Boyum :1.70 cm
Kilom :78
Hedefim 70 kg olmak.Bende aranıza katılmak istiyorum diyet yapmaya çalışıyorum burada birbirimize destek olursak daha başarılı sonuç alırız.
Tamam olur.Bende 6dan sonra yememeye dikkat ediyorum elimden geldiği kadar.İnşallah bu gün başarılı geçer.
Kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği akşam yemeğinde yarım dl çavdar ekmeği yedimSabah 10.40 da kahvaltı
omlet,4 zeytin ,2 kk peynir, şekersiz çay, domates,salatalık,marul,1 kase yoğurt
Ara 13.10
2 üçgen dilim karpuz, 1 yeşil elma
Öğle 14.00
11 adet yaprak sarması (saydım :-D)
Akşam 18.00
1 tabak zeytinyağlı patlıcan yemeği
1 kase tarçınlı çörekotlu kuru naneli yoğurt
1 tane salatalık
45 dk leslie yaptım
2 litre su içtim daha içerim. 18.00 da yeme faslını bitirdim artık sadece su içerim.
boy:158
kilo :49
hedef:45
günlük kalori hesabı yapıyorum ben 1000kaloriyi geçmemeye çalışıyorum ve 52 kiloydum geçen ay 3 kilo verdim..
ee ne demişler azimle tüküren tavanı delermiş
boy:158
kilo :49
hedef:45
günlük kalori hesabı yapıyorum ben 1000kaloriyi geçmemeye çalışıyorum ve 52 kiloydum geçen ay 3 kilo verdim..
ee ne demişler azimle tüküren tavanı delermiş
ben kalori sayma konusunda çok azimliyim azönce salep içiyodum 400 kalori olduğunu öğrenince bardağı yavaşça masaya bırakıp hemen su içmeye başladımMaşallah size 3 kg gayet iyi. Bende bir ara kalori sayıyordum sonra tek tek netten bakmaya üşendim.
ben kalori sayma konusunda çok azimliyim azönce salep içiyodum 400 kalori olduğunu öğrenince bardağı yavaşça masaya bırakıp hemen su içmeye başladım
ilk hafta resmen açlıktan öldüm mide gurultum yüzünden eşim gece uyanıyodu400 kalori miiii :0 iştahınızı nasıl kapattınız ya ben de istiyorum
ilk hafta resmen açlıktan öldüm mide gurultum yüzünden eşim gece uyanıyoduama insan alışıyo bi süre sonra daha az acıkıyosunuz acıktıkça kökleyin suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?