Bende heyecanla nolacak diye bekliyordumAh kilo vermedim gibi derken almışım bi de65.6 kg.
Bende heyecanla nolacak diye bekliyordum
Kuzum naptin senya.
Ama bu hafta hic yazmadin ki bir pazartesi bir persembe yazmissin ne yediklerin var ne yemediklerin
Toparlarsin insallah. Diyetisyen ne dedi. ..
Bu topige yazmadin demek istedim kuzumYediğimi içtiğimi yazdım. Her hafta yazıp gönderiyorum diyetisyenime. Diyetisyen fazla da yememişsin dedi. Sanırım ödem oldum. Sağlık olsun haftaya artık
Ayy işte o çok kötüBu topige yazmadin demek istedim kuzum
Haftaya kesin gider guzelce detoks lapa filan yaparsin.. bende bi baslasam guzel olacak simdilik sadece dikkat ediyorum. Ama o işe yaramıyor. Oturmalar cok oluyor bizde pasta Börek girla.
Bunuda yiyim sunuda derken sisiyorum
Lupetta sen yazmayınca ben de düştüm moddan. Ben de hemen 1 kilo almışım. Sizler demoralize olmayın diye de yazmadım. Ama regl de olacağım tabii onun da etkisi olabilir. Tatlı krizine girip biraz abur cubur yedim. Bugün toparlanıyorum. Yarın isveç diyetine başlayacağım ben de. Aslı da yediklerini yazsan hem hepimiz daha iyi motive oluruz hem de örnek menü görmek iyi oluyor motivasyon açısından. Senin regl yakın mı? O yüzden de çok ödem oluyor biliyorsun...
Kesinlikle vazgeçmek yok ❤Ben de regl olacağım 1 hafta var belki daha az.
Bende artiydim kızlar , bayrama tam 21gun var bugün baslayalim
Aynen öyle ,Kesinlikle vazgeçmek yok ❤
Selam canım baya iyi gitmişsin.Tebrik ederim.Bende 63 oldum.Ama 3 kiloyu daha verseydim çok iyi olucakti.Bir haftadır dikkat ediyorum.İnsallah haftaya 62 leri görürüm.Kaçamak yapmadan, güzel güzel, yavaş yavaş devam ediyorum. Aslında artık giyindiğim zaman rahatsız olduğum bi kıyafetim de yok gibiHerkes, beni her gün gören iş arkadaşlarım bile zayıfladın, bacakların bile inceldi diyor. Ki farkındayım. Bundan sonrası için de acelem yok. Bu hisler tartıdan çok daha önemli. Geriye kalan 7-8 kilomu 10 ayda bile versem sorun değil
Selammm :) ben de bi 62 yi görsemSelam canım baya iyi gitmişsin.Tebrik ederim.Bende 63 oldum.Ama 3 kiloyu daha verseydim çok iyi olucakti.Bir haftadır dikkat ediyorum.İnsallah haftaya 62 leri görürüm.
Gorucez insalllah biraz sabır ve zamana ihtiyacımız var.Selammm :) ben de bi 62 yi görsem
Ben de bıraktım diyet işlerini yaGorucez insalllah biraz sabır ve zamana ihtiyacımız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?