Diyetime yoldaşlık edecek arkadaşa ihtiyacım var...

kızlar bugünkü menumu de yazıyorum hemen
sabah:1 şekersz cay,kk peynır,1 tatlı k bal,2 tam buğday ekmek,salatalk
ara:1 paket eti form
öğle:5 yk mantı
ara:1 dılım karpuz
akşam:6 yk yesıl fasulye,3 yk yoğurt ve salata
30 dsk yuruyus

Şu göbek yok mu herkesin ağzına laf veriyo zayıfıda konuşuyo benden beter olanıda bu göbekten kurtulamadım bir türlü :(((

Şu göbek yok mu herkesin ağzına laf veriyo zayıfıda konuşuyo benden beter olanıda bu göbekten kurtulamadım bir türlü :(((

Ne diyorlar şu göbeğin olmasa zayıfsın hiç bir şeyin yok değil mi?
55-56 kg iken sıfır göbektim o zaman da millet bacaklarıma takmıştı
Laf bitmiyor canım arkadaşım 0 beden olsan zayıf 42 olsan Şişko ağzı olan konuşuyo kısacası :)

Ne diyorlar şu göbeğin olmasa zayıfsın hiç bir şeyin yok değil mi?
55-56 kg iken sıfır göbektim o zaman da millet bacaklarıma takmıştı
Laf bitmiyor canım arkadaşım 0 beden olsan zayıf 42 olsan Şişko ağzı olan konuşuyo kısacası :)

Ay doğru söylüyorsun canım aynen öyle...Birde kızdığım kendilerine dönüp bakmıyorlar..Neymiş efendim ne kadar zayıflarsam zayıflayayım bizim ailede varmış göbek ırsi imiş...

Ay doğru söylüyorsun canım aynen öyle...Birde kızdığım kendilerine dönüp bakmıyorlar..Neymiş efendim ne kadar zayıflarsam zayıflayayım bizim ailede varmış göbek ırsi imiş...
Benim bi arkadaşım vardı 60-62 kg falandı ve otobüste hamile diye yer vermişlerdi kız bunalıma girmişti göbeğinden dolayı oysa pantolonu 27bedendi ama o arkadaşım 56kg düştüğünde o ırsi göbeği de gitti ;)
Yani ırsi de olsa yağ gittikçe göbekte otomatik gidecek bunları duydukça alın size der gibi devam et diyetine

Aa buarada unutmadan yoğurt kürü göbeğe çok iyiymiş onu kesinlikle yap canım
Tarif de edeyim istersen
Her öğünden önce 2-3 kaşık yoğurda 1 er çay kaşığı zencefil zerdeçal ve tarçın koyup ye yatmadan da yap çok iyiymiş dene lütfen

kızlar ben bu hafta hıçç kılo verememşm dıetsyenm arada vücut durur dırenır dedı sen devam et sakın pes etme dedı ama uzuldum her hafta 1 kılo gıdıyodu yıne kılom aynı 64 :(

kızlar ben bu hafta hıçç kılo verememşm dıetsyenm arada vücut durur dırenır dedı sen devam et sakın pes etme dedı ama uzuldum her hafta 1 kılo gıdıyodu yıne kılom aynı 64 :(

Canım nazarımız mı değdi ne oldu? Regl dönemin yaklaşmıştır bence bir de diyet listeniz değişmişti ya vücudun şaşırtmıştır merak etme haftaya 1.5-2 kg birden gider;)

Hemen bildirim yapayım çünkü mutluyum ilk defa bir haftada bu kadar kaybım var
Geçen hafta 78.9
Bu hafta 77.8 giden 1.1 kg:)))
Başlangıç 81

Üzülme canım geçen yıl diyetteyken bendede aynı olmuştu sen pes etme yeter bak çok güzel gidecek...

