- Konu Sahibi butterflyy18
17 yaşındayım tam 97 kiloyum. Hiçbir zaman zayıf biri olmadım, sürekli kiloluydum. Bu yaşıma kadar hep diyet yapmaya çalışmakla geçti ama en fazla 10 kilo verip pes ettim. Hep insanların çok güzel kızsın ama zayıflaman lazım sözlerine maruz kaldım. Ve dün lise mezuniyet balom vardı. Sırf şu kilolarım yüzünden rezil gibi bir kıyafetle gittim ve artık yeter. Buraya kadar diyorum. Seneye üniversiteye gidicem ve bu halimle gitmek istemiyorum. Kilolarım yüzünden ne karşı cinse duygularımı belli edebildim, ne bir toplum içinde rahatça hareket edebildim. Hep sessiz kızı oynadım. Başarı hikayelerinizi okudum ve hepsinden çok etkilendim. Şimdilik sadece diyetle idare edeceğim çünkü 16-22 Haziranda Lys sınavlarım var onlara çalışıyorum, onsan sonra spor ve yürüyüşe başlayacağım. Önümüzde ki yılda Allah nasip ederse zayıflamış halimle diyetisyenliği kazanıp benim gibi tüm herkese yardım etmek istiyorum :) Bu sefer inanıyorum başaracağım. Bunu sizlerle paylaşmak istedim çünkü gördüm ki birbirinizi çok güzel motive ediyorsunuz. Önerileriniz ve destekleriniz için şimdiden çok teşekkürler, kilo verdikçe buraya yazacağım :)