Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar aralikli oruç yapmak istyrm.yanliz hicbir bilgim yok bilgisi olan yardmci olabilirmi? bbirliktebu diyeti yapmak isteyen olursa birbirimize motive olabilirz
Merhaba hanımlar aralikli oruç yapmak istyrm.yanliz hicbir bilgim yok bilgisi olan yardmci olabilirmi? bbirliktebu diyeti yapmak isteyen olursa birbirimize motive olabilirz
Merhabalar ben aralıklı oruç gibi besleniyorum 6 ay önce doğum yaptım 75 le doğuma girdim doğumdan sonra 66-67 dim
Son 2 aydır yediklerime dikkat ediyorum 2 öğün besleniyorum sabah 11-11.30 da yiyorum en erken akşam 17-18.00 arası son öğünümü tüketiyorum. Protein ağırlıklı besleniyorum şekelrli paketli ürün ekmek hamur işi tüketmiyorum canım çekerse sadece ilk öğününde küçücük tüketiyorum . Meyve dahi yemiyorum şuanda güncel kilom 59 . Bol su tüketiyorum sabahlarıda erken kalkınca Türk kahvesi akşam bol su canım birşey isterse bitki çayı tüketiyorum . Üstelik görsel olarak fazlasıyla inceldim tartıya takılmıyorum yağ yakılan bölge su tuttuğu için tartı hemen göstermiyor kendini ana kıyafetlerimden çok net anlaşılıyor baya inceldim . 2.sezeryanım bu arada
Protein ağırlıklı beslenince çabuk acıkmıyor insan bu şekilde düzene alışıyor şekerli hamur işi tükettikçe kan şekeri düştüğü için sürekli yeme isteği oluşuyor insanda artık canım tatlı şeyler çekmiyor bile çok nadir bozuyorum ondada öğlen yiyorum yiyeceğim sağlıksız birşeyi akşam asla bu şekilde 50kg hedefliyorum inşallah