14 aylik oldu bebis yani lohusalik geçti. emziriyorum ama yediklerimi tolere etmiyor lAma hala lohusasınız siz bence diyet için 6 ay bekleyin zaten emzirdikçe zayıflıycaksınız
Çok mutlu olurum birbirimizi motive ederiz valla buraya hergun uyumadan gün içinde yediklerimizi yazalim. Bence hepimiz nasil mutlu olacaksak oyle olmaliyiz.Merhaba bende doğum yapalı 10 ay oldu ve emziriyorum beraber zayiflamayi çok isterim
Süper olur 3 yıl önce 4 ayda 15 kilo verdim ama gel gör ki şuan yapamıyorum hergun diyete girip akşamsi birakiyorum açlığa dayanamiyorum ve çok kötü psikolojimi etkiliyor bu durumÇok mutlu olurum birbirimizi motive ederiz valla buraya hergun uyumadan gün içinde yediklerimizi yazalim. Bence hepimiz nasil mutlu olacaksak oyle olmaliyiz.
Neler yaptınız acabaDoğum yapalı 5 ay olacak 22 kilo verdim 56 kilodan 84 kilo ya çıkmıştım doğumda
Doğumdan çıktım 5 kilo gitmişti zaten ilk ay pek gitmedi cidden hep böyle kalcam sandım çok iştahlı değilim aslında hamur işi ve tatlıyı yemedim bol bol sebze proteinNeler yaptınız acaba
Tebrik ederim valla super rakamlar darısı benim 7 kilomaDoğum yapalı 5 ay olacak 22 kilo verdim 56 kilodan 84 kilo ya çıkmıştım doğumda
Diyet diye düşünmeden yapalım bence adı diyet olunca bende bir boga burcu olarak vazgeçmek geliyor. Yarin icin yavastan yemeklerden kismalara başlayın ve akşamına buraya yazin sizi bekliyorum bakinBugün yine diyete girmistim ama gel gorki yine husraaann
Hepimizin bunyesi farklı farkli calisiyor. İyi yapmışsiniz kilolarinizi atarakYa aslında bı ara uzun bir süre durdu kilo vermem sonra aniden düşmeye başladı biraz çabuk verdim haklısınız
Yaaa 14 gün oldu olarak okumuşum. Çok afedersiniz14 aylik oldu bebis yani lohusalik geçti. emziriyorum ama yediklerimi tolere etmiyor lucretsiz izinde hamarat bir ev hanimi olma cabasi geldi nedense
Bende şaşırdım lohusalik 20 aymi diyeYaaa 14 gün oldu olarak okumuşum. Çok afedersinizo zaman başlayın hemen diyeteee
Aynen böyle olurmu hiç 14 ay olmuş dile kolay. Acil diyete girin acilll. Bende hamileyken 45 kilo aldım 7 aylık doğum yaptıöim 10 aylıktı bebeğim 50 kilo verdim ama çok emzirdim 20 ay emdi sonra ek gıdaya geçti. Sanırım emzirmek çok zayıflatıyo. Şu an 4.5 yaşunda ve ben tekra bi 5 kilo aldım pandemide etken tabiiBende şaşırdım lohusalik 20 aymi diyegeciktim bile bu kilolar artarak gidecek yoksa
Aa bende Boga burcuyum ortak yonlerimiz fazla bakalim inşallah beraber zayıflarizDiyet diye düşünmeden yapalım bence adı diyet olunca bende bir boga burcu olarak vazgeçmek geliyor. Yarin icin yavastan yemeklerden kismalara başlayın ve akşamına buraya yazin sizi bekliyorum bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?