ayyy olur vallaha iriyim kemikliyim 170 boyundayımm95 kiloda bende motive olmak istiyorum sevgicim ama diyet listelerine uyamıyorummm ne yapmalı bilmem
spor yapabilirsin mesela oda bi adımdır yemeni çok az kısıpta sporla başlayabilirsin spora alışınca diyete zaten uymak istiyorsun canım
off yaaa haziranda düğünüm var boy 175 kilo 110 zayıflaak istiorum ama nerden başlıcağımı ilmiorum nolurr yardım edin
tatlım sen bu diyetle 70li rakamlara bile düşebilirsin canım az sıkıp dişini yapsan ya
tatlım sen bu diyetle 70li rakamlara bile düşebilirsin canım az sıkıp dişini yapsan ya
ayyy olur vallaha iriyim kemikliyim 170 boyundayımm95 kiloda bende motive olmak istiyorum sevgicim ama diyet listelerine uyamıyorummm ne yapmalı bilmem
off yaaa haziranda düğünüm var boy 175 kilo 110 zayıflaak istiorum ama nerden başlıcağımı ilmiorum nolurr yardım edin
ben 172 boyunda 114 kıoyum ama 10 gundur dıyeteeyım uc kılo vedım ızmırde ısenız dıyetısyen ısmı verebılırım cok ıyı ac kalmadan zayıflıor ınsan 10gunde bı kontoe gıdıcem
hangi diyetisyen bende gideyimben 172 boyunda 114 kıoyum ama 10 gundur dıyeteeyım uc kılo vedım ızmırde ısenız dıyetısyen ısmı verebılırım cok ıyı ac kalmadan zayıflıor ınsan 10gunde bı kontoe gıdıcem
bayramda ister istemez bozuldu bayram bitsin başlayalım birşey yapmanın zamanı geldi de geçti tobili oldumm inanın bayramda kendime birşey bile almadım bu halimle mağza gezmeyi istemedim:(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?