• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet yarışması

Selam kızlar 🌸 kahvaltı yapmadım kahve içtim, öğlen tavuk ve salata yedim. Ara öğünde kahve ve leblebi yedim. Akşam yemeğinde minik bi ekmek arası peynir ve kefir içtim. Gün boyu detoks suyumu içtim. Filtre kahve içip günü kapatırım. Spora pek vaktim kalmıyor 1.sınıfa başlayan çocuğum olduğu için her sabah ve akşam hararetli geçiyor. Oturarak da çalışıyorum maalesef 😕

Sabah kahvaltımda peynir, domates, salatalık, avokado, yumurta, 2 ceviz, 2 dilim ekmek vardı.
Öğlen taze fasulye, yoğurt, salata, 1 dilim ekmek
Ara 10-15 tane üzüm, 3 ceviz
Akşam pazı kavurması, yoğurt, salata, 1 dilim ekmek
KAÇAMAK : 3 kare bitter çikolata, 1 kuru kayısı
Bu ara nedense tatlıya düştüm. Her gün bitter çikolata atıyorum ağzıma 🤦🏻‍♀️
15 dk leslie yaptım, kkızımla birlikte yapmayı denedim, o yapmadı, kucağıma gelmeyi tercih etti. O kucağımdayken yapabildiğim kadar yaptım 😅

Günaydın kızlar. Bikac gündür hastaydım. Diyete çok uyumadım. Burayada bakamadım hiç. Bugün kahvaltıda 1 yumurta beyaz peynir, 5 yeşil zeytin salatalık yedim 1 dilim tam buğday ekmekle. Öğlen kabak sote yapmayı düşünüyorum yoğurtla yiycem 1 dilim tam buğday ekmekle. Akşam yemeğinde de kuru fasulye ve az pilav yanında da yoğurt

Selamlar,sonunda hayat akışı biraz normale döndü,tatil sonrası iş yoğunluğu,çocuk,kışlık yapımı derken biraz rahatladım

Bugun ilk öğünüm öğlen ,1 kase menemen 1dilim ekmek
Arada 1 muz
Akşam minik köfteli bezelye 4yk,az pilav
1 ay sonra egzersize başladım 10dk karın 10dk basen (pamela reif) ısınma turu oldu gibi azda olsa

Kızlar selam. Dün yeğenim bizdeydi, bi de kızımla birlikte. Beynim kazan oldu resmen. Bol kaçamaklı bir gün oldu maalesef benim için
Kahvaltıda peynir, avokado, domates, salatalık, yumurta, 10 badem, 2 dilim ekmek
Öğlen semizotu, yoğurt, brokoli
Ara kavun ve 3 ceviz
Akşam balık, salata
Kaçamak: 2 kare bitter çikolata, 1/3 süt mısır, 1 kuru kayısı, ve balığın yanında 3 dilim beyaz ekmek
1.5 km kadar tempolu yürüyüş.

Günaydın kızlar birkaç gündür yoktum biraz rahatsızdım çok şükür şu an biraz iyiyim. O yüzden öğünlerime çok dikkatli edemedim. Sizler ne yapıyorsunuz nasıl gidiyor diyet? Yarın tartı günümüz hazır mısınız😍

Selamlar,sonunda hayat akışı biraz normale döndü,tatil sonrası iş yoğunluğu,çocuk,kışlık yapımı derken biraz rahatladım

Bugun ilk öğünüm öğlen ,1 kase menemen 1dilim ekmek
Arada 1 muz
Akşam minik köfteli bezelye 4yk,az pilav
1 ay sonra egzersize başladım 10dk karın 10dk basen (pamela reif) ısınma turu oldu gibi azda olsa
Hoş geldin canım tekrardan 🌺

Günaydın kızlar birkaç gündür yoktum biraz rahatsızdım çok şükür şu an biraz iyiyim. O yüzden öğünlerime çok dikkatli edemedim. Sizler ne yapıyorsunuz nasıl gidiyor diyet? Yarın tartı günümüz hazır mısınız😍
Günaydınn herkese, geçmiş olsun :) hafta sonu benim de kaçamaklı geçti ama mümkün olduğunca dikkat ettim. Yarın için heyecanlıyım :KK28:Yediklerimi akşam toplu olarak yazacağım.

Günaydın kuzucummm hayır olsun neyin var. Gelmiş geçmiş olsun.

Yarına hazırız insallah :) cok eksi beklentim yok. Regl haftasındayım umarım ki verebilirim. :)

Bende hastayım çocuklardan bana bulaştı boğazlarım çok kötü. Çocuklarımda kusma var. Ama diyete devam pes etmek yok

Kızlar geçmiş olsun hasta olanlara.
Bugün kahvaltı domates, salatalık, peynir, avokado, yumurta, 2 ceviz, 1 dilim ekmek
Öğle yemeği patlıcan yemeği, yoğurt, üzüm, 3 ceviz
Akşam yemeği diyetisyenin verdiği bir pizza vardı lavaştan yapılıyor, onu denedim. Çok güzel olmuştu ve çok basit. 15 dkda hazır oluyor hemen.
KAÇAMAK: 2 kare bitter çikolata
2 gündür su içmiyorum hiç, unutuyorum. Bir de üstüne adet oldum. Umarım biraz kilo verebilmişimdir.
Spor yok, belki kızım uyursa leslie yapabilirim ama hiç de enerjim yok :(

Selam kızlar 🌺 geçmiş olsun dikkat edin kendinize 🌺
Ben üç gün tatilde çok dikkat etmedim ama adetim söküldü son günlerdeyim biraz ödem attım yediklerimle dengelenmiştir. Tartıda eksi olmaz diye düşünüyorum ama çok fark da yoktur ikisi birbirini dengeledi bence yarın göreceğiz artık😊

Selam kızlar 🌸
Kahvaltıda minik bir ıspanaklı börek
Öglen yemeğinde azıcık çorba, bir kaşık pirinç pilavı ve köfteli patates yemeği
Arada bir avuç leblebi
Akşam yemeği yememeyi planlıyordum ama oğluma kurabiye yaptım bir adet cookie yedim filtre kahve ile 🥺 umarım tartıyı çok etkilemez. Bu arada işyerinde ne çıkarsa onu yiyorum. Kahvaltı yapmayacaktım böreği görünce dayanamadım tabi.

Günaydın kuzucummm hayır olsun neyin var. Gelmiş geçmiş olsun.

Yarına hazırız insallah :) cok eksi beklentim yok. Regl haftasındayım umarım ki verebilirim. :)
Soğuk almisim ya havalar bir kereden soğudu teşekkür ederim kuzucum 😍🥰 bol eksi bekliyorum senden 🌺

1000037330.webp

Geçen haftayla aynıyım ben kızlar hastayım diye yedim yattım hep ondandır bence. İnşallah bu hafta daha sıkı başlayacam

Günaydın kızlar. Bende çok veremedim. Tam uyumadım bu hafta. İnşallah bu hafta daha sıkı yapcam.

Eklentiler

• 1000093113.webp
    1000093113.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 8
Back
X