• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Bol kahve içmek işe yarıyor mu acaba
Ben kahveyi pek sevmiyorum da
ben kahve delisiyim :) kahve çok tok tutuyor, o yüzden benim en büyük yardımcım. ama ben rejimde değilken bile çok kahve tüketirim, rejimdeyim diye içmiyorum yani. bence light sütlü olarak tüket kesinlikle, özellikle akşam yemeğinden sonra. ben günde 3-4 kupa filtre kahve içiyorum biraz light süt ekleyerek.

hareket etmemek çok kötü gerçekten. ben de öyleyim ama birkaç ay içinde düzenli olmasa da haftada 2-3 gün birer saat yürümek bile vücuda biraz iyi geliyor. kilo vermek için yetersiz bu kadar az yürüyüş ama yine de yürürken ya da merdiven çıkarken eskisine göre daha az yoruluyorum azıcık spor yapıyorum diye.
Kakaom nasılsın canım. Nasıl gidiyor diyet.

Selam kızlar
Menümü yazıyorum
Kahvaltı: 27gr siyah zeytin, 52gr pide, 102gr domates
Ara: 8gr günkurusu
Öğlen: Limonlu marul, light ton balığı 100 gr
Ara: 12gr Vişne kurusu
Akşam: 261gr yoğurt, 17gr hurma
2 litre su
Spor yok
Dünü telafi etmeye çalışıyorum geç yiyince kşlo yapıyor :(

Selam kızlar
Menümü yazıyorum
Kahvaltı: 27gr siyah zeytin, 52gr pide, 102gr domates
Ara: 8gr günkurusu
Öğlen: Limonlu marul, light ton balığı 100 gr
Ara: 12gr Vişne kurusu
Akşam: 261gr yoğurt, 17gr hurma
2 litre su
Spor yok
Dünü telafi etmeye çalışıyorum geç yiyince kşlo yapıyor :KK43:
Menun gayet iyi bence, aksami da cok hafif atlatmjssin yarin eksi gorursun gibi geliyo bana

İnşallah canım ya şu maakus talihimi bi yeniyim artık bu ne ya 77 lerde takıldım. Dün akşam düzgün bir şey yemedim ona rağmen iyi bir sonuç yok yani...
Takilmalar cok kotu ya benim motivasyonum hep dusuyordu ve cogu kacamagimi da kiloda takilinca yaptim hep, gecen gun de o yuzden kacamak yaptim, 1 haftadir kilo veremiyorum diye. Insallah yarin 100-200 gr bile olsa eksi goruruz de motivasyonumuz artar :KK43:

↪Sahur
Dukan tost(lor peyniri ve hindu fume)
1 bardak ayran
3 aci biber
Bol su

↪Iftar
Tavuklu mantarli sote
1 kase cacik
2 dilim kucuk yulaf kepekcim

↔Ara ögunde yaptigim tatlimin tarifi
✔2 tane hurma
✔Yagsiz kakao
✔Süt
✔2 ceviz
✔Yarimdan az muz
↔(Ceviz hurmamuzu sutle blandrdan cektim)sonra yuvarlak haline getirdim kakoya bandim buzlukta beklettim muhteşem kahvenin yanina minik toplar ismini light koydum :KK66:

↪Sekersiz Türk kahvesi
2 adet minik light top

↪Spor
30 dk dans

↪Su bol bol :KK66:

İftar menüm
Çorba
Bir kaç parça tavuk
Patates salatası
Ayran
Bugün 60.6 gördüm tartıda
Ben bu kiloda takılacağımı biliyordum zamanında bu kiloda bayağı kalmıştım herkeste mi öyle bilmiyorum ama ben uzun süre kaldığım eski kilolarıma gelince zorlanıyorum Orayı geçince hızlanıyor yine

Takilmalar cok kotu ya benim motivasyonum hep dusuyordu ve cogu kacamagimi da kiloda takilinca yaptim hep, gecen gun de o yuzden kacamak yaptim, 1 haftadir kilo veremiyorum diye. Insallah yarin 100-200 gr bile olsa eksi goruruz de motivasyonumuz artar :KK43:
Canım benim artık aşırı kilolar da olmadığımız için içim rahat şuan da çok kötü kiloda değiliz bundan sonra üzerine almadıktan sonra yavaşta olsa veriririz

Kizlar netimde sorun var esimden bağlanıyorum giremedim :KK43: nasilsiniz
Iyi canim sen nasilsin yolunda mi her sey

Canım benim artık aşırı kilolar da olmadığımız için içim rahat şuan da çok kötü kiloda değiliz bundan sonra üzerine almadıktan sonra yavaşta olsa veriririz
Evet canim dogru soyluyosun, ben de uzun sure 57-60 araliginda kaldim, saniRim o yuzden takiliyorum bu aralar.

Gunaydin kizlar sabahin 6sinda 1 tabak bulgur pilavi yedim :)) gece cok canim cekmisti o saatte yersem arti cikarim diye sabah yedim :KK48:

Back
X