Diyet yapamiyorum yardim edin

irrog

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
35
1
18
vermem gereken 5-6 kilo var boyum 1.62 55 kiloyum ve gobegim var hic hos gozukmuyorum kizlar bana yardim edin kizlar abur cubur disardan cok yiyorum

vermem gereken 5-6 kilo var boyum 1.62 55 kiloyum ve gobegim var hic hos gozukmuyorum kizlar bana yardim edin kizlar abur cubur disardan cok yiyorum

merhaba canım benimde aynı abur cubur yemeden duramıyorum 2 gündür şunu deniyorum abur cabur isteğin geldiginde başka şeylerle uğraş 5 dakika sonra istek geciyor ama 5 dakika iradeli ol çok işe yarıyor daha sonra canın istemiyor eve alma abur cubur elinin altındayken daha cok yiyorsun ben birde şekerli bir şeyler canım istediginde şekerli sakız çiğreniyorum istek gidiyor bi dene istersen

slm canım abur cubura karşı zaafın olduğunu düşünüyorsan önce sağlıklı alternatifler seç ve zamanla azaltmaya çalış. mesela abur cuburda çikolata vb tüketiyorsan çiğ kuruyemişe dön, protein barları veya light lifli bisküvileri tercih et, bir sonraki aşaman hep daha az kalorili besinler olsun ben bu şekilde 2-3 haftada neredeyse tamamen aburcuburu kestim

bende abur cuburcuyum ah bi bıraksam neler gitcek ama yapamıorum

mrb.benim 5 aylık bir kızım var emzirme durumundan dolayı abartıya kaçamıyorum ancak gün içerisinde yediğim gereksiz türde olabilecek çerez,tatlı gibi şeyleri en aza indirgedim.akşam üzeri 40 dk yürüyüş yapıyorum her gün vede en önemlisi akşam saat 20:00 den sonra su ve çay harici hiç bir şey yiyip içmiyorum.birde gece yatarken sıcağa yakın 1 bardak suyun içerisine 1 ymk kaşığı elma sirkesi karıştırıp içiyorum.inşallah faydasını görürüm.sende fazla kilolu değilsin bu şekilde bir plan oluşturup azmedersen vede gerçekten istersen eğer verirsin kafana takma.

Mrb canım
İlk önce iradeli ve azimli olman lazım.
Şuan yazdıklarım kendi tarafımdan tecrübeyle sabittir.
Benim 7 kilo fazlam var önceden 19 kilo vermiştim bunumla ilgili bugün konu da açtım bakabilirsin işine yarar belki
Neyse son 7 kilo için 17 gün önce 2.kez diyete girdim ama pek de azimli olamadım bıraktım o zaman bana dar gelen bir elbise vardı giydim (zorla) baktım çok kötü duruyor ve o dar gelen elbiseyi gözümün onunde olacak sekilde evde askiya astım.sonra yine diyete girdim yeme isteği gelince o elbiseye baktım baktıkça yeme istegi azaldi ve ben mutluyum birde zayif hallerimi,yazın giyecegim o 38 beden renkli elbiseleri dusundum ve suan yeniden diyette iradeli olarak 6.günumdeyim sana basarilar diliyorum

her şeyin başı önce çok istemek ve kararlı olmak gerçekten.seni tebrik ediyorum azminden dolayı.bende ilk hamileliğimden sonra 27 kilo vermiştim zor ve meşakkatli bir süreç kabul ediyorum ama asla imkansız değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…