evet bide evde yemek yapıp yiyememekGözümün önünde yiyorlartöbe diyip başımı çevireceğim
evet bide evde yemek yapıp yiyememek
yarın sabah kahvaltısında haşlanmış yumurta kibrit kutusu kadar peynir ve 2 zeytin var..öğle yemeğinde de 1 bardak süt ve 1 muz..ben ara öğün olarak çiğ badem kuru kayısı ceviz kuru üzüm falan atıyorum ağzıma ama sadece birer tane..akşamları da ızgara yada haşlama et veya sebze yemeği
hiç ekmek yemediğimi farkettim
Olsun daha uyuyana kadar vakit var 1 lt daha içebilirsinizkahvaltıda fırında tavuk peynir şekersiz çay ve maydonoz.
öğle yemeği yemedim.
akşam yemeğinde 3 dilim ekmek fıstık ezmesi peynir salatalık. Düzensiz beslenme diye buna denir. Çok su içemiyorum 1,5 litre içmişimdir ancak.
19.50 de yarım şeftali yedim, 1 lt daha su içtim malum gündeyim bugün dolapta ne varsa yemek istiyorum kendimi frenlemeye çalışıyorumKahvaltı 11.00
2 zeytin,9 yaprak sarması, 3 yk yoğurt,şekersiz çay, 1 dl çavdar ekmeği,domates,salatalık,marul,1 yumurtayla pişirilmiş sucuk
Kahvaltıyı geç yaptığım için öğle acıkmadım.
Akşam 17.30
6 adet ızgara köfte
Salata,5 üçgen dilim karpuz,2 dl beyaz ekmek
2 lt su içtim daha içerim
52 dk leslie yaptım
Bende size katılayım mı
Boy 160
Kilo 56,7
Hedef 55
Benim diyetim de şeker ile unu belli bir süre hayatımdan çıkarmak
Akşam altıdan sonra yememek
Günlük en az 45 dakika yürüyüş
Yine günlük en az iki litre su
Bu şekilde katılayım mı aranıza
Tabi ne güzel olur birbirimize destek oluruz bizde günlük menümüzü ve sporumuzu yazıyoruz inşallah hepimiz istediğimiz kiloya düşeriz başarılarBende size katılayım mı
Boy 160
Kilo 56,7
Hedef 55
Benim diyetim de şeker ile unu belli bir süre hayatımdan çıkarmak
Akşam altıdan sonra yememek
Günlük en az 45 dakika yürüyüş
Yine günlük en az iki litre su
Bu şekilde katılayım mı aranıza
Hoşboldukhoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?