• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet yarışması

Merhaba , siz başlayalı baya olmuş ama ben de katılmak istiyorum. 55 kiloyum , kilom belki az gelebilir ancak boyum kısa olduğundan dolayı fazla duruyor. Doğumdan önce 48 kiloydum şimdi 50 kiloya insem yeter. Buraya düzenli yazarsam belki ben de motive olurum :)
Merhaba canım tamam ama aktif olabileceksen gel canım Her gün akşam 12'ye kadar yediğini içtiğini ve yaptığın sporu buraya yazman yeterli toplu bir şekilde de yazabilirsin. Güncel kilonu yaz son listeye seni de ekleyim.

Şu sıralar düzenli yazamıyorum ama devam ediyorum. Dün çok aç yatmıştım kahvaltıyı o yüzden iyi yaptım bir domates ve bir yumurtadan menemen yaptım yarım simit yedim biraz çikolata yedim.
Dünden beri çok zorlanmaya başladım çünkü çok zor gidiyor eksileri göremiyorum çok çok az görüyorum motivasyonum bozulmaya başladı 🥺
Moralini hiç bozma canım kilon az olduğu için az gidiyor bir de sürekli tartıya çıkmam haftada bir çık sadece bol su iç ödem falan varsa gider

İyi akşamlar kızlar dün sabaha kadar uyuyamadım o yüzden bugün çok düzenli beslenemedim. Kahvaltımı 12 1 gibi yaptım pek bir şey yemedim biraz yumurta, domates bir dilim ekmek şekersiz çay . İkindi çikolatalı gofret yedim yanına ıce tea. Akşam avokadolu salata yaptım yanına biraz yoğurt yemeyi planlıyorum

Merhaba canım tamam ama aktif olabileceksen gel canım Her gün akşam 12'ye kadar yediğini içtiğini ve yaptığın sporu buraya yazman yeterli toplu bir şekilde de yazabilirsin. Güncel kilonu yaz son listeye seni de ekleyim.
Sabah tartıldım 54.8 dim.

Kahvaltı 08.00 bir dilim tam buğday ekmeği
Haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 kaşık bal

12.30 mercimek çorbası
2 adet fırın tavuk Baget

sonrasında supangle
Küçük bir ev poğaçası

Akşam yemeğimi adım sayımı da sonrasında yazarım

Şu sıralar düzenli yazamıyorum ama devam ediyorum. Dün çok aç yatmıştım kahvaltıyı o yüzden iyi yaptım bir domates ve bir yumurtadan menemen yaptım yarım simit yedim biraz çikolata yedim.
Dünden beri çok zorlanmaya başladım çünkü çok zor gidiyor eksileri göremiyorum çok çok az görüyorum motivasyonum bozulmaya başladı 🥺
Kilonuz az olduğu için belli bi yerde tıkanıyor ekstra efor gerekiyor yürüyüş vs gibi

Kilonuz az olduğu için belli bi yerde tıkanıyor ekstra efor gerekiyor yürüyüş vs gibi
Evet maalesef son kilolarda böyle bir durum oluyor başlarda rahat gidiyor sonlar tıkanıyor siz de az kiloda başlamışsınız benim gibi motivasyon düşüklüğü yaşamayın iki hafta önden yazıyorum haftada bir kilo gitmiyor sorun etmeyin sakın 🙈

Evet maalesef son kilolarda böyle bir durum oluyor başlarda rahat gidiyor sonlar tıkanıyor siz de az kiloda başlamışsınız benim gibi motivasyon düşüklüğü yaşamayın iki hafta önden yazıyorum haftada bir kilo gitmiyor sorun etmeyin sakın 🙈
Bilmez miyim uzunn zamandır bu kiloda kaldım ☺️masabaşı çalıştığım için daha da zor oluyor kilo vermek

Perşembe kahvaltı
İki yumurta beyazı bir salatalık iki çay kaşığı fıstık ezmesi şekersiz
Ara
Üç yemek kaşığı yoğurt yarım şeftali bir yemek kaşığı cha tohum
Akşam
İki köfte bir yemek kaşığı kuşbaşı tavuk
Bir kabak ve bir havuç soteledim yoğurtladım
Şekersiz latte

Kızlar günaydın,
iki gündür perişandım reglm nedense cok ağır geçti birde gözüm mikrop kaptı şişti. sürekli yattım durdum şükür bugün daha iyi uyandım. bu arada iki gündür spora da gidemedim.
Bugün çok şükür ki iyiym.
Bugün plan şöyle;
Sabah soda elma keten tohumu
Öğlen -Akşam Sebze yemeği.
Spora gidicem insallah enerjik hissediyorum kendimi. :)

günaydınlar. dün regl oldum ağrım vardı ve ayrıca yoğun bir gün olduğundan buraya giremedim.

