Diyetime yoldaşlık edecek arkadaşa ihtiyacım var...

nursehulya

68.5..68.1....60
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
2.642
605
113
Son 1,5 yıldır kilo aldım verdim ama artık veremiyorum diyet yolunda benimle sabırlı ve kararlı bir şekilde yürüyecek arkadaşlara ihtiyacım var...Azimli, kararlı, pes etmeden diyet yapalım varmısınız bana katılmaya....

Son 1,5 yıldır kilo aldım verdim ama artık veremiyorum diyet yolunda benimle sabırlı ve kararlı bir şekilde yürüyecek arkadaşlara ihtiyacım var...Azimli, kararlı, pes etmeden diyet yapalım varmısınız bana katılmaya....

Merhaba :) kaç kilosuun hedefin kaç kilo nasil bir diyet spor yolu izleyeceksin?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba :) kaç kilosuun hedefin kaç kilo nasil bir diyet spor yolu izleyeceksin?

70kiloyum 2 kilo verdim...Kısa sürede 60 kiloya inma hedefim var ..kısa süre derken ramazana kadar 10 kilo vermem lazım...spor olarak yürüyüş yapacağım...Evde plates setimde var vakit bulabilirsem onuda yapacağım....

70kiloyum 2 kilo verdim...Kısa sürede 60 kiloya inma hedefim var ..kısa süre derken ramazana kadar 10 kilo vermem lazım...spor olarak yürüyüş yapacağım...Evde plates setimde var vakit bulabilirsem onuda yapacağım....

Anladim nursehulyacim. Bende 66kiloyum diyet gunlugum var ama az yaziyorum zayiflama yarismalarinda takim var. Zayiflamaya diyet arkadasi cok yardimci oluyor. Ben de destek olurum. Menumu yaptigim sporumu diyetle ilgili bilgilerimi paylasirim :)
Kolay gelsin nursehulya. Kararli ol. Fazla kilon yok başarabilirsin :34:

Anladim nursehulyacim. Bende 66kiloyum diyet gunlugum var ama az yaziyorum zayiflama yarismalarinda takim var. Zayiflamaya diyet arkadasi cok yardimci oluyor. Ben de destek olurum. Menumu yaptigim sporumu diyetle ilgili bilgilerimi paylasirim :)
Kolay gelsin nursehulya. Kararli ol. Fazla kilon yok başarabilirsin :34:

Çok teşekkür ederim desteğin için kardeşimin düğünü var bayramda o nedenle acil vermem lazım desteğinizle veririm İnşallah...Bir yerden başlamam lazım...

kılomuz yakın bende 70.6 kıloyum boy 165 aslında kendi gunlugum de var ama sureklı yazacak bırbırımızı motıve edecek ve kılomun da yakın olduğu arkadaşa ıhtıyacım var benım de

mrb arkadaşlar ben de 65,8 kg ım en kısa zamanda 59 60 kg a düşmek istiyorum hep birlikte zayıflayalım inşallah (=:46:

Selam kizlar. Ben de 60 kiloyum hedef 52, boyum 163 cm, 2 senem dogumla gecti ustuste 2 gebelik ve sonrasinda can sikici kilolar kaldi. Yolunuzda bende varim , diyetisyene basladim, spora pek vaktim yok ama kurtulmak istiyorum, araniza alirsaniz mutlu olurum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba boyum 160 kilom 62 55 olmak istiyorum:31:
Hoşgeldin canım :16::16:
senin kilon tam olarak kac boyun yas ben 31 yasindayim boy 165
Hoş geldin canım boy :1.60 kilo :70 :(
mrb arkadaşlar ben de 65,8 kg ım en kısa zamanda 59 60 kg a düşmek istiyorum hep birlikte zayıflayalım inşallah (=:46:
Hoşgeldin canım tabikide beraber zayıflayalım...
ayy ben de iki kilo verdim bıraktım diyeti gayrete ihtiyacım var sanırım beni de alın aranızaa :43:
Hoşgeldin canım..hepimiizn gayrete ve devam etmeye ihtiyacımız var yılmak yok..gidecek bu kilolar..
Selam kizlar. Ben de 60 kiloyum hedef 52, boyum 163 cm, 2 senem dogumla gecti ustuste 2 gebelik ve sonrasinda can sikici kilolar kaldi. Yolunuzda bende varim , diyetisyene basladim, spora pek vaktim yok ama kurtulmak istiyorum, araniza alirsaniz mutlu olurum
Tabikiside alırız hoşgeldin canım..Ah zaten hep bu doğum sonu kilolar başa bela...:16::16:
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar sayımız bayağı bir arttı hep beraber zayıflama zamanı..Bugünden itibaren hepimiz ne yedik ne içtik,yaptığımız sporlar...Eğer yapıyorsak zayıflamaya yardımcı uygulamaları yazıyoruz...Kaçamakları en aza indiriyoruz...Cuma günleri tartı günüdür,gün içinde bildirimlerimizi yaparız cumartesiye haftanın 1. si belli olur..Bu arada sonuncu olanada spor cezası veririrz...

Back
X