diyete başlayanlar nerdesiniz,birlik olalım :)

her gün yapamıyorum ama bazı günler yürüyüş bazı günler pilates yapıyorum.haftada 3-4 gün yapıyorum en azından.
bende öyle koşu bandı aldım bir heves yürüyeceğim diye gerçi hala yürüyorum ama anca tüm ilerim bitince vakit buluyorum gece 11 den 12 ye kadar yürüyorum duş alıp uyuyorum en az 45 dakika yürüyorum pek bir faydasını görmesemde ona devam ediyorum :)

Ben de 1.74 ve 85 kiloyum acilen Zayıflamak istiyorum ama çok istikrarsizim ne yapacağını bilmiyorum akşamları hiç yememek lazim çok denetim ama büyük bir açlik birikintisi oluyo diyeti bırakınca iki katını alıyorum.benim esimde kilolarima aşırı takmış vaziyette lütfen nasıl zayifladiniz yazın paylaşın diyetisyen gidenler lütfen yardım edin

sirkeden nefret derim ben.direk kusarım aslında zayıflamaya çok etkisi var.keşke içebilsem.ben de limona sardım iyice.en azından onu seviyorum :)
Canim icemezsen icine bi kasik bal katabiliyosun da ben sade iciyorum ev de yapılmış sirke olmali ben elma sirkesni evde yapiyorum tadi daha iyi diyebilirim uzerine de su ekleyince bi kerede iciyorum ;-)

faydası olmaz mı hiç.uzun vadede görürsün faydasını merak etme.

ben şunu anladım canım.her şeyin başı spor.kilo vermenin en önemli kısmı bu.üç beyazdan uzak dur ve bol bol spor yap.ister istemez verirsin.benim eşimde taktı kilolara.vercez mecburen başka yolu yok.

Canim icemezsen icine bi kasik bal katabiliyosun da ben sade iciyorum ev de yapılmış sirke olmali ben elma sirkesni evde yapiyorum tadi daha iyi diyebilirim uzerine de su ekleyince bi kerede iciyorum ;-)
ben biraz kılım o konularda :) ice tea,bitki çayı falan da içemem acı yemem sirke sevmem.yeşil çayı bile tiksine tiksine içmeye çalışıyorum

Depresif polyanna inan aynı şeyleri yaşadım eşim tarafından çok kaba ve kırıcı olabiliyorlar en iyi cevabı zayıflayarak veririz umarım
benim kalbim un ufak oldu kırıla kırıla :) o kadar iyi anlıyorum ki seni.inşallah zayıfladığımızda hem kendimiz hem de eşimiz daha mutlu oluruz.allah başka dert vermesin.en önemlisi sağlık

GIT CNM BENDE HEP KILO VERINCE BI HAVAYA GIRIP BIRAKIODUM SNRA GERISIN GERI ALIYODUM :)
yok canım bu defa bırakmak yok.ben zaten havalara girecek kadar kilo vermedim.versem de bu defa dikkatli olacam ve kilomu kaoruyacam inşallah.eski beslenme düzenine geri dönünce aynen geri alınıyor haklısın.

yok canım bu defa bırakmak yok.ben zaten havalara girecek kadar kilo vermedim.versem de bu defa dikkatli olacam ve kilomu kaoruyacam inşallah.eski beslenme düzenine geri dönünce aynen geri alınıyor haklısın.

aynen ole cnm ben vermısdım hep gerı aldm ınsallah benımde vermem lazım yaza allah ızın verırse dugunum olcak

aynen ole cnm ben vermısdım hep gerı aldm ınsallah benımde vermem lazım yaza allah ızın verırse dugunum olcak
allah tamamına erdirsin canım.ben çok pişmanım düğüne kadar daha ince olmadığıma.şişman değildim ama balık etliydim.daha ince bir gelin olabilirdim yani :) bence sen bu konuda hırs yapabilirsin benim gibi sonradan pişman olma.

amın cnm insallah. evet hırs lazm nısanda ıstedıgım gıbı gıyınemedım ama dügün ınsaallah ıyı olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…