Diyet takip konusu

yarın sabah kahvaltısında haşlanmış yumurta kibrit kutusu kadar peynir ve 2 zeytin var..öğle yemeğinde de 1 bardak süt ve 1 muz..ben ara öğün olarak çiğ badem kuru kayısı ceviz kuru üzüm falan atıyorum ağzıma ama sadece birer tane..akşamları da ızgara yada haşlama et veya sebze yemeği
hiç ekmek yemediğimi farkettim

Sizi örnek alacağım bu konuda :)

Kahvaltı 11.00
8 adet yaprak sarması,2 kk peynir,şekersiz çay, 3 zeytin,yarım simit,domates,salatalık,marul,4 yk yoğurt
Öğle 13.50
1 yeşil elma, 2 salatalık
Akşam 17.00
2 kk peynir,4 zeytin,1 salatalık,2 dl ekmek
3 lt su içtim
60 dk leslie yaptım

kahvaltıda fırında tavuk peynir şekersiz çay ve maydonoz.
öğle yemeği yemedim.
akşam yemeğinde 3 dilim ekmek fıstık ezmesi peynir salatalık. Düzensiz beslenme diye buna denir. Çok su içemiyorum 1,5 litre içmişimdir ancak.

Olsun daha uyuyana kadar vakit var 1 lt daha içebilirsiniz

Kahvaltı 11.00
2 zeytin,9 yaprak sarması, 3 yk yoğurt,şekersiz çay, 1 dl çavdar ekmeği,domates,salatalık,marul,1 yumurtayla pişirilmiş sucuk
Kahvaltıyı geç yaptığım için öğle acıkmadım.
Akşam 17.30
6 adet ızgara köfte
Salata,5 üçgen dilim karpuz,2 dl beyaz ekmek
2 lt su içtim daha içerim
52 dk leslie yaptım

19.50 de yarım şeftali yedim, 1 lt daha su içtim malum gündeyim bugün dolapta ne varsa yemek istiyorum kendimi frenlemeye çalışıyorum

Ben geldimmmm :) Sabah 9 da yumurta,peynir,şekersiz çay
öğle hindi ve domates yedim.
akşam bir şey yiyemedim ev tadilatta olduğu için çikolata kemirdim
suyu da sayamadım.
En azından az yedim diye kendimi avutuyorum
neyse umarım düzene girecek değil mi

Bu arada azminize hayranım :) Ya biraz da bana geçse keşke. Gerçi evin tadilatta olmasına veriyorum yeme bozukluğumu.

Kahvaltı 11.00
Patates kızartması,3 zeytin,2 kk peynir,5 yaprak sarması,1 dl çavdar ekmeği,domates, salatalık,marul
Öğle yemedim
Akşam 17.30
8 yaprak sarması,zeytinyağlı yeşil fasülye,4 üçgen dilim karpuz,2 su br ayran
2,5 lt su içtim
Spor yapmadım daha.

Sabah 9 da simit,peynir,salatalık,çay
Öğle yemeği yemedim
Akşam 19 da yumurta 2dilim ekmek biraz salatalık yedim. :) Spor yapamadım. Yine suyu hesaplayamadım.

Bende size katılayım mı
Boy 160
Kilo 56,7
Hedef 55

Benim diyetim de şeker ile unu belli bir süre hayatımdan çıkarmak
Akşam altıdan sonra yememek
Günlük en az 45 dakika yürüyüş
Yine günlük en az iki litre su

Bu şekilde katılayım mı aranıza

Tabi ne güzel olur birbirimize destek oluruz bizde günlük menümüzü ve sporumuzu yazıyoruz inşallah hepimiz istediğimiz kiloya düşeriz başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…