Diyet

sabah
domates salatalık peynır haşlanmış yumurta ekmek yok

öğle
mercımek corba
haşlanmış tavuk göğsu
bır dılım kepek ekmeği

akşam ( daha yemedim )
meyvelı tarcınlı ballı yoğurt

sabah
domates salatalık peynır haşlanmış yumurta ekmek yok

öğle
mercımek corba
haşlanmış tavuk göğsu
bır dılım kepek ekmeği

akşam ( daha yemedim )
meyvelı tarcınlı ballı yoğurt
akşam için çok az değil mi acıkmıyor musun yatana kadar

sabah peynir (kibrit kutusu kadar bile değil), 3 zeytin, tadımlık sucuk, domates biber salatalık şekersiz çay
öğlen elma
akşam 1 kase mercimek çorba, 2 zeytinyağlı sarma, salata tadımlık turşu ------finish

kahvaltıda nesfit kellogs gevreklerden yesek daha mı iyi olur?

akşam için çok az değil mi acıkmıyor musun yatana kadar
hayır gayette doyurucu oluyor ıcındekıler hep tok tutan şeyler hatta ıcıne 1 tatlı kaşığı yulaf ve keten tohumuda kattınız mı ohhh misss hem zevklıce yıyorum hemde tadını cıkartıyorum cunkı asıl akşam saatlerındew yediğimiz seyler yağa dönüşüyor akşamları hareketsız oluyoruz gun ıcınde doyurucu akşam hafıf

benim akşam yemeğim
yumurta büyüklüğünde kırmızı et
bugün çorba yerine 3 yemek kaşığı bulgur pilavı tercih ettim
ve yağsız tuzsuz salata

02/01/2015.....75.200
03/01/2015....73.700
04/01/2015....72.600

çok hızlı vermiyor musun
bugün basküle çıkmadan çok korktum verdim mi vermedim mi diye . görünce çok sevindim bakalım devam edecek mi çünkü adetim bitince başladım ödem de olabilir yarından itibaren yağ,su kas ölçümüne de bakacam

bende her sabah çıkıyorum basküle ama 200gr anca

kızlar bende diyete başlayıp 2. gün bozanlardanım, kendimden nefret etmeye başladım neden bu kadar iradesizim diye yardım edelim birbirimize yaa

Ben bugün diyete başladım 06.01.2015.... 63.5
bakalım bi hafta sonra ne kadar fark edecek.

gerçi öyle düşününce evet ayda 6 kilo
Mrb hanimlar daa önce kendi kendime porsiyon azaltip spor yaparak 25 kilo verdim ewlendim ve malesef ewlilik yaradi yedi kilo tekrar aldım 60kg yim 53kg olmak istiyorum hatta 50 bugün son kez kisir yiyip yarın rejim ve yürüyuse başlıcam bende size katilabilirmiyim

24.01.15=66.700
26.01.15=65.100
29.01.15=64.400
30.01.15=64.00

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…