- Konu Sahibi heytbengeldim
-
vermiyor vermediği gibi bizden gecınıyor.İyide neden para vermiyor patronun yemek için
ilk kez böyle bişey duyuyorum
bizim şirket 50 kişilik sadece 10 kişiye yemek geliyor gerisine de ticket veriyoruz günlüğü 12 tl den..
sandwich yap götür veyahut kendine göre sebze yemeği koy götür aç gözlü patronun soracak olursa diyet programı uyguluyorum kusura bakmayın de geç..az yesinde uşak tutsun terbiyesiz çalışanın yemeğine gözünü dikenide yeni görüyorum.merhaba kızlar. aslında büyük dert değil hergün sıkıldım ne yapacagımı şasırdım.
öğle arası olan ssk kendıne yetecek maaşı olan işyerınde çalışıyorum. öğle aram var 1.30 saat yemekler cepten. eve kosu bandı aldım dısarıda vaktım olmuyor evde yürürüm dıye. sıkıntım şu evden cıkarken bir güzel yapıyorum kahvaltımı az peynır zeytın kepek ekmegi sekersız cay öğlen yemek cepten oldugu ıcın corba içmeye kalksam 5 tl doymuyorsun onunlada hergun sadece corba ıcsem ayda 150 tl aldıgın parayla hergun corbamı ıcersın borcmu odersın birikimmi yaparsın.
hadı bıskuvıyle atıstırıyım dıyorum ne anladım yaptıgım diyetten evden kek falan pasta yapıp getırıyorum işe oda kilo.
evden yemek getırmeye kalksam patron banada diyor asıl senın bana vermen gerekıyor işçinin patronu doyurdugu nerde görülmüş. malzeme alıp işyerınde salata yapıyım dıyorum yine banada yap banada diyor hadı kendıme uyduruktan salata yapıyorum elit patronumuz sosundan yağına herşeyini istiyor istedıgı gıbı malzemede almıyor. eee ne yiyecem ben açmı kalacam yada diyet yapmıyacam. çalışan ve cepten yemek yiyen bayanlar siz ne yapıyorsunuz.
ınternetten diyet listelerıne bakıyorum yahu o kadar malzeme parasını kımsenın düşündügü yok az once baktım düzenlı haftada hindi yiyin diyor nerde buluyum ben her hafta hindiyi.
cnm ben karatay dıyetı yapıyorum bırde soyle dusun dıyetısyene verecegın parayı kendı saglıgına harcıcaksın... ben evden getırıyorum oglen ısyerınde yıyorum kımsede aman banada ver demıyor.. senın dezavantajın o.. patronun olmadıgı saat yok mu ısyerınde?merhaba kızlar. aslında büyük dert değil hergün sıkıldım ne yapacagımı şasırdım.
öğle arası olan ssk kendıne yetecek maaşı olan işyerınde çalışıyorum. öğle aram var 1.30 saat yemekler cepten. eve kosu bandı aldım dısarıda vaktım olmuyor evde yürürüm dıye. sıkıntım şu evden cıkarken bir güzel yapıyorum kahvaltımı az peynır zeytın kepek ekmegi sekersız cay öğlen yemek cepten oldugu ıcın corba içmeye kalksam 5 tl doymuyorsun onunlada hergun sadece corba ıcsem ayda 150 tl aldıgın parayla hergun corbamı ıcersın borcmu odersın birikimmi yaparsın.
hadı bıskuvıyle atıstırıyım dıyorum ne anladım yaptıgım diyetten evden kek falan pasta yapıp getırıyorum işe oda kilo.
evden yemek getırmeye kalksam patron banada diyor asıl senın bana vermen gerekıyor işçinin patronu doyurdugu nerde görülmüş. malzeme alıp işyerınde salata yapıyım dıyorum yine banada yap banada diyor hadı kendıme uyduruktan salata yapıyorum elit patronumuz sosundan yağına herşeyini istiyor istedıgı gıbı malzemede almıyor. eee ne yiyecem ben açmı kalacam yada diyet yapmıyacam. çalışan ve cepten yemek yiyen bayanlar siz ne yapıyorsunuz.