Öğlen 12:30

2 haşlanmış yumurta
80 gr peynir
10 zeytin
domates
60 gr mercimek ekmeği
biraz kuruyemiş

16:30

ice latte (normalde kalorisiz olsun diye americano içerim ama midem iyi değildi mecbur latte içtim)

18:30

fırında mantarlı patatesli tavuk yemeği (krema vs yoktu neyse ki)
biraz yoğurt

akşam karın ağrıma da iyi gelir diye 60 dk tempolu yürüyüş yaptım.

Merhaba kahvaltıyı iyi yaptım doydum ama tam doldurmadım kendimi. Yine börek yaptım bizim evde çok yeniyor ayarlı yemeye çalıştım.
Öğlen yemedim zaten kahvaltı öğle yemeği saatindeydi akşam geç kaldım ortaya meze gibi tabak tabak koymuştum kaşık hesabıyla yedim çok değildi ama artık dayanamadım sonrasında cips kola yaptım üç haftadır kendimi tutuyordum artık bu akşam olan oldu🥺 abur cubura çok düşkünüm iki gündür motivasyonum da gitmişti maalesef gerileyeceğim ama ne yapayım bundan sonra kaldığım yerden devam artık 🤷‍♀️

Öğlen 12:30

Çırpılmış yumurta
Peynir domates zeytin klasik kahvaltı
Mercimek ekmeği

Akşam 18:30

4-5 kaşık zeytinyağlı taze fasülye
Cacık
Karpuz ve bol peynir

35 dakikalık bir pilates videosu yaptım daha fazlasına gücüm yetmedi 🤧 yarın kalabalık bir ekip yazlıkta olacağız alkol cips vs tüketirim ama uzun zamandır firesiz gidiyorum bi ödül günü olsun artık.

Bugün kahvaltı canım istemedi
Ara olarak 3yemek kaşığı yoğurt bir nektar bir yemek kaşığı Ciha tohum karıştırıp yedim
Akşam
Yedi yemek kaşığı susuz kuru fasülye dört yemek kaşığı bulgur pilavı iki yemek kaşığı yoğurt
Dibek kahve ve bol su

İyi geceler kızlar bugün pek aktif olamadım çok yoğun bir gündü benim için. Kahvaltım omlet biraz çikolata yedim. Öğlen dışarda yedim biraz kaçamak yaptım maalesef dürüm yedim. Akşam haşlama tavuk yedim. Gün boyu koşuşturdum vaktin pek kalmadı spor yapamadım

Kızlar günaydın,
iki gündür perişandım reglm nedense cok ağır geçti birde gözüm mikrop kaptı şişti. sürekli yattım durdum şükür bugün daha iyi uyandım. bu arada iki gündür spora da gidemedim.
Bugün çok şükür ki iyiym.
Bugün plan şöyle;
Sabah soda elma keten tohumu
Öğlen -Akşam Sebze yemeği.
Spora gidicem insallah enerjik hissediyorum kendimi. :)
Geçmiş olsun 🙏 benim gözümde birkaç ay önce mikrop kapmıştı kekik suyunu kaynattım soğuyunca gözüme pansuman yaptım ondan sonra iyi oldu bir dene istersen bir zararı olmaz.

Geçmiş olsun 🙏 benim gözümde birkaç ay önce mikrop kapmıştı kekik suyunu kaynattım soğuyunca gözüme pansuman yaptım ondan sonra iyi oldu bir dene istersen bir zararı olmaz.
cok teşekkür ederimm evde vardı hemen deneyeyim dr antibiyotik damla ve krem verdi ama hala acıyor. Ne zormuş yahu baş ağrısı felan da yaptı. hala kırparken acıyor.

Back
X