aaaaa nedennn??? Güncel 59 yazıyo??Ben de bıraktım diyet işlerini ya
Şimdi değil eylülde başlayıp istediğim kiloya gelip devam edeceğim. Şuan olmuyor duzenim oturamadi bir de tatile gideceğimbir ay ara verip eylülde başlayacağım insallah
Kesinlikle yapıcaz.Gorucez insalllah biraz sabır ve zamana ihtiyacımız var.
yok canım güncel değil o hedefi sildim sadece. kilo aldım çünkü yapmak istemiyorum diyet falan kabız oldum regl olamadım şiştim iyice stres yaptım bana iyi gelmiyor diyet psikolojisi artikaaaaa nedennn??? Güncel 59 yazıyo??
Doğru kuzumm. Olsun. Yine yaparsın..yok canım güncel değil o hedefi sildim sadece. kilo aldım çünkü yapmak istemiyorum diyet falan kabız oldum regl olamadım şiştim iyice stres yaptım bana iyi gelmiyor diyet psikolojisi artik
Bende dikkat ediyorum ama çok aşırı değil.Bugun sadece kahvaltı yaptım.Bol sıvı tukettim.Bir de gidip belediyenin spor aletleri ile yaklaşık iki saat falan spor yaptım.Geldim tartildim 65 gördüm yuhhh yok artık dedim.Ben de bıraktım diyet işlerini ya
Şimdi değil eylülde başlayıp istediğim kiloya gelip devam edeceğim. Şuan olmuyor duzenim oturamadi bir de tatile gideceğimbir ay ara verip eylülde başlayacağım insallah
spordan sonra zaten fazla çıkacağını düşünüyorum. Ödem oluyo hep. En doğrusu sabah aç karna ve tuvalete çıkmış olarak..Bende dikkat ediyorum ama çok aşırı değil.Bugun sadece kahvaltı yaptım.Bol sıvı tukettim.Bir de gidip belediyenin spor aletleri ile yaklaşık iki saat falan spor yaptım.Geldim tartildim 65 gördüm yuhhh yok artık dedim.Sinir oldum.Dikkat etmediğim tartilmadigim zaman bille daha az cikiyordum.Belki çok sividandir bilmiyorum.Ama cidden uyuz oldum.Odem falanmi oldum anlamadım.Uc gündür spor yapıyorum.Aletler ile.Artik çok kafaya takmamak lazım dediğin gibi bir de tatile cikicaz .Gelince veririz.
Nasıl gidiyor? Kaçamak mı yaptın?Kaçamaklar, kaçamaklar... Allahım sen koruCuma günü napıcam bakalım.
Evet bu hafta sapıttımNasıl gidiyor? Kaçamak mı yaptın?
Bence sütten kaynaklanıyor.Yogurt iyidir.kızlar,ben 1 haftadır geceleri süt içiyorum ve bu 1 hafta içinde 1 2 kez wc çıktım sadece. sütten mi kaynaklı sizce.cok da değil sadece 1 bardak içiyorum ama yoğurt da yiyorum öğlen yemekhanede. neden böyle oldu
Merhaba bugün tartı günü ne yaptın. Ben sadece 100 gram vermişimEvet bu hafta sapıttımtartı günümde 500 gr vermiş olursam öpüp başıma koyucam :)
Süperrsinnn ❤Ben 68’den 66.2’ye düştüm.
Merhaba ❤ Diyetisyenime bu hafta yediklerimi göndermedim ve tartılmadım. Çünkü çok saçmaladım. Ama sebebi çıktı ortaya iyi ki tartılmamışım çünkü regl dönemim başladı dün :) Bi de onun etkisiyle ödemli çıkıp moralimi bozucaktım. Ama cumaya tartılıcam. Adet dönemim başlayınca iştahım da kesildi. Dünden beri eski düzenime döndüm ❤Merhaba bugün tartı günü ne yaptın. Ben sadece 100 gram vermişim
İyi yapmışsın. Bu yolculukta moral çok önemli. İş yerimden iki arkadaşım daha aynı diyetisyene başlıyor(bayramdan sonra). Bayram demişkenMerhaba ❤ Diyetisyenime bu hafta yediklerimi göndermedim ve tartılmadım. Çünkü çok saçmaladım. Ama sebebi çıktı ortaya iyi ki tartılmamışım çünkü regl dönemim başladı dün :) Bi de onun etkisiyle ödemli çıkıp moralimi bozucaktım. Ama cumaya tartılıcam. Adet dönemim başlayınca iştahım da kesildi. Dünden beri eski düzenime döndüm ❤
Bence mangal et kilo aldırmaz amaİyi yapmışsın. Bu yolculukta moral çok önemli. İş yerimden iki arkadaşım daha aynı diyetisyene başlıyor(bayramdan sonra). Bayram demişkenet çooook seviyorum. Özellikle köfte mangal. Bayram da da yapılacak haliyle. Sanırım et konusunda diyeti bozabilirim. Tabi diyetisyene önceden söyleyeceğim
Peki sizin nasıl gidiyooo? ❤İyi yapmışsın. Bu yolculukta moral çok önemli. İş yerimden iki arkadaşım daha aynı diyetisyene başlıyor(bayramdan sonra). Bayram demişkenet çooook seviyorum. Özellikle köfte mangal. Bayram da da yapılacak haliyle. Sanırım et konusunda diyeti bozabilirim. Tabi diyetisyene önceden söyleyeceğim
Güzel gidiyoooo :)) Adet öncesi delirmeceden sonra normale döndüm. Cuma günü mutlaka tartılıp yazıcam :) Senin nasıl gidiyo :) ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?