- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi nursehulya
Sabah yulaf yediğimde gerçekten gün boyu acıkmıyorum kesinlikle tavsiye ederim
:)
Nereden alıyorsun yulafı marketlerdemi satılıyo...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah yulaf yediğimde gerçekten gün boyu acıkmıyorum kesinlikle tavsiye ederim
Kizlar ben de menumu paylasiyim
Sabah: yumurta kepek ekmeği domates salatalik biraz peynir
Öğle çorba biraz pilav çok az tavuk ayran
Aksam patlican yemeği iki kasik bir dilim ekmek salata
Ama arada gofret ve bisküvi yedim ne yazikki(
Nursehulya olsun iki isirik bir şey değil o kadar da olur ben cumartesi günü tartiliyorum cuma günümü bildirim yapicaz
Evet cumları canım..Daha başlamadan duraklamaya girdim sanırım:)) hehe neyse başarı hikayelerini okudukça moralim yerine geliyor :)
Cumaları eski yeni kilo bildirimi yapalım olur mu? Sibel de sormuş zaten?
Rnıza katılabılır mıyım?
bugünden ıtıbaren katılabılır mıyım
![]()
[MENTION][/MENTION]Tabikide canımhoşgeldin...kendini tanıtarak başlayabilirsin...
bu arada hosbulduk kımler var aramzda yanı toplam kaç kışıyız?Ne zaman istersen katılabilirsin..
[MENTION][/MENTION]
ben fethıyeöğretmenım 33 yasındayım 2 çocuk annesıyım ayrıcaboy168 kılom 67:26:hedefm 59 ınsallah
bu arada hosbulduk kımler var aramzda yanı toplam kaç kışıyız?
Evet aynen iste onu bi becerebilsek yenimi basladinsen
sabah :kk peynır,2dılım tam buğday ekmek,domates,salatalık,1 tatlı k. bal,6tane fındık
ara:1 form bıskuvı
öğle:1 kase çorba ,1 dılım tam b. ekmek,salata.1 bardak ayran,2 yk haşlanmış kıyma
ara:1 elma
akşam.6 yk nohut etsz,salata,1 dılım ekmek,3 yk yoğurt
ara:2 kıvı
2 lıtre su,3 kupa yesıl çay,50 dak yuruyus
bu kadarrr
tamam bu cuma bıldırım yaparım canmHergün birileri ekleniyor fakat devam eden olmuyor o nedenle kilo bildirimi günü olan cuma günü kesin bir rakam çıkar ortaya..Bu cuma ilk bildirim haftası...
ınsallah canımTekrar hoşgeldin canım umarım istediğin sonuca bizlerle ulaşırsın hadi bakalım yaz geliyor incelmek gerek...
Nereden alıyorsun yulafı marketlerdemi satılıyo...
sabah :kk peynır,2dılım tam buğday ekmek,domates,salatalık,1 tatlı k. bal,6tane fındık
ara:1 form bıskuvı
öğle:1 kase çorba ,1 dılım tam b. ekmek,salata.1 bardak ayran,2 yk haşlanmış kıyma
ara:1 elma
akşam.6 yk nohut etsz,salata,1 dılım ekmek,3 yk yoğurt
ara:2 kıvı
2 lıtre su,3 kupa yesıl çay,50 dak yuruyus
bu kadarrr