• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet Yapmaya Başladım Beni Takip Etmek İsteyenler Buyrunuz İçeri..

sumosh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
656
1
66
Kocaeli
Merhabalar Arkadaşlar..
Size son 1 yılda 10 kg aldıgımı söylesem kızmazsınız dimi:17:
Diyete Başlamak istiyorum. Yani her pazartesi başlıyorum akşamında aa bi bakıyorum bozmuşum.. İradem yok.. 94 mart doğumluyum doğduğumda 3.300 grammışım. şu an 18 yaşındayım.. lise yeni bitti. arkadaşlarımdan daha etli butluydum hala öyleyimm.. git gide kilo aldığımı hissediyorum. çok dertler atlattım. üzüldükçe yedim üzüldükçe yedim. hala canım sıkkınken kendimi mutfakta buluyorum.. kendime diyorum ya salak kız git dışarı çık dolaş gel. ama yok. olmuyor işte. Boyum 1.59 kilom 61.. basen var popo var kollarım etli bacaklarımın arası kapalı yani boyuma göre oldukça kilom var.. nolur yardım edin. Önerilerinizi bekliyorum.. bugünden itibaren yediklerime dikkat edeceğim.
Bu sabah ne yedim:
- 1 bardak nesguikli süt
- 1 haşlanmış yumurta
- domates,biber
- iki çatal beyaz peynir
- 4 zeytin
- 2 dilim salam
- 1 dilim ekmek
sabah kahvaltısından bu yana yarım ya da 1 litre su içmişimdir..
Beni takip etmek isteyen, yardımcı olmak isteyen herkesi bekliyorum.. en yakın zamanda fotograf koyamaya çalışacağım.. mutlu, sağlıklı günler..

canım benim fazla kilon yokki benimde boyum 160 kilom evlendigimde 56 dı benden 5 kilo kiloluymuşsun oda o kadar göze gözükmez diye düşünüyorum ama yinede zayıfla tabi bende kilo aldımm evlendikten sonra diyetteyim bende :3::3::3:

5 i 1 yerde çaylar var onlarda al istersen aktarlarda satılıyor ben faydasını görmüştüm

yaşıma göre çok kilom var kendimi 48 lerdeyken kuş gibi hafif hissediyordum yine o kiloya düşebilsem keşke :18: 5 i bir yerdeyi duydum ama tadı hiç hoşuma gitmiyor. ben yeşilçay ya da kayısılı form çayı içmeyi düşünüyorum diyet boyunca :17:

merhaba ben geçen sene diyetısyene gittim ve bir ayda tam 5 kilo verdim istersen listeyı verım harfıyen uydupunda verıyorsun... aöa kararlı olmak lazım:)şuan hamıleyım ama o diyete bugun yenıden başladım hem sağlıklı hemde dr hamıle olsamda gereksız kılo almamak için yapmam gerektiğini soyledı

yaşıma göre çok kilom var kendimi 48 lerdeyken kuş gibi hafif hissediyordum yine o kiloya düşebilsem keşke :18: 5 i bir yerdeyi duydum ama tadı hiç hoşuma gitmiyor. ben yeşilçay ya da kayısılı form çayı içmeyi düşünüyorum diyet boyunca :17:

sen baya zayıfmışsın güzelim neden bu kadar kilo aldınki:19::19::19::19: idealin kaç kilo olmak

ben 48 49 olmak istiyorum çok fit hissediyorum o kiloda kendimi :16: hemen diyet listesini yazarmısın canım zahmet olmazsa bu arada benimde annem hamile güzel güzel büyüt bebişini :1:

teşekkür ederim cnm :)darısı tum isteyenlere...
sabah saat 08:00-09:00 arası
domates salata(sınır yok)
1 kibrit kutusu peynır
2 dilim kepek ekmeği
3 zeytin
şekersız sınırsız çay

ARA:11:00
bir porsıyon meyve (örn bir adet elme 1adet şeftalı meysim meyvesi yani)

ÖĞLE:12:00-14:00

3 köfte kadar et(balık tavuk et hepsi olur)
bol yeşil salata yağsiz çok az tuz
2 dilim kepek ekmeği

ARA:14:00
1 su bardağı süt yada bir kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
1 tane mevsim meyvesi

akşam 18:00-20:00
8 yemek kaşığı sebze yemeği
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt

ARA:22:00
1 porsiyon mevsım meyvesi

bu arada gunluk 1.5-2 lt su içilmeli haftada 3 gun 1 er saat yürüyüş yapılmalı.ilk 15 gunde 3 kilo veriyorsun..sonrada haftada 1 kilo ve hemde süreklı yağdan verıyorsun :)ayrıca haftada 3 gun bir adet haşlanmış yumurta yiyebılırsın kahvaltıda peynır yerıne

Son düzenleme:
teşekkür ederim cnm :)darısı tum isteyenlere...
sabah saat 08:00-09:00 arası
domates salata(sınır yok)
1 kibrit kutusu peynır
2 dilim kepek ekmeği
3 zeytin
şekersız sınırsız çay

ARA:11:00
bir porsıyon meyve (örn bir adet elme 1adet şeftalı meysim meyvesi yani)

ÖĞLE:12:00-14:00

3 köfte kadar et(balık tavuk et hepsi olur)
bol yeşil salata yağsiz çok az tuz
2 dilim kepek ekmeği

ARA:14:00
1 su bardağı süt yada bir kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
1 tane mevsim meyvesi

akşam 18:00-20:00
8 yemek kaşığı sebze yemeği
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt

ARA:22:00
1 porsiyon mevsım meyvesi

bu arada gunluk 1.5-2 lt su içilmeli haftada 3 gun 1 er saat yürüyüş yapılmalı.ilk 15 gunde 3 kilo veriyorsun..sonrada haftada 1 kilo ve hemde süreklı yağdan verıyorsun :)ayrıca haftada 3 gun bir adet haşlanmış yumurta yiyebılırsın kahvaltıda peynır yerıne

ayy süper canım sağolasın tam bana göre bi liste. öğlen balık tavuk yerim artık. kırmızı et pek sevmiyorum yemek de istemem.. balık yerim balık :56: su hep içerim yürüyüş de yapıyorum.. inş gider şu lanet kilolarım. vallahi bu yaşta göbegim var ya :43:

evet canım yaa bende 10 kilo vermek istiyorum 15 gündür diyetle 2 kilo gitti:21::21::21: geriye 8 kilo kaldı onuda beraber verelim burda ne dersin gitsin kilolar:10::10::10::10:

bende 2 hafta önce 3 kg verdim ramazan falan derken fazlasıyla aldım verdiğim kiloyu gitsin hepsi pislk kilolar ben varım beraber zayıflayalımm :52:

sen o zaman 10 kilodan daha fazla vermek istiyorsun.sabır etmen lazım amahemen veremeyebilirsin canım 4-5 ay sık dişini

4 - 5 ay mı off. nasıl canım tatlı çekiyor ama varya :9:

bak ben nasıl yapıyorum hiç öyle özel yemek diyet listem yok ne yemek yaptıysam azar azar yiyorum tatlımıda yiyorum pastamıda ama tadımlık bizde insanız degilme yemeye ihtiyacımız var azda olsa ye :1::1::1: ah ah oldu bitti diyet yapıyorum yaaa ne var sanki zayıfladıktan sonra geri almasam şu kiloları

Back
X