peki uygulandığında ne kadar sürede nekadar kilo veriliyor??
zenim yeni topiğin ve diyetin hayırlı olsun demeye geldim cnm a.s.
isveç diyetimizden sonra bu baya bir zengin gelmiştir dimi kaydirigubbakcemile3
umarım başarır ve doğumgününe kadar istedğin kiloya inersin hep birlikte yine burda kutlarız bunu opuyorumnanaktan
Zenim diyetinle sağlıklı kilolar vereceksin inşallah. Başarılar diliyorum. Hayırlı olsun. Bende bu şekilde yemeğe çalışarak 6-7 haftada 7 kilo verdim. Verdiğim kiloyu şuana kadar almadım. Hangi diyet olursa olsun insan kendine dikkat etmezse sonrasında kilo alır diye düşünüyorum.
Bu konuyu açtığın iyi oldu. Teşekkürler.
teşekkür ederim konuyu açtığın iyi oldu ekleyeceklerini sabırsızlıkla bekleyeceğim
zenimcim inşallah en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın.
bende uygulamayı dusunuyorum bu dıyetı en azından saglıklıı dıye düşünüyorum teşekkurler zenıma.s.
canım benim sağolasın, dilerim hepimiz kilolarımızı veririz...
sanırım sende buna yakın bir düzen uyguluyorsun şuanda, sebze çorbası için bende lahana çorbası yiyoru, aralarda meyve olarak yeşil elma.
öğlenki ekmeği yemeyorum mesela. salatadan da öğğ geldi isveç diyetinde belki bir iki çatal alıyorum işte.
bakalım bir hafta sonunda ne olacak :))
adaşım bende yarın baslıyorum:1hug:
diyetisyenin söylediği o söz muhteşemmiş. bayıldım=)
gayet guzel gıdıyo dıyetım canım su içmeye çalışıyorum bıraz zorlanıyorum içerken nedense.. suyu pek sevmıyorum da
İsveçten önce ve sonrasında şimdiye kadar
sabah
ekmek peynir veya yumurta ekmek,veya sütlü gevrek
öğlen
et salata yada sebze yemeği
Akşam
et salata yada sebze yemeği
Lahana çorbasını sebze yerine koyuyorum çoğunlukla lahana çorbası yeterli geliyor. öğün aralarında meyve yemeğe çalışıyorum. öğlen et yediysem akşam et yemiyorum yada öğlen sebze yediysem akşam sebze yemiyorum.
Evet diyet benziyor Zenim.
kendine bir kural koy mesela film izlerken iki bardak şu içeceğim de, yada pc başındayken yanına şişe ile su al.
su içmekte zorlandığın zamnlarda birkaç damla limon suyu daha kolay su içilmesini sağlıyor.
ben su içemediğim zaman sürahinin içine birkaç damla limon sıkıyorum sanki içmek daha kolay oluyor...
su içmen şart, böylece metabolizman hızlanacak. bitki çaylarıyla aran nasıl adaşım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?