Diyetime yoldaşlık edecek arkadaşa ihtiyacım var...

off ben giremiyorum sabahları sayfa sayfa ilerliyor burası ben geldiğimde kimsecikler olmuyor :5: ben de menümü yazayım bari

sabah 11:30 :
bir kase nesfit

akşam (17:00):
bir tabak türlü
bir dilim tam buğday ekmeği

az önce de biraz çekirdek yedim çayla
spora gittim bugün ve bir litrecik su içebildim :ssz:

Lifalif var yulaf ezmesi markette hep cipslerin yan tarafına koyuyorlar :(

Bende bakayım o zaman...Neden hep cipslerin kenarına koyuyorlar acaba :52::52:
:)

ben akşamları grerım ınsallah zamanım yok çünkü anca işten geliyorum evı toparlıyorum derken çocular okuldan gelıyo derslerine yardm edıyorum akşam yemegı falan derken akşam oluyo tamam çıktığımı düşünmeyın yanı:21:
Ne zaman isterseniz gelin bende çalıştığım için akşamları girebiliyorum 2 gündür izinliydim..önemli olan devamlılık ne zaman girdiğimizn ne önemi var...:34::34:
Tamam olabilir cumada yazabilirim ama bugün regli oldum ya cuma yada cumartesi bekliyodum
Olsun biraz artıda çıkabilirsin reglden dolayı normal yani...
off ben giremiyorum sabahları sayfa sayfa ilerliyor burası ben geldiğimde kimsecikler olmuyor :5: ben de menümü yazayım bari

sabah 11:30 :
bir kase nesfit

akşam (17:00):
bir tabak türlü
bir dilim tam buğday ekmeği

az önce de biraz çekirdek yedim çayla
spora gittim bugün ve bir litrecik su içebildim :ssz:

Olsun canım bizde öyle sık sık girip geyik yapamıyoz..İstediğin zaman gel yeterki zayıflayalımda...Ama sağlığımızada dikkat edelim tabi..

bende aranıza katılabirmiyim bende kilo vermek istiyorum 05.05.2014te başladım diyete 1.55 boyum..kilom 72:(:(:(:5:..bide bu kilo verdiğinizi gösteren alttaki şey nasıl ekleyiniyo

Son düzenleme:
bende aranıza katılabirmiyim bende kilo vermek istiyorum 05.05.2014te başladım diyete 1.55 boyum..kilom 72:(:(:(:5:..bide bu kilo verdiğinizi gösteren alttaki şey nasıl ekleyiniyo

Hoşgeldin canım...arama motoruna çizelge nasıl yapılır yaz orada tarifi var...

Merhaba kizlar. Evet bende tam anlamiyla bugun basladim diyete. Kilo bildirimini nasil yapiyoruz buraya mi? Aksamlari menumu paylasirim bende.

Ben diyet yaparim da spor zor benim icin. Zaman hbulamiyorum falan filan ama esas neden sevmiyorum ben spor yapmayi. Yuruyusten falan Sıkılıyorum ya napsam acaba.

Bende bugun ilk menumu paylasayim. Aksami da simdiden yazicam.
Sabah 7:30-- kk peynir, 5 zeytin, yarim domates yarim salatalik, maydonoz, yesil cay 1 kepek ekm.
Ara 10:00-- 1 elma
Oglen 14:30-- 4 yemek kasigi makarna, 1 pors. Sebzeli tavuk sote,
Ara16:00-- 1 elma, az yogurt
Aksam 19:00-- zeytinyagli kabak yemegi, yogurt, corba
Gunluk 3 kupa yesil cay icmeye calisiyorum. Bol bol da su

bende bugünkü menümü yazayım
kahvaltı: 1 dilim peynir,1tane haslanmış yumurta,domates,salatalık
öğlen : 1 kase nesfit,3 tane erik
akslam bi porsiyon mantar yemegi,salata

kızlar ben tuzu tamamen cıkardım hayatımdan:),tatlıda yemiyorum sadece günde iki fincan turk kahvesi içiyorum onada 1 tane kesme şeker koyuyorum.çayı şekersiz içiyorum ve 3 litre kadar su içiyorum:ssz:

Ben diyet yaparim da spor zor benim icin. Zaman hbulamiyorum falan filan ama esas neden sevmiyorum ben spor yapmayi. Yuruyusten falan Sıkılıyorum ya napsam acaba.

O zaman hayatını hareketlendir ...evde iş güç yap megale bul kendine kalori yakıcı uğraşlar...

bende bugünkü menümü yazayım
kahvaltı: 1 dilim peynir,1tane haslanmış yumurta,domates,salatalık
öğlen : 1 kase nesfit,3 tane erik
akslam bi porsiyon mantar yemegi,salata

kızlar ben tuzu tamamen cıkardım hayatımdan:),tatlıda yemiyorum sadece günde iki fincan turk kahvesi içiyorum onada 1 tane kesme şeker koyuyorum.çayı şekersiz içiyorum ve 3 litre kadar su içiyorum:ssz:

Tebrik ediyorum seni:nazar::nazar:Ben şekeri azalttım sayılır ama tuz aynı...Su içtiğim günler kendimi çok tok hissederim..

Arkadaşlar bugün ben 1313 kalori aldım..Tartı günü öncesi cozuttum bayağı çok üzgünüm :(

Back
X