Diyetisyenle 3 ayda 69 kilodan 55 kiloya

Bende dikkat ediyorum ama çok aşırı değil.Bugun sadece kahvaltı yaptım.Bol sıvı tukettim.Bir de gidip belediyenin spor aletleri ile yaklaşık iki saat falan spor yaptım.Geldim tartildim 65 gördüm yuhhh yok artık dedim.Sinir oldum.Dikkat etmediğim tartilmadigim zaman bille daha az cikiyordum.Belki çok sividandir bilmiyorum.Ama cidden uyuz oldum.Odem falanmi oldum anlamadım.Uc gündür spor yapıyorum.Aletler ile.Artik çok kafaya takmamak lazım dediğin gibi bir de tatile cikicaz .Gelince veririz.

spordan sonra zaten fazla çıkacağını düşünüyorum. Ödem oluyo hep. En doğrusu sabah aç karna ve tuvalete çıkmış olarak..

kızlar,ben 1 haftadır geceleri süt içiyorum ve bu 1 hafta içinde 1 2 kez wc çıktım sadece. sütten mi kaynaklı sizce.cok da değil sadece 1 bardak içiyorum ama yoğurt da yiyorum öğlen yemekhanede. neden böyle oldu

Bence sütten kaynaklanıyor.Yogurt iyidir.

Merhaba bugün tartı günü ne yaptın. Ben sadece 100 gram vermişim
Merhaba ❤ Diyetisyenime bu hafta yediklerimi göndermedim ve tartılmadım. Çünkü çok saçmaladım. Ama sebebi çıktı ortaya iyi ki tartılmamışım çünkü regl dönemim başladı dün :) Bi de onun etkisiyle ödemli çıkıp moralimi bozucaktım. Ama cumaya tartılıcam. Adet dönemim başlayınca iştahım da kesildi. Dünden beri eski düzenime döndüm ❤

İyi yapmışsın. Bu yolculukta moral çok önemli. İş yerimden iki arkadaşım daha aynı diyetisyene başlıyor(bayramdan sonra). Bayram demişken et çooook seviyorum. Özellikle köfte mangal. Bayram da da yapılacak haliyle. Sanırım et konusunda diyeti bozabilirim. Tabi diyetisyene önceden söyleyeceğim

Bence mangal et kilo aldırmaz ama diyetisyene sorarız artık

Peki sizin nasıl gidiyooo? ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…