- 2 Ocak 2015
- 14
- 4
- 3
- 37
bende yapamıyodum normalde ama bu liste bana ağır gelmediği için severek yapıyorumbende de vardı dıyet lıstesi ama gecen gun çöpe attım oyle lısteye bağlı yapamıyorum ben kasıyorummmm
akşam için çok az değil mi acıkmıyor musun yatana kadarsabah
domates salatalık peynır haşlanmış yumurta ekmek yok
öğle
mercımek corba
haşlanmış tavuk göğsu
bır dılım kepek ekmeği
akşam ( daha yemedim )
meyvelı tarcınlı ballı yoğurt
her gün zaten aynı şeyi yaparsak bünye alışır. bence bi gün normal kahvaltı yapıyorsan ertesi gün nesfit yekahvaltıda nesfit kellogs gevreklerden yesek daha mı iyi olur?
onların kalorısı cok fazla bırde ben o şekılde daha cok kılo alıyorum duymuyorum cunkıher gün zaten aynı şeyi yaparsak bünye alışır. bence bi gün normal kahvaltı yapıyorsan ertesi gün nesfit ye
hayır gayette doyurucu oluyor ıcındekıler hep tok tutan şeyler hatta ıcıne 1 tatlı kaşığı yulaf ve keten tohumuda kattınız mı ohhh misss hem zevklıce yıyorum hemde tadını cıkartıyorum cunkı asıl akşam saatlerındew yediğimiz seyler yağa dönüşüyor akşamları hareketsız oluyoruz gun ıcınde doyurucu akşam hafıfakşam için çok az değil mi acıkmıyor musun yatana kadar
benim akşam yemeğimhayır gayette doyurucu oluyor ıcındekıler hep tok tutan şeyler hatta ıcıne 1 tatlı kaşığı yulaf ve keten tohumuda kattınız mı ohhh misss hem zevklıce yıyorum hemde tadını cıkartıyorum cunkı asıl akşam saatlerındew yediğimiz seyler yağa dönüşüyor akşamları hareketsız oluyoruz gun ıcınde doyurucu akşam hafıf
çok hızlı vermiyor musun02/01/2015.....75.200
03/01/2015....73.700
04/01/2015....72.600
bugün basküle çıkmadan çok korktum verdim mi vermedim mi diye . görünce çok sevindimçok hızlı vermiyor musun
bende her sabah çıkıyorum basküle ama 200gr ancabugün basküle çıkmadan çok korktum verdim mi vermedim mi diye . görünce çok sevindimbakalım devam edecek mi çünkü adetim bitince başladım ödem de olabilir yarından itibaren yağ,su kas ölçümüne de bakacam
yarın bakalım kaç gidecekbende her sabah çıkıyorum basküle ama 200gr anca
gerçi öyle düşününce evetyarın bakalım kaç gidecek
canım gitsin de 200 gitsin 5 günde 1 eder
bende bugün 200 gr verdimbende her sabah çıkıyorum basküle ama 200gr anca
Mrb hanimlar daa önce kendi kendime porsiyon azaltip spor yaparak 25 kilo verdim ewlendim ve malesef ewlilik yaradi yedi kilo tekrar aldım 60kg yim 53kg olmak istiyorum hatta 50 bugün son kez kisir yiyip yarın rejim ve yürüyuse başlıcam bende size katilabilirmiyimgerçi öyle düşününce evetayda 6 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?