ne zaman başladın canım diyete :) sana arkadaş olabilirm :)Merhaba kızlaaaar :))) 18 yaşındayım ve kendime diyet arkadaşı arıyorum hadi birbirimize destek olalım :)))
selam bende katılmak istiyorum diyet arkadaşlığına destek arıyorum :)Merhaba kızlaaaar :))) 18 yaşındayım ve kendime diyet arkadaşı arıyorum hadi birbirimize destek olalım :)))
canım kilolarımız yakın benmde hedefim 50 birlikte başlayalım ne dersin benim topiğim var 63 den 48 e uzanan kilo verme serüvenim beklerimmrb ben 24 yasındayım boy 1.58 kılo 65 bende kılo vermek ıstyrm duugunmz var akrabaların bende bır doğum yapmış genç anneyım 1 yasında oglm ıldeal kılom 50 benım 15 kılo vermem lazım dıayet arkadaşı arıyorm yardımcı olurmsunz dıyet
lıstenız nedır kızlar?
bırde kabız olmadan dıyet yapalım ?
göbek ve basen erıtme hareketlerı neler ?
DIYET LISTENIZI YAZARMISINZ ? ve
kan sekerım genelde düşüyor ne yapmam lazım ? hadı kızlar bırbırımze el atalım vucudumuzdakı butun fazlalıklardan kurtulallım ve AÇ KALMADAN YAPALIM SU DIYETLER BEKLIYORM BU KILOLARA BERABER EL ATALIMMMI ZAYIF DOSTU OLALALIMMI ? DOST OLMAYA VARMSINZ HIC KAYIRMADAN KACMADAN YILMADAN DOST ARIYORM AYRLIMAYACAK DOST ARIYORM ???
canım kilolarımız yakın benmde hedefim 50 birlikte başlayalım ne dersin benim topiğim var 63 den 48 e uzanan kilo verme serüvenim beklerim
mrb cnm başlayalım beraber dıyet lısten nedır nasıl yapyon yaz gelmeden 5 ay a kadar verelim formumza gırelım ne dersın dıyet dostum olurmsun tattlım ,?
tabıkıde katılabılrsın dıyet lıssten nasıl ne yapyn lıstendenmerhabaa ben sana eşlik edebilirim benimde kan şekerim var dediğin aç kalmadan yapmak gerekiyor
PATATES DİYETİ NASIL OLUYOR ACABA ?ben az yiyorum yaptığım belli bişe yok yumurta ağırlıklı sabah yumurta yiyorum öğlen iş yerine salata aralarda eti pirinç patlağı akşam ıspanaklı yumurta, et, tavuk vs. biraz daha böyle az az yedikten sonra patates diyetine giricem 1 haftalık
BU DİYETLE KAÇ KİLO VERDİN BİR HAFTADA ACABA ?3 yıl önce baya kilo vermiştim bununla 60 kiloya düşüp bunu yapıcam inş. 63,5 ile başladım şu an 61.3 kiloyum 4 gün oldu başlayalı muhtemeln sudur ama ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?