Diyet

Poncikcan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
4
3
3
28
Merhaba kızlaaaar :))) 18 yaşındayım ve kendime diyet arkadaşı arıyorum hadi birbirimize destek olalım :)))

Bende ariyoruma arkadas canim hemen diyet yapip bi anda almis oldugum kilolardan kurtulmak istiyorum:)

haydi başlayalım o zaman kızlar herkes boyunu kilosunu yazsın.Birbirmizi kandırmak yok ama....bugün 27/11/2014 perşembe günü...4/12/2014 e kadar bir haftada ne kadar kilo verdiğimiz yazalım buraya...bir defter alıp öğünlerde neler yediğimizi de yazalım...1 hafta sonra karşılaştıralım.Ben başlıyorum 170 boyunda 80 kiloyum hedefim 58 kiloya indmek arada 22 kilo var bu kilo için kendime 4 ay kouyorum her ay 5 kilo versem diye düşünüyorum...

hangı dıyetı uygulayacagız lütfen cok zorlayacı olmasın

mrb ben 24 yasındayım boy 1.58 kılo 65 bende kılo vermek ıstyrm duugunmz var akrabaların bende bır doğum yapmış genç anneyım 1 yasında oglm ıldeal kılom 50 benım 15 kılo vermem lazım dıayet arkadaşı arıyorm yardımcı olurmsunz dıyet

lıstenız nedır kızlar?

bırde kabız olmadan dıyet yapalım ?

göbek ve basen erıtme hareketlerı neler ?
DIYET LISTENIZI YAZARMISINZ ? ve

kan sekerım genelde düşüyor ne yapmam lazım ? hadı kızlar bırbırımze el atalım vucudumuzdakı butun fazlalıklardan kurtulallım ve AÇ KALMADAN YAPALIM SU DIYETLER BEKLIYORM BU KILOLARA BERABER EL ATALIMMMI ZAYIF DOSTU OLALALIMMI ? DOST OLMAYA VARMSINZ HIC KAYIRMADAN KACMADAN YILMADAN DOST ARIYORM AYRLIMAYACAK DOST ARIYORM ???

merhabaa ben sana eşlik edebilirim benimde kan şekerim var dediğin aç kalmadan yapmak gerekiyor

canım kilolarımız yakın benmde hedefim 50 birlikte başlayalım ne dersin benim topiğim var 63 den 48 e uzanan kilo verme serüvenim beklerim

canım kilolarımız yakın benmde hedefim 50 birlikte başlayalım ne dersin benim topiğim var 63 den 48 e uzanan kilo verme serüvenim beklerim

mrb cnm başlayalım beraber dıyet lısten nedır nasıl yapyon yaz gelmeden 5 ay a kadar verelim formumza gırelım ne dersın dıyet dostum olurmsun tattlım ,?

ben az yiyorum yaptığım belli bişe yok yumurta ağırlıklı sabah yumurta yiyorum öğlen iş yerine salata aralarda eti pirinç patlağı akşam ıspanaklı yumurta, et, tavuk vs. biraz daha böyle az az yedikten sonra patates diyetine giricem 1 haftalık

PATATES DİYETİ NASIL OLUYOR ACABA ?

1. GünSabah: 2 orta boy patates (haşlanmış) Öğle: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)
2. GünSabah: 2 orta boy patates (haşlanmış) Öğle: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam: 2 orta boy patates (haşlanmış)
3. GünSabah: 2 orta boy patates (haşlanmış) Öğle: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)
4. GünSabah: 1 elma, 2 mandalina Öğle: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam: 2 but tavuk ızgara, haşlama, yeşil salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ)
5. GünSabah: 1 elma, 2 mandalina Öğle: 1 elma 2 mandalina
Akşam: 2 porsiyon balık ya da bonfile, karışık salata
6. GünSabah: 1 elma, 2 mandalina Öğle: 1 elma 1 portakal
Akşam: 2 porsiyon balık veya bonfile (karışık salata, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ)
7. GünSabah: 1 elma, 2 mandalina Öğle: Patates salatası, yeşil soğan ve 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
Akşam: 3 yumurta teflon tavada, yeşil salata

3 yıl önce baya kilo vermiştim bununla 60 kiloya düşüp bunu yapıcam inş. 63,5 ile başladım şu an 61.3 kiloyum 4 gün oldu başlayalı muhtemeln sudur ama ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…