kere diyetisyene gittim ama 1 ay sonra bıraktım olmadı yani belli bir listeye uymak bana zor geliyor. Kendi kendime 15 kilo, 20 küsur kilo verdiğim yıllar oldu. Ama sigarayı bırakıp hamile de kalınca kilolar aldı başını yürüdü. Doğum yapalı 1 sene oldu ancak rejime başlayabildim. İnsülin direnci var dedi doktor ama ilaç kullanamadım yan etki yapınca.
Şimdi bayaa bir kilo vermek istiyorum, ilk kez bu kadar şişmanladım...bir daha kilo almak istemiyorum. Vermek zor ama korumak çok çok daha zor oluyor benim için.
Menülerinizi hergün yazıyor musunuz nasıl yapıyorsunuz
Ben gram gram yediklerimi ölçüyorum kalori hesabı yapıyorum, makarna, tatlı, şeker, pirinci kestim, bir de ancak yürüyüş yapabiliyorum çocukla başka spor yapamıyor insan.

Günaydın kızlar ben dr yazıyorum o zaman kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim
Benim hikayem de her kilo alıp veren kadınla benzer
Küçüklükten beri su içsem yarıyor cinsinsen hep balık etli bazen de obez bir kızdım, 1 kere diyetisyene gittim ama 1 ay sonra bıraktım olmadı yani belli bir listeye uymak bana zor geliyor. Kendi kendime 15 kilo, 20 küsur kilo verdiğim yıllar oldu. Ama sigarayı bırakıp hamile de kalınca kilolar aldı başını yürüdü. Doğum yapalı 1 sene oldu ancak rejime başlayabildim. İnsülin direnci var dedi doktor ama ilaç kullanamadım yan etki yapınca.
Şimdi bayaa bir kilo vermek istiyorum, ilk kez bu kadar şişmanladım...bir daha kilo almak istemiyorum. Vermek zor ama korumak çok çok daha zor oluyor benim için.
Menülerinizi hergün yazıyor musunuz nasıl yapıyorsunuz
Ben gram gram yediklerimi ölçüyorum kalori hesabı yapıyorum, makarna, tatlı, şeker, pirinci kestim, bir de ancak yürüyüş yapabiliyorum çocukla başka spor yapamıyor insan.
hoş geldin canım. menüleri her gün yazıyoruz, evet. ben de kalori hesabı yapıyorum. bende çocuk falan yok ama yürüyüşü ayda yılda bir yapıyorum çok üşengecim :)) kaçamak falan yaptığımızda da yazıyoruz, bir şekilde birbirimizi motive edip ertesi gün toparlamış oluyoruz böylece. kilolarımızın sabit kaldığı dönemler falan oldu, motivasyonumuzun düştüğü zamanlar da oldu ama düzenli olarak burada yazınca diyeti bırakmadık ve bazen az, bazen güzel eksiler görerek devam ettik. güzel kilo vermişsin, ne kadar zamanda verdin 13 kiloyu?

hoş geldin canım. menüleri her gün yazıyoruz, evet. ben de kalori hesabı yapıyorum. bende çocuk falan yok ama yürüyüşü ayda yılda bir yapıyorum çok üşengecim :)) kaçamak falan yaptığımızda da yazıyoruz, bir şekilde birbirimizi motive edip ertesi gün toparlamış oluyoruz böylece. kilolarımızın sabit kaldığı dönemler falan oldu, motivasyonumuzun düştüğü zamanlar da oldu ama düzenli olarak burada yazınca diyeti bırakmadık ve bazen az, bazen güzel eksiler görerek devam ettik. güzel kilo vermişsin, ne kadar zamanda verdin 13 kiloyu?
Tamam canım. Ben de hergün yazarım, içtiğim su yaptığım yürüyüşü de yazarım.
Bugün tam 71 gün oldu rejime başlayalı. 71 günde verdim yani. Ara sıra yürüyüş yaptım ama benim yürüyüşler çocuğuma bağlı, hava serin yağışlıysa çıkartmıyorum. Bebek arabasını ittire ittire gidiyorum yani yavaş bir yürüyüş oluyor aslında.
Su içmeye çalışıyorum günde 2 litreye tamamlamaya çalışıyorum.
Her sabah tartılıyorum. Bazen moralim bozuluyor tabi hergün tartılmak yanlışmış ama takıntı yapmazsam kilo veremiyorum.

Back
X