Hoşgeldin canm nasılsın ?Bennnnnn10 kilo vermek istiyorum ben de en az. Nası yapıcaz? Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Evde zayıflanabilir mi ki? :/
hoşbuldumHoşgeldin canm nasılsın ?
Aynen bende 10 kilo vermek istiyorum. Ben bi ara gitmistim diyetisyene ama uyamiyorum ya ben
az yiyerek verebiliriz bence
Ben bugun ipin ucunu kaçırdım. İş arkadaşimiza geçmiş olsuna gittik oda biseyler hazirlamis azciciicik yedimhoşbuldumbn sabah başladım.. her gün sabah pilates de yapmayı düşünüyorum. Ebru şallı ile. Sabah da haşlanmış yumurta, 5 zeytin, az peynir ve maydanoz yedim.
Merhabalar canlarimm
kendime ait bi sayfam olsun istedim. Böyle daha çok gaza geleceğimi düşünüyorum.
kendimden bahsedersem
163 boyunda 70 kilodaym. Hatta daha da artmis olabilirim çünkü tartilmiyorum. Basen ve bacaklarim çok kalın eskiden göbeğim yoktu artik oda var ama belim ince göbek önden çıkıyo hamileler gibi..
İş arkadaslarim ve özellikle sevgilim kilo aldın artk dediklerinde kafaya koydum.
benim düzenli bi Hayatim yok..hemşireyim ve nöbet usulü çalışıyorum. Mesela bugün nöbetim ve 2 de kalktım.
Bu saatte kalktigim için bir kasr çorba ve bir kase yoğurt yedim. Hatta yoğurtu bitiremedim.
Normalde ekmek yemeyen bi insanım kahvaltı haricinde.
benimle birlikte kilo vermek isteyen arkadaşlari beklerim ve beraber kilo verirsek çok sevinirim.
Ya tanimam mi hiçSlm canm diyetinde başarılar ben 60 69 kilo aralığından sln tanıdn mi ben bitirdim sayılır kilo işini şuan 8. Takımda arkadaslarla zayflıyorum son 3 kilom kaldi inşallah sende sağlıklı bi şekilde ömür boyu kurtulutsun kilolarndan
Bennnnnn10 kilo vermek istiyorum ben de en az. Nası yapıcaz? Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Evde zayıflanabilir mi ki? :/
Spor yürüyüş en önemlisi ama kış günü nasıl yürüyüş yapılır ki ?merhabalar kızlar benimde 10 kilo fazlam var en kısa sürede nasıl vercez bilmiyorum.
Anlatsana nasil bişeymis bu diyetbayanlar 23 yaşındayım ve daha önce uyguladığım çok etkili bir diyete başlamak için motivasyonunuza ihtiyacım vaar. günlğk rapor vericem sizeee :)))
Çok iyiymiş tatlım bu ama ben harfiyen uyumam heralde çalıştıgm için yemekde ne çıkarsa yiyorum.harfiyen uymasam bile haftada 1-1,5 kesin gidiyo ama konsantre olmam lazııım motivasyon beklioruuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?