Hemen bildirim yapayım çünkü mutluyum ilk defa bir haftada bu kadar kaybım var
Geçen hafta 78.9
Bu hafta 77.8 giden 1.1 kg:)))
Başlangıç 81
tebrik ederim canım :nazar::nazar::nazar::nazar:

Günaydın arkadaşlar nasılsınız ?

kilo bildirimi:
geçen hafta69.5
bu hafta:69,2
giden kilo:300gr
toplamda giden:1.4 kg

Karınca gibi yol alıyorum....

Günaydın arkadaşlar nasılsınız ?

kilo bildirimi:
geçen hafta69.5
bu hafta:69,2
giden kilo:300gr
toplamda giden:1.4 kg

Karınca gibi yol alıyorum....

Bak aynıydık sende bi ara gelecek bir anda 1 kg gider birde yavaş olsun gerçekten yağdan gitsin
Bak benim 1.1 kg gitti görünüyor ama 200 gr verdiğimde beden ölçümde incelme vardı ama ölçtüm şimdi aynı geçen haftayla
Bence takılma grama kilograma sen metreni al eline her hafta ölçüm yap benim gibi;)

kızlar merhabalar hemen menumu yazayım
sabah:1 tatlı k bal,2 dılım tam tahıllı ekmek,kk peynır,salatalık,sekersz cay,6 fındık
ara:1 paket etı form
öğle:1 kase yoğurt ve 1 dılım ekmek tam tah
akşam:6 yk patates salatası,3 yk yoğurt
2 kupa yesıl çay,1 saat yuruyus:52:

Menüm

Sabah

Meyveli yoğurt * 2 yk yulaf ezmesi

Arada elma yeşil çay ceviz

Öğlen

1 kase leblebi üzüm ceviz

Arada 2-3 tane Malta eriği

Akşam

1 koca tabak yeşil fasulye ;)

Menüm

Sabah

Meyveli yoğurt * 2 yk yulaf ezmesi

Arada elma yeşil çay ceviz

Öğlen

1 kase leblebi üzüm ceviz

Arada 2-3 tane Malta eriği

Akşam

1 koca tabak yeşil fasulye ;)

her sey güzel hoş da su uzum,leblebi karışımı olmams çok sakıncalı tatlım

Ama her yerde acıktıkça yiyin diyorlar :( Canan karatay teyze neredeyse doğalını bulun (ki bunlar baya doğal köyden) tırla yiyin diyecek :(
Olmamış mı üzüm leblebi?
canım benım sana mudahele etmek gıbı bı nıyetım yok asla mesela dıetısyen verıyo bana ve esıme ama 6 tane fazlasını vermıyo ye ama az ye anlamında dedım ha yıne sen bılırsın ben naçizane fikrimi söyledım tatlım

kızlarr menumu yazyp çıkayım
sabah:3 dilim tam tahıllı ekmek(1 tane fazla yemışım ınanın sonradan far ettm),6 tane fındık,kk peynır,salatalk,sekersz cay
ara:1 paket etı form
öğle:6 yk patates salatası
ara:yok(fırsatm olmadı aslnda)
akşam:3 yk yoğurt,4 yk kısır
2 kupa yesıl çay,1 saat yuruyus:52:

canım benım sana mudahele etmek gıbı bı nıyetım yok asla mesela dıetısyen verıyo bana ve esıme ama 6 tane fazlasını vermıyo ye ama az ye anlamında dedım ha yıne sen bılırsın ben naçizane fikrimi söyledım tatlım

6 tane miiiii :))) yok ben mutlu oldum her daim müdahale edin lütfen iyi ki duydum bunu çok teşekkür ederim :)

kızlar kımse menü paylaşmıyor bıraktık mı yoksa burayı?
sabah:1 tatlı k bal,2 dılım ekmek,kkpeynır,slatalk,sekersz cay
ara:1 etı form
öğle:2 etlı dolma,3 yk yoğurt
ara:1dılım karpuz
akşam:6yk etlı yesıl fasulye,3yk yoğurt
2 kupa yesıl çay,yarım saat yuruyus

Back
X