• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet yarışması

Kızllar Selam,
Nisavera Nisavera 'cığım beklediğin eksiler burdan efendim :)

16.09.2025 115.2
23.09.2025 113.4 Fark -1.8

Regl haftasına girdim şişlik hissediyorum ama yinede sonucumu sevdim :)
Herkese bol eksiler :)

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-09-23 at 06.54.18.webp
    WhatsApp Image 2025-09-23 at 06.54.18.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 14
Günaydıın kızlar,
Tartı fotoğrafını çekmedim ama perşembe 67.750 ile başlamıştım bu sabah 67.05 çıktım. Kaçamak olmasaydı daha fazla ödem giderdi sağlık olsun 700 gram da iyi :)

Bende durumlar tahminimden kötü +250 🙈 tatilde demek ki fazla kaçamak yaptım. Bir de doktor farklı ilaç ve vitamin başlattı onlar da kilo yapar o yüzden diyeti uzatıyorum vücudum ilaca alışana kadar birkaç hafta daha dikkat edeceğim. Haftaya inşallah daha güzel sonuçlar olacak bu hafta böyle olsun 🤷‍♀️

Eklentiler

• 52643C19-841E-472D-8D4A-CF0FC66DA580.webp
    52643C19-841E-472D-8D4A-CF0FC66DA580.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 12
Kızlar selam. Yazamadım bu saat oldu. 67.75 çıktım. Normalde öğlen tartılıp atıyordum. Akşam yemeği sonrası geldi aklıma 😅 bi de adet oldum. 200 gr vermişim. Allah bereket versin
1000130825.webp

Kızlar bu gruba girmeden önce kendim başlık açmıştım diyetle ilgili. Oraya yazanlar olmuş. Aktif olan olur mu bilmiyorum içlerinden sordum henüz cevap vermediler. Onlarada burayı önereyim mi ne dersiniz.

Bugün kahvaltı
Yulaf yedim sadece yoğurtla yapıyorum ben ve 1 tane meyve atıyorum içine.
Öğle yemeği pırasa ve 2 dilim tam buğday ekmek
Akşam yemegi 6 yk kuru fasulye ve 2 dilim ekmek.
Biraz kendime geleyim bide kahve içer günü bitiririm

Bugün kahvaltıda bir dilim ekmek yedim çikolata sürdüm biraz patates yedim
Ara öğün olarak bisküvi yedim
Akşam tarhana çorbası ve bir pasta dilimi kadar yağlama yedim şu an karnım acıktı atıştırmamak için zor duruyorum 🙈

İyi akşamlar kızlar bugünkü kahvaltım sucuklu yumurta 2 dilim ekmek yedim
Öğlen kefir badem ceviz
Akşam lahmacun 1 buçuk adet yanına ayran

kızlar dün ofis günümdü, yine biraz kendimi kaybettiğim bir gün oldu.
sabah 1 simit, 1 yumurta, 1 üçgen peynir,
öğlen tavuk şiş, yanındaki hiçbir şeye dokunmadım.
akşam da iskender ve salata yedim, iskenderin pidelerini eşimin tabağına koydum :)
spor yok, alışverişe çıktım, kendime bişeyler alacaktım, kilo veriyorum bişey almayacağım diye vazgeçtim, gittim kızıma bişeyler aldım. günü karlısı kızım oldu :D

bugün de diyetisyen 3 günlük 1 liste verdi, haftaya yayacağım onu yapacağım.
kahvaltı: 1 yumurtayla sebzeli omlet, domates, salatalık, peynir, 2 ceviz, yarım dilim ekmek
öğle: 1 kase yoğurt, içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu, küçük meyve (2-3 dilim kavun yerim)
akşam: ton balıklı makarna salatası : 2-3 yk makarna, 100 gr ton balığı, 3 yk yoğurt, salatalık, köz biber, mısır
spor yapamayacağım, akşam yola çıkacağım.

Kızlar selam,
Benim işler yogunlaştı bütçe aylarına girdik 4 koldan asslıyorlar :) fakat diyete devam. :)

Bugun omlet zeytin peynir öğlen 15 kuruyemiş kahve akşam salata tavuk Spor yok dün gittim.

Selam bu hafta dün tartıldım sabah 64.6 idi
Regl var bence sonrası bi 500 gr farkeder yediğime içtiğime dikkat ettiğim bir hafta oluyor tatlı krizlerimi muz ve hurma ile bastırmaya çalıştım

İyi akşamlar kızlar. Bugün
Kahvaltıda beyaz peynir avokado ceviz zeytin ve 2 dilim tam buğday yedim.
Öğlen 1 dilim kek
Akşamda 2,3 kasık makarna yedim. Canım genel olarak bugün hiçbirsey yemek istemedi

İyi akşamlar kızlar. Bugün
Kahvaltıda beyaz peynir avokado ceviz zeytin ve 2 dilim tam buğday yedim.
Öğlen 1 dilim kek
Akşamda 2,3 kasık makarna yedim. Canım genel olarak bugün hiçbirsey yemek istemedi
Ay seni yine gördüm 👀 buraya da katılayım dedim asla boş durmuyorum 😂 bende katılabilir miyim kızlar. Güncel kg 84. Bebiş düşünüyoruz. Hamile kalana kadar verebildiğim kadar kg vermem gerek

Ay seni yine gördüm 👀 buraya da katılayım dedim asla boş durmuyorum 😂 bende katılabilir miyim kızlar. Güncel kg 84. Bebiş düşünüyoruz. Hamile kalana kadar verebildiğim kadar kg vermem gerek
Bende kendi yazımı açtıktan sonra bu gruba katıldım. Sonra ordan yazanlar oluncada her iki grup olsun dedim😀

Back
X