- 3 Kasım 2015
- 1.000
- 1.021
- 83
- Konu Sahibi depresif polyanna
-
her gün yapamıyorum ama bazı günler yürüyüş bazı günler pilates yapıyorum.haftada 3-4 gün yapıyorum en azından.:) diyetinle beraber spor da yapıyor musun acaba ?
bende öyle koşu bandı aldım bir heves yürüyeceğim diye gerçi hala yürüyorum ama anca tüm ilerim bitince vakit buluyorum gece 11 den 12 ye kadar yürüyorum duş alıp uyuyorum en az 45 dakika yürüyorum pek bir faydasını görmesemde ona devam ediyorum :)her gün yapamıyorum ama bazı günler yürüyüş bazı günler pilates yapıyorum.haftada 3-4 gün yapıyorum en azından.
hoşgeldin canım :) ben de elden geldiğince dikkat ediyorum yediklerime.diyetisyene gitmedim bu hafta.şimdilik ara verdim.ama sağlıklı beslenmeye aynen devam.adet dönemine girdim spora ara verdim şimdilik.
Canim icemezsen icine bi kasik bal katabiliyosun da ben sade iciyorum ev de yapılmış sirke olmali ben elma sirkesni evde yapiyorum tadi daha iyi diyebilirim uzerine de su ekleyince bi kerede iciyorum ;-)sirkeden nefret derim ben.direk kusarımaslında zayıflamaya çok etkisi var.keşke içebilsem.ben de limona sardım iyice.en azından onu seviyorum :)
faydası olmaz mı hiç.uzun vadede görürsün faydasını merak etme.bende öyle koşu bandı aldım bir heves yürüyeceğim diye gerçi hala yürüyorum ama anca tüm ilerim bitince vakit buluyorum gece 11 den 12 ye kadar yürüyorum duş alıp uyuyorum en az 45 dakika yürüyorum pek bir faydasını görmesemde ona devam ediyorum :)
ben şunu anladım canım.her şeyin başı spor.kilo vermenin en önemli kısmı bu.üç beyazdan uzak dur ve bol bol spor yap.ister istemez verirsin.benim eşimde taktı kilolara.vercez mecburen başka yolu yok.Ben de 1.74 ve 85 kiloyum acilen Zayıflamak istiyorum ama çok istikrarsizim ne yapacağını bilmiyorum akşamları hiç yememek lazim çok denetim ama büyük bir açlik birikintisi oluyo diyeti bırakınca iki katını alıyorum.benim esimde kilolarima aşırı takmış vaziyette lütfen nasıl zayifladiniz yazın paylaşın diyetisyen gidenler lütfen yardım edin
gidecem canım ama her hafta değil.iki haftada bir falan.zaten mantığı kavradıktan sonra diyetisyene çok gerek kalmıyor.ara sıra gidip ölçümlerimi yaptırmam lazım.hosbuldum canım. diyetsyene gıtmıcen mı daha
ben biraz kılım o konularda :) ice tea,bitki çayı falan da içemem acı yemem sirke sevmem.yeşil çayı bile tiksine tiksine içmeye çalışıyorumCanim icemezsen icine bi kasik bal katabiliyosun da ben sade iciyorum ev de yapılmış sirke olmali ben elma sirkesni evde yapiyorum tadi daha iyi diyebilirim uzerine de su ekleyince bi kerede iciyorum ;-)
benim kalbim un ufak oldu kırıla kırıla :) o kadar iyi anlıyorum ki seni.inşallah zayıfladığımızda hem kendimiz hem de eşimiz daha mutlu oluruz.allah başka dert vermesin.en önemlisi sağlıkDepresif polyanna inan aynı şeyleri yaşadım eşim tarafından çok kaba ve kırıcı olabiliyorlar en iyi cevabı zayıflayarak veririz umarım
gidecem canım ama her hafta değil.iki haftada bir falan.zaten mantığı kavradıktan sonra diyetisyene çok gerek kalmıyor.ara sıra gidip ölçümlerimi yaptırmam lazım.
yok canım bu defa bırakmak yok.ben zaten havalara girecek kadar kilo vermedim.versem de bu defa dikkatli olacam ve kilomu kaoruyacam inşallah.eski beslenme düzenine geri dönünce aynen geri alınıyor haklısın.GIT CNM BENDE HEP KILO VERINCE BI HAVAYA GIRIP BIRAKIODUM SNRA GERISIN GERI ALIYODUM :)
yok canım bu defa bırakmak yok.ben zaten havalara girecek kadar kilo vermedim.versem de bu defa dikkatli olacam ve kilomu kaoruyacam inşallah.eski beslenme düzenine geri dönünce aynen geri alınıyor haklısın.
benim annemlerde gaziemir tansaşın orda oturuyorlar ama ben karabağlarda oturuyorum.yakın sayılırız yani.Gaziemir, siz?
allah tamamına erdirsin canım.ben çok pişmanım düğüne kadar daha ince olmadığıma.şişman değildim ama balık etliydim.daha ince bir gelin olabilirdim yani :) bence sen bu konuda hırs yapabilirsinaynen ole cnm ben vermısdım hep gerı aldm ınsallah benımde vermem lazım yaza allah ızın verırse dugunum olcak
allah tamamına erdirsin canım.ben çok pişmanım düğüne kadar daha ince olmadığıma.şişman değildim ama balık etliydim.daha ince bir gelin olabilirdim yani :) bence sen bu konuda hırs yapabilirsinbenim gibi sonradan pişman olma.
inşallah canım.her gelin güzeldir ama ince bir gelin her zaman daha güzeldiramın cnm insallah. evet hırs lazm nısanda ıstedıgım gıbı gıyınemedım ama dügün ınsaallah ıyı olur :)
AYNEN CNM HAKLISIN :)inşallah canım.her gelin güzeldir ama ince bir gelin her zaman daha güzeldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?