• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet Sürecindeki İri Kemikli Hatunlar Birbirimize Destek Olmaya Ne dersiniz?

biri bana mı seslendi:10:bende iri kemikliyim.omuzlar geniş leğen kemiğim geniş.dışa çıkık popo yok düz ve genişdir kendileri.174 boyunda 63 lerde seyrediyorum şu sıra.hedefim 58 edüşmek.doğumdan sonra 11.5 verdim yoruldum sanki biraz pek hevesim yok valla :2:

sen mi iri kemiklisin kız ööle iri kemiklilige can feda:D:D hadi sen de katıl aramızaa

kızlar sabah kahvaltımı yaptım bşir dilim kepek ekmek sekersiz cay bi kk beyaz peynir bi kk helva 3 zeytin afiyet olsun :)

Slm kızlar bir şey sormak istişyorum şu beşisi bir yerde çaylar varya aktarlara yaptırılana onlardan yaptırıp içsem mi acaba 10 kilo vermem gerekiyor.Çok acil olarakta Sevgicim sen bu çaylardan kullandınmı kullandıysan bir faydasını göredünmü yada başka kullananınız var mı* Lütfe yardım edin:43:

Slm kızlar bir şey sormak istişyorum şu beşisi bir yerde çaylar varya aktarlara yaptırılana onlardan yaptırıp içsem mi acaba 10 kilo vermem gerekiyor.Çok acil olarakta Sevgicim sen bu çaylardan kullandınmı kullandıysan bir faydasını göredünmü yada başka kullananınız var mı* Lütfe yardım edin:43:

cok fazla tuvalete cıkarıor cnm suyu atıosun sanırım metabolizman hızlanıor bence kullan

merhaba kızlar

benide aranıza alın :( bende 2 gün öncesine kadar 1.69 boyunda 78,6gr da oldugumu fark etmiş bir insanım . hayatım boyunca hiç bir zaman çoook zayıf olmadım iri kemik bir insanım kiloda binince dahada iri oluyorum.
3 gundur bende diyetteyim. daha önce diyetisyene gitmiştim. listeyi tekrarlıyorum ..

birde çocuk istiyorum ama bu kiloda hiç cesaretim yok. bunun fazlasını düşünemiyorum . ilkkez 78 e cıkmıs bır insanım . ama hatırı sayılır bir kilo vermem gerek.

Selam Arkadaşlar :38:siteye tekrar girmeye başladığımdan bei yine hayata döndüm resmen bi topik açmak istedim bende benim uyguladığım veya başka bir diyet uygulayıpta motve olmak isteyen arkadşlarıma vakit geçirmek istiyorum :31:sizde eğer muhabbetimize katılmak isterseniz topikime beklerim bol bol düşman çatlatırız haydi hepinizi bekliyorum :1::1:

ne iriyim ne kemikli sadece fazla kilom var veeeeeeeeee kurtulamıyorum. çünkü artık hep oturarak çalışmak zorundayım ve bu beni öldürüyor. peki diyiceksin ki neden buradasın? "diyet uygulayıpta motive olmak isteyen arkadaşlarımla vakit geçirmek istiyorum" demene tav oldum. tam 7 kilo fazlam var. hepsi aynı bölgede (evet tahmin ettiğin o bölge) hemen vermem gerekiyor çok acil ama sorun şu ki birinin bu diyet esnasında beni kontrol etmesi gerekiyor. başka türlü herşeyi denedim olmuyor tam bir iki kilo verdim diyorum sonra yine hooop gelsin tatlılar gitsin börekler. e zaman bitiyor ben hala aynı yerdeyim. noolur beni günlük kontrol eder misin? belki hesap vereceğim birisi olursa biraz daha iyi giderim. bana yardım eder misin? :)

ne iriyim ne kemikli sadece fazla kilom var veeeeeeeeee kurtulamıyorum. çünkü artık hep oturarak çalışmak zorundayım ve bu beni öldürüyor. peki diyiceksin ki neden buradasın? "diyet uygulayıpta motive olmak isteyen arkadaşlarımla vakit geçirmek istiyorum" demene tav oldum. tam 7 kilo fazlam var. hepsi aynı bölgede (evet tahmin ettiğin o bölge) hemen vermem gerekiyor çok acil ama sorun şu ki birinin bu diyet esnasında beni kontrol etmesi gerekiyor. başka türlü herşeyi denedim olmuyor tam bir iki kilo verdim diyorum sonra yine hooop gelsin tatlılar gitsin börekler. e zaman bitiyor ben hala aynı yerdeyim. noolur beni günlük kontrol eder misin? belki hesap vereceğim birisi olursa biraz daha iyi giderim. bana yardım eder misin? :)

biri benimi anlattı :)) bak en iyisi biz birbirimize hesap verelim patsy .gecen hafta 3 gün dikkat ettim, tartıda 1 kilo eksiktim . sonra anneme gittim. suan tartılmaya cesaretim yok. bende oturarak çalışıyorumve diyet konusunda çook beceriksizim vede iradesiz.

biri benimi anlattı :)) bak en iyisi biz birbirimize hesap verelim patsy .gecen hafta 3 gün dikkat ettim, tartıda 1 kilo eksiktim . sonra anneme gittim. suan tartılmaya cesaretim yok. bende oturarak çalışıyorumve diyet konusunda çook beceriksizim vede iradesiz.

ya gerçekten çok iyi olur. Hani şimdi cevap verirken yalan söyleyip utanmayayım diye tutarım ben kendimi biliyorum.

Back
X