- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
benim de güzel regl.oldum , tartilmayacagim zaten Perşembe günü de yola çıkıyorum tatilim başlıyorGüzel gidiyoooo :)) Adet öncesi delirmeceden sonra normale döndüm. Cuma günü mutlaka tartılıp yazıcam :) Senin nasıl gidiyo :) ❤
Benim de cumartesi :₩ tatiller yakıcak bizibenim de güzel regl.oldum , tartilmayacagim zaten Perşembe günü de yola çıkıyorum tatilim başlıyor
sormaa yaa.. napicaz acaba. benim tatilim 20 25 gün bı deBenim de cumartesi :₩ tatiller yakıcak bizi
ohh baya da çokmuş. Biz de kayınvalidemlere gidiyoruz. Doğuya :) Orda sadece özel olarak dışarda gittiğimiz kahvaltı dışında pek hayır diyemeyeceğim ve geri çevirmekte zorlanacağım pek bi şey yok :) azar azar yicem artık :)sormaa yaa.. napicaz acaba. benim tatilim 20 25 gün bı de
dengelemeyi basarabilirsek kilo almadan döneriz :)ohh baya da çokmuş. Biz de kayınvalidemlere gidiyoruz. Doğuya :) Orda sadece özel olarak dışarda gittiğimiz kahvaltı dışında pek hayır diyemeyeceğim ve geri çevirmekte zorlanacağım pek bi şey yok :) azar azar yicem artık :)
Benim de cumartesi :₩ tatiller yakıcak bizi
Bence yaparsın kuşummmm. İyi tatillerBen de Salı’dan itibaren 2 hafta İzmir’de olacağım. Umarım tatilde kilo verip dönerim.Bir ümit!
Geçen hafta pek iyi gitmedi. her haftasonu bozuyorumPeki sizin nasıl gidiyooo? ❤
Çookkk sevindim. Ben cidden bi 62-61 i görsem.. ayda 1 kg bile versem dert etmicem. Çünkü artık ağustos ayı.. yaz geliyo derdi yok. Ayda 1 kg. bile yeter bana 61 kg' den sonra..Geçen hafta pek iyi gitmedi. her haftasonu bozuyorumama yine de az da olsa veriyorum. diyetisyene söz verdim bozmayacağım ve bozmamayı başardım haftasonu. Bu Hafta inşallah bu şekilde devam ederim
Ayyy çok sevindim ❣overdose cikolata ben de seni takip ediordum bugun uye oldum.bende kilo vermek istiyorum diyetisyene basladm 86 basladim guncel kilom 81.9
1 ay olmak uzereAyyy çok sevindim ❣Çok iyi vermissiniz. Ne zaman başladınız diyetisyene
Maşallah aynen devam edelim hepimiz1 ay olmak uzere
aynen sende cok.guzel.kilo.vermissin benimde ilk hedef 7li rakam gormek.Maşallah aynen devam edelim hepimiz
Tek önemli şey devamını getirebilmek :) Ben de çok kaçırdım, çok kaçamaklar yaptım ama kilolar da güzel gidiyo ❤ Bir kere kaçırdım diye bırakmayınca devamı çok güzel geliyoaynen sende cok.guzel.kilo.vermissin benimde ilk hedef 7li rakam gormek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?