- 22 Şubat 2015
- 266
- 118
- 23
- Konu Sahibi Fatma-Nur-23
canım ya ne güzel anlatmışsın ama ben zaten bu şekilde besleniyorumcanım diyet yapınca ben bırakıyorum şunu yedim bunu yemedim ah gitti ögün hadi bugün yiyeyim modundaydım ama diyete bağlı kalmadım sadece kedime saygı duydum dikkat ettim
bir söz var ya istediğini yersin yada istediğini giyersin ben ilham alırım hep :)
şok diyet sakın yapma çnkü metabolizma bozuldgudan hızlı verip hızlı alıyorsun ve bir bıraktın mı diyeti hızlıca fazla fazla gelirler kilolar tabi hızdan dolayı çatlaklar selülit sarkma vs daha fazla vücut kimyası bozuluyor yani
50 kiloyu görene kadar diyete devam edicem ben
benmki çok basit
beyaz ekmek yeme kepek çavdar vs istediğin ekmegi seç ye günde max 4 yada 5 dilim bir güne böl ye
2.5 litre su iç en az
sabah haşlanmış yumurta ye tok tutar yumurta yersen sabah ekmeği 2 dilimden faza yeme
kuru incir kuru kayısı kuru üzüm çiğ badem acıktıkca yanında bulundur 3 er 5 er atıştır acıkmassın tok tutar
akşam 8 den sonra sakın bişey yeme sıvı tüket mevye elma ye akşam tok tutar şekersiz çay iç vs
ben günde 2 yeşil çay 2 form çay içiyorum tabi şekersiz şekeri çıkar esmer şeker kulan çok istiyorsan
bende çok yemek yerdim ama diyete başladım o rahatlığı gördüm inan artık midem küçüldü yiyemıyorum 1 ay dayan yap diyeti devamında zaten miden almıyor inan olumlu tepkileri alınca kilolar daha da çabuk gitsin isteyeksin
acıktın diyelim salata yap çorba iç yoğurt ye istedğin kadar sebzeleri meyveleri haşla blendırdan geçir gerekirse öyle tüket patatesi tavugu kızartıp yeme haşla ye sulu bir yemek yap doyana kadar ye :)
yardımcı olayım diye uzun uzun yazdım :) yemek yemeyi bırakamıyorsan en azında bu dediklerimi de ye mutlaka
ben eve bisiklet aldım tv izlerken bile çeviriyorum yani kendime aldıgım en güzel eşya o oldu :)
spordn önce yeşil çay ç yağ yakımını hızlandırır
you tube dan sıklaşma hreketlerine bak her birini 10 ar kere yap
ben bazen akşam 10 da 11 de yiyorum canım çekerse bir kaşık pilav ve bir çatal ucuyla tatlı vs tadıyorum tbi
ayrıca bir şekersiz kahve içebilirsin metabolizmayı hızlandırır
yine de istediğin zaman yardımcı olurum cnm