meraba kıslar bende burdan ogrendıgım bu tuyoyu paylasım gece yatmadan once
2 tatlı kasıgı elma sırkesı
yarım tatlı kaşiği bal
acayıp tok tutuyo sabah kalkıncada yapıyorum bıde yesıl cay su bunların 3 mıgdeyı dolduruyo zaten bısey yiyemıyosunuz
sirke ile balı suya karıştırıyormusunuz yoksa ayrı ayrımı merak ettim
merhaba arkadaşlar,bende diyetimin 15.günündeyim ve gayet iyi gidiyor.Her türlü hamur işini kestim,pilav olarak sadece bulgur pilavı yiyiyorum.Hesaplamadım ama günde bayağı bir su içiyorum,sabah ve akşam işe gidip gelirken toplamda 1 saat yürüyorum,sabahları kahvaltıda 2 dilim,öğlen yemeğinde 1 dilim kepek ekmeği yiyiyorum,genellikle zeytinyağlı yemekleri tercih ediyorum.Diyet öncesi 65 kiloydum,yarın tartılacam ve sizlerle kilomu paylaşacam..
kac kılo olmussun cnm?merak ettım bnde senın gıbı yapıyrm we hemen hemen 3 kılo werdım 2 haftada..
konunun bu kadar ilgi toplacağını düşünmemiştim ne güzel olmuş:) sizden tüyoları alıyorum ama bir türlü tamam diyemiyorum. Kendimi kötü hissediyorum artıken fazla 2 gün, 3. gün bitiyor. kendimi sıktığımda daha çok ilgimi çekiyor yasaklar, sıkmasam da yeteri kadar önemseyemiyorum hep bir şeyler eksik kalıyor
konunun bu kadar ilgi toplacağını düşünmemiştim ne güzel olmuş:) sizden tüyoları alıyorum ama bir türlü tamam diyemiyorum. Kendimi kötü hissediyorum artıken fazla 2 gün, 3. gün bitiyor. kendimi sıktığımda daha çok ilgimi çekiyor yasaklar, sıkmasam da yeteri kadar önemseyemiyorum hep bir şeyler eksik kalıyor
61 kilo ile hamile kaldim
82 kilo ile dogum yaptim
dogumdan 1 hafta sonra 72 kiloydum
40 gun annemde kaldik
sut olsun diye yedim de yedim
sutum azdi
eve gecince de yemege devam ettim
4. Ayinda 78 kiloydum ve diyetisyene gittim
bana diyet vermeyip parami iade etti
sutun tamamen kesilir dedi
2 ay diyet yapmadim
bebegim 6 aylik
ve ben 82 kiloyum
ek gıdalara basladim tamamen
doktoruma gittim
2 ayda 4 kılo aldım dedim
şaşırdı
birlikte liste çıkardık
bugun cumayı da sayıyorum 3. Gun
pazar ışığı icin ogün cok atladım
yediklerim ise listedekilerden degil
miktarda cok azdi.
Hareket edemiyorum
spor zamanım olmuo
chocolatte gerçekten bunca ay sonra bu tarz bir yorum yarın diyete başlamayı düşünen ben için çok iyi geldi. seninki de tam bir başarı öyküsü tebrik ederim.maaşallah sana.darısı başıma 5 kilo versem yeter ama bu sefer kesin olacak kararlıyım.senden de destek bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?