Diyet Sürecindeki İri Kemikli Hatunlar Birbirimize Destek Olmaya Ne dersiniz?

Sevgi

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
2.327
31
358
Selam Arkadaşlar siteye tekrar girmeye başladığımdan bei yine hayata döndüm resmen bi topik açmak istedim bende benim uyguladığım veya başka bir diyet uygulayıpta motve olmak isteyen arkadşlarıma vakit geçirmek istiyorum sizde eğer muhabbetimize katılmak isterseniz topikime beklerim bol bol düşman çatlatırız haydi hepinizi bekliyorum

ayyy olur vallaha iriyim kemikliyim 170 boyundayımm95 kiloda bende motive olmak istiyorum sevgicim ama diyet listelerine uyamıyorummm ne yapmalı bilmem

ayyy olur vallaha iriyim kemikliyim 170 boyundayımm95 kiloda bende motive olmak istiyorum sevgicim ama diyet listelerine uyamıyorummm ne yapmalı bilmem

spor yapabilirsin mesela oda bi adımdır yemeni çok az kısıpta sporla başlayabilirsin spora alışınca diyete zaten uymak istiyorsun canım

spor yapabilirsin mesela oda bi adımdır yemeni çok az kısıpta sporla başlayabilirsin spora alışınca diyete zaten uymak istiyorsun canım

off yaaa haziranda düğünüm var boy 175 kilo 110 zayıflaak istiorum ama nerden başlıcağımı ilmiorum nolurr yardım edin

off yaaa haziranda düğünüm var boy 175 kilo 110 zayıflaak istiorum ama nerden başlıcağımı ilmiorum nolurr yardım edin

tatlım sen bu diyetle 70li rakamlara bile düşebilirsin canım az sıkıp dişini yapsan ya

merhaba herkese ıyı bayramlar hangı dıetten bahsedıyorsunuz bende kendımı anlatayım
ben 1.69 boyunda 77 kıloda ırı kemıklı bı bayanım fıtneses yazıldım bakalım kac kılo verıcem bı de
bu dıetı ogrenıp yapmak ıstıyorum

vermemiz gereken kilolar aşağı yukarı aynı.ben de 1.68 boyunda ve 95 kilodayım.yaza benim de düğünüm var.umarım burada birbirimize destek olup ideal kilolarımıza doğru yol alırız

Yalnız konu sahibi arkadaş 33 kilo vermiş.Bahsettiği diyeti açıklaması için hepimiz peşinden koşacağız bu gidişle

merhaba bende dün başladım diyete iyi gidiyor diye bilirim dün çok iyiydi ama bugün ondan kötüydü dışardaydım çünkü bende biraz iri kemikliyim 97 kilocuğum sadece

ben 172 boyunda 114 kıoyum ama 10 gundur dıyeteeyım uc kılo vedım ızmırde ısenız dıyetısyen ısmı verebılırım cok ıyı ac kalmadan zayıflıor ınsan 10gunde bı kontoe gıdıcem

ben 172 boyunda 114 kıoyum ama 10 gundur dıyeteeyım uc kılo vedım ızmırde ısenız dıyetısyen ısmı verebılırım cok ıyı ac kalmadan zayıflıor ınsan 10gunde bı kontoe gıdıcem

Diyetisyenlerin hepsi aç kalmadan zayıflatır ki zaten

ben de 172 boyunda 79 kiloyum :) fazla iri kemikli sayılmam, omuzlarımın çok geniş olması ve bacağımda kas çıkıntıları olmasından ileri geliyo :) ne yaparsam yapayım veremedim gitti. spora gidiyorum yemin ederim size kollarım rocky gibi oldu ben de bıraktım kilo veremedim ama her yerim kas oldu

yanliz degilmisim demekki benimde bu yaz dugunum var ve 1.70 boyundayim kilom 80 birde iri kemikliyim kesinlikle zayiflamam lazim
bugun kendimce diyete basladim ama bu diyeti de bi gorsek fena olmaz :44:

Son düzenleme:
bayramda ister istemez bozuldu bayram bitsin başlayalım birşey yapmanın zamanı geldi de geçti tobili oldumm inanın bayramda kendime birşey bile almadım bu halimle mağza gezmeyi istemedim:(((

bayramda ister istemez bozuldu bayram bitsin başlayalım birşey yapmanın zamanı geldi de geçti tobili oldumm inanın bayramda kendime birşey bile almadım bu halimle mağza gezmeyi istemedim:(((

çok fena yaa aynı durumdayım dışarı bile çıkmak istemiorum bu ara kilolar yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…