- 8 Şubat 2015
- 44
- 5
- 13
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aynı durumdayım. Belim ince ve göbekten kilo alıyorum. Görenler hamile misin diye soruyorlar çok sinir oluyorumMerhabalar canlarimm
kendime ait bi sayfam olsun istedim. Böyle daha çok gaza geleceğimi düşünüyorum.
kendimden bahsedersem
163 boyunda 70 kilodaym. Hatta daha da artmis olabilirim çünkü tartilmiyorum. Basen ve bacaklarim çok kalın eskiden göbeğim yoktu artik oda var ama belim ince göbek önden çıkıyo hamileler gibi..
İş arkadaslarim ve özellikle sevgilim kilo aldın artk dediklerinde kafaya koydum.
benim düzenli bi Hayatim yok..hemşireyim ve nöbet usulü çalışıyorum. Mesela bugün nöbetim ve 2 de kalktım.
Bu saatte kalktigim için bir kasr çorba ve bir kase yoğurt yedim. Hatta yoğurtu bitiremedim.
Normalde ekmek yemeyen bi insanım kahvaltı haricinde.
benimle birlikte kilo vermek isteyen arkadaşlari beklerim ve beraber kilo verirsek çok sevinirim.
Hemşireyim canm. Yeşil çay hiç içmedim. Şekersiz bişey içemiyorumya senin öğünler gayet sağlıklı bilio musun bu öğünlerle sadece bol su içerek b ile kilo verebilirsin . zaten nöbettesin acaip enerji harcıycaksın. nescafe yerine de sade türk kahhvesi ya da yeşil çay içmeni tavsye ederim. bu arada meslek nedir merak ettim ??
İnşallah veririz tatlim birbirimize destek olalım.Ben de aynı durumdayım. Belim ince ve göbekten kilo alıyorum. Görenler hamile misin diye soruyorlar çok sinir oluyorumO yüzden acilen kilo vermem lazım. Ben de kahvaltı dışında ekmek yemiyorum. Şu an kahvaltıda da ekmek yemiyorum. İnşallah en kısa zamanda hep birlikte zayıflarız
Boyum 160; kilom 62İnşallah veririz tatlim birbirimize destek olalım.
ben bugun kepek ekmeği aldm sabahlari onu yiyeceğim.
boy ve kilon kaç canım ?
Kac kilo vermek istiyorsun peki canım ?Boyum 160; kilom 62![]()
.Hedefim 48 kilo olmak. Şu an karatay diyetini yapıyorum (arada kaçamaklar olsa da).
Tamam tatlm konuşalımbenim de kilom 62 , boy 1,66
hedef : 52 kg
hemşire ablacım ben de tıp okumaktayım. bölüm seçme konusunda çok kararsızım . bu konuda da bilahare konuşalım :))
bu arada çok mu set davranıyosunuz kendinize ne ?? rahat olun :)) keyif alın :) hayat kısa sevdiğimiz şekild eöğünlerimizi planlayalım
Bende biraz önce azciciciciik kaçamak yaptımHedefim 48 kilo olmak. Şu an karatay diyetini yapıyorum (arada kaçamaklar olsa da).
Ben de 27 yaşındayım. Erzurumda yaşıyorum. Öğretmenim. 8 aylık evliyim.Kızlar hadi birbirimizi tanitalim.
Ayni zamanda arkadas olalım.
ben 21 yaşındaym. Uşakta yaşıyorum. Hemşireyim. 4 buçuk yıllk bi ilişkim var.
Sizleri de tanımak isterim.![]()
aaa taze gelinBen de 27 yaşındayım. Erzurumda yaşıyorum. Öğretmenim. 8 aylık evliyim.
Karatay a gore mi besleniyorsunEki Görüntüle 1452868
Bugünku ilk yemeğim. Sadece Türk kahvesi içtimmm