DİYET VE SPORA BAŞLADIM 🔥 123 kiloyum 🥲

bal_civciv

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2022
26
74
3
31
Merhaba 🥰 Düzenli ve sağlıklı beslenmeye ve spora başladım ve önerileriniz varsa almak istiyorum. Boyum 178 kilom 123 🥹 28 yaşındayım. Spor salonuna yazıldım. Spor salonunda havuz, sauna, buhar odası var. Normal koşu bandı, bisikletler, spinning, zumba dersleri de var. Daha önceden benzer şeyler deneyenler varsa önerilerinizi bekliyorum 😍

Merhaba 🥰 Düzenli ve sağlıklı beslenmeye ve spora başladım ve önerileriniz varsa almak istiyorum. Boyum 178 kilom 123 🥹 28 yaşındayım. Spor salonuna yazıldım. Spor salonunda havuz, sauna, buhar odası var. Normal koşu bandı, bisikletler, spinning, zumba dersleri de var. Daha önceden benzer şeyler deneyenler varsa önerilerinizi bekliyorum 😍
Ben de 1.78 boyundayım 105 kiloyum birlikte yapabiliriz

Ben de 1.78 boyundayım 105 kiloyum birlikte yapabiliriz
Çok sevinirim 😍 Kendime bi arkadaş arıyordum hem günlük bi şeyler paylaşmak hem de motive olmak adına güzel olur😇

Bugün toplamda 1500 kalori civarında aldım. Üstüne 30 dk koşu bandı, 10 dk eliptik bisiklet, 10 dk kondisyon bisikleti kullandım 😇

Aynen ben de :) zayıflamayı çok istiyorummm. Ben de bugün 30 dakika yürüyüş yaptım 1700 kalorideyim

Back
X