- 23 Şubat 2012
- 1.874
- 15
- 358
- Konu Sahibi nursehulya
sağol canım hosbuldumHoşgeldiiinnnnn:)
:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım hosbuldumHoşgeldiiinnnnn:)
Cuma günü tartı günü sen istersen cumartesi yazabilirsin..
ben çıkıyorum yarın akşam menumu paylaşırum ınsallah ı geceler herkese bayyy:
fethiye hoş geldin bende öğretmenim kilolarimiz ve boylerimiz da yakin bende 166 boyunda 65.2 kiloyum benimde hedefim 60-59 insallah
Lifalif var yulaf ezmesi markette hep cipslerin yan tarafına koyuyorlar
Bende bakayım o zaman...Neden hep cipslerin kenarına koyuyorlar acaba
Ne zaman isterseniz gelin bende çalıştığım için akşamları girebiliyorum 2 gündür izinliydim..önemli olan devamlılık ne zaman girdiğimizn ne önemi var...ben akşamları grerım ınsallah zamanım yok çünkü anca işten geliyorum evı toparlıyorum derken çocular okuldan gelıyo derslerine yardm edıyorum akşam yemegı falan derken akşam oluyo tamam çıktığımı düşünmeyın yanı![]()
Olsun biraz artıda çıkabilirsin reglden dolayı normal yani...Tamam olabilir cumada yazabilirim ama bugün regli oldum ya cuma yada cumartesi bekliyodum
off ben giremiyorum sabahları sayfa sayfa ilerliyor burası ben geldiğimde kimsecikler olmuyorben de menümü yazayım bari
sabah 11:30 :
bir kase nesfit
akşam (17:00):
bir tabak türlü
bir dilim tam buğday ekmeği
az önce de biraz çekirdek yedim çayla
spora gittim bugün ve bir litrecik su içebildim![]()
bende aranıza katılabirmiyim bende kilo vermek istiyorum 05.05.2014te başladım diyete 1.55 boyum..kilom 72..bide bu kilo verdiğinizi gösteren alttaki şey nasıl ekleyiniyo
Merhaba kizlar. Evet bende tam anlamiyla bugun basladim diyete. Kilo bildirimini nasil yapiyoruz buraya mi? Aksamlari menumu paylasirim bende.
Hoşgeldin canım...arama motoruna çizelge nasıl yapılır yaz orada tarifi var...
hoşbulduk can sağol durbakayım yapabilcemmi:)
Ben diyet yaparim da spor zor benim icin. Zaman hbulamiyorum falan filan ama esas neden sevmiyorum ben spor yapmayi. Yuruyusten falan Sıkılıyorum ya napsam acaba.
bende bugünkü menümü yazayım
kahvaltı: 1 dilim peynir,1tane haslanmış yumurta,domates,salatalık
öğlen : 1 kase nesfit,3 tane erik
akslam bi porsiyon mantar yemegi,salata
kızlar ben tuzu tamamen cıkardım hayatımdan:),tatlıda yemiyorum sadece günde iki fincan turk kahvesi içiyorum onada 1 tane kesme şeker koyuyorum.çayı şekersiz içiyorum ve 3 litre kadar su içiyorum![]()
Arkadaşlar bugün ben 1313 kalori aldım..Tartı günü öncesi cozuttum bayağı çok üzgünüm![]()