ınternetten diyet listelerıne bakıyorum yahu o kadar malzeme parasını kımsenın düşündügü yok az once baktım düzenlı haftada hindi yiyin diyor nerde buluyum ben her hafta hindiyi.
kendine yeni bir iş ara bence..vermiyor vermediği gibi bizden gecınıyor.
sandwich mantıklı aslında hem hazırlamasıda kolay hem de kokmaz işyerınde.sandwich yap götür veyahut kendine göre sebze yemeği koy götür aç gözlü patronun soracak olursa diyet programı uyguluyorum kusura bakmayın de geç..az yesinde uşak tutsun terbiyesiz çalışanın yemeğine gözünü dikenide yeni görüyorum.
evet carrefourlarda tam buğday bagetleri var porsiyonluk ,salatalık domates az marul biraz peynir...miss.sandwich mantıklı aslında hem hazırlamasıda kolay hem de kokmaz işyerınde.
Bunun diyette uygun olmadığı görüşündeyim.Neticede MSG içeriyor ve doyma hissini ortadan kaldırıyor.Ben çalışmıyorum ama konu yemek olunca öneri verebilirim. haftalık program yap kendine. Ufak saklama kaplarında götür yiyeceğini. Akşam ne yemek yaptıysan biraz fazla yap, ertesi gün iş yerinede götürebilirsin. Mesela biraz makarna biraz diyet şekilde tavuk güzel bir öğün olabilir. Yahut sebze yemeği 1 dilim ekmek seni doyurabilir. Onun dışında bardak çorbalar var, marketten alırsın 1 lira falan, sıcak suyla bardağına yapabilirsin. Diyette önemli olan fast food yememek, kızartmalar yememek asitli şeyler içmemek. Akşamki yemeğinden getirip yanında 1 dilim ekmekle karnını güzelce doyurabilirsin. 1 porsiyonluk getirirsen patronda sulanmaz, eğer daha da senden isterse yaptığı çok ayıp, dersin ki tuzsuz ve yağsız yaptım tadı tuzu hiç yok diyet yapıyorum da. Daha da istemez sanırım. Ha birde ufak yoğurtlardan alıp yanına ekmekle yiyebilirsin. Hem tutar hemde güzel kilo verdirir
bu şekilde yapayım bazende yemek getırırım diyet yapıyorum yagsız tussuz derım patronada yada ara oğunlerı sık tutarım daha tok olurum öğlenlerıde az yemıs olurum. verecegım 4 kılo ama hala aynı yerımde sayıyorum o kadar yurumeme rağmen.Bunun diyette uygun olmadığı görüşündeyim.Neticede MSG içeriyor ve doyma hissini ortadan kaldırıyor.
Ben multinet kullanıyorum lakin genelde evde yapar getiririm.Dışarıda kullanılan yağlar beni rahatsız ediyor.
Akşamdan tavuk göğüs haşla.Sandviç yap kepek yada tam buğday ekmeğine.Yanınada ayran (ayran tok tutar)Ohh mis.
Bunun diyette uygun olmadığı görüşündeyim.Neticede MSG içeriyor ve doyma hissini ortadan kaldırıyor.
Ben multinet kullanıyorum lakin genelde evde yapar getiririm.Dışarıda kullanılan yağlar beni rahatsız ediyor.
Akşamdan tavuk göğüs haşla.Sandviç yap kepek yada tam buğday ekmeğine.Yanınada ayran (ayran tok tutar)Ohh mis.
ya kızım bi git o zaman benim vermem gereken tam tamına 30 kilo var 4 kilo için mi kendine eziyetin..öğlen istersen dünyayı ye akşam altıdan sonra yemezsin gider 4 kilon hop diye.bu şekilde yapayım bazende yemek getırırım diyet yapıyorum yagsız tussuz derım patronada yada ara oğunlerı sık tutarım daha tok olurum öğlenlerıde az yemıs olurum. verecegım 4 kılo ama hala aynı yerımde sayıyorum o kadar yurumeme rağmen.
canım ya haklısın verecegım kılo fazla degıl ama 2 aydır gram eksılmezmı ınsan kan tahlılı verdım bir sıkıntım yok evde yurumekten ayaklarımın altı agrıyor. bir yerde hata yapıyorum oda oğlenlerı beslenme seklım yanlış aksamlarıda az yıyorum içim dısım yesıl cay oldu. ama yok işte gram oynama yok
ya kızım bi git o zaman benim vermem gereken tam tamına 30 kilo var 4 kilo için mi kendine eziyetin..öğlen istersen dünyayı ye akşam altıdan sonra yemezsin gider 4 kilon hop diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?