• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyetsiz diyet

ya senin öğünler gayet sağlıklı bilio musun bu öğünlerle sadece bol su içerek b ile kilo verebilirsin . zaten nöbettesin acaip enerji harcıycaksın. nescafe yerine de sade türk kahhvesi ya da yeşil çay içmeni tavsye ederim. bu arada meslek nedir merak ettim ??

ben günlük raporumu veriim :))
2 haftalık cozurtmadan dolayı 62,4 ile uyandım
kahvaltı : 1 muz 1 bard meyve suyu 1 bard süt
1 sa skiny jeans platesimi yaptım
öğle: ton balıklı makarna
akşam : mantarlı peynirli omlet
1 portakal 1 muz
1 bitter çikolata
2 kupa sade kahve (metabolizma hızlansın + ders çalışcam diye)
1 lt su şimdiden bitti .
hedef 2 lt.
şu bitter çikolata nedeniyle akşam yatarken de plates yapıcam . :))
bu arada pazartesiye kadar diyeti uygulayamıycam. dışardan misafirlerim olucak onlarla uygulayamam. bu konuda zorlamıycam kendimi . pazartesi rapora devam :))

Merhabalar canlarimm
kendime ait bi sayfam olsun istedim. Böyle daha çok gaza geleceğimi düşünüyorum.
kendimden bahsedersem
163 boyunda 70 kilodaym. Hatta daha da artmis olabilirim çünkü tartilmiyorum. Basen ve bacaklarim çok kalın eskiden göbeğim yoktu artik oda var ama belim ince göbek önden çıkıyo hamileler gibi..
İş arkadaslarim ve özellikle sevgilim kilo aldın artk dediklerinde kafaya koydum.
benim düzenli bi Hayatim yok..hemşireyim ve nöbet usulü çalışıyorum. Mesela bugün nöbetim ve 2 de kalktım.
Bu saatte kalktigim için bir kasr çorba ve bir kase yoğurt yedim. Hatta yoğurtu bitiremedim.
Normalde ekmek yemeyen bi insanım kahvaltı haricinde.
benimle birlikte kilo vermek isteyen arkadaşlari beklerim ve beraber kilo verirsek çok sevinirim.
Ben de aynı durumdayım. Belim ince ve göbekten kilo alıyorum. Görenler hamile misin diye soruyorlar çok sinir oluyorum :( O yüzden acilen kilo vermem lazım. Ben de kahvaltı dışında ekmek yemiyorum. Şu an kahvaltıda da ekmek yemiyorum. İnşallah en kısa zamanda hep birlikte zayıflarız

ya senin öğünler gayet sağlıklı bilio musun bu öğünlerle sadece bol su içerek b ile kilo verebilirsin . zaten nöbettesin acaip enerji harcıycaksın. nescafe yerine de sade türk kahhvesi ya da yeşil çay içmeni tavsye ederim. bu arada meslek nedir merak ettim ??
Hemşireyim canm. Yeşil çay hiç içmedim. Şekersiz bişey içemiyorum :-)
inşallah verebilirim

Ben de aynı durumdayım. Belim ince ve göbekten kilo alıyorum. Görenler hamile misin diye soruyorlar çok sinir oluyorum :KK43: O yüzden acilen kilo vermem lazım. Ben de kahvaltı dışında ekmek yemiyorum. Şu an kahvaltıda da ekmek yemiyorum. İnşallah en kısa zamanda hep birlikte zayıflarız
İnşallah veririz tatlim birbirimize destek olalım.
ben bugun kepek ekmeği aldm sabahlari onu yiyeceğim.
boy ve kilon kaç canım ?

Bugünku yediklerim

sabah
1 domates
Kibrit kutusu peynir
1dilim kpek ekmeği
çok az da salatalık

4 gibi filan kalktım
az şekerli bi Türk kahvesi içtim

Çarşiya gittim dolaştım.

şimdi de bir bardak süt ve bir elma yiyorum.

gece geç yatarim o yüzden belki gene süt veya Turk kahvesi içerim.

Hedefim 48 kilo olmak. Şu an karatay diyetini yapıyorum (arada kaçamaklar olsa da).

benim de kilom 62 , boy 1,66
hedef : 52 kg
hemşire ablacım ben de tıp okumaktayım. bölüm seçme konusunda çok kararsızım . bu konuda da bilahare konuşalım :))
bu arada çok mu set davranıyosunuz kendinize ne ?? rahat olun :)) keyif alın :) hayat kısa sevdiğimiz şekild eöğünlerimizi planlayalım

benim de kilom 62 , boy 1,66
hedef : 52 kg
hemşire ablacım ben de tıp okumaktayım. bölüm seçme konusunda çok kararsızım . bu konuda da bilahare konuşalım :))
bu arada çok mu set davranıyosunuz kendinize ne ?? rahat olun :)) keyif alın :) hayat kısa sevdiğimiz şekild eöğünlerimizi planlayalım
Tamam tatlm konuşalım :-)
ben midemi küçültmeye çalışıyorum canm yaa. Kafayı bozdum yemek yemek canm istemiyor :-D

Kızlar hadi birbirimizi tanitalim.
Ayni zamanda arkadas olalım.

ben 21 yaşındaym. Uşakta yaşıyorum. Hemşireyim. 4 buçuk yıllk bi ilişkim var.:nazar:

Sizleri de tanımak isterim. :KK60:

Kızlar hadi birbirimizi tanitalim.
Ayni zamanda arkadas olalım.

ben 21 yaşındaym. Uşakta yaşıyorum. Hemşireyim. 4 buçuk yıllk bi ilişkim var.:nazar:

Sizleri de tanımak isterim. :KK60:
Ben de 27 yaşındayım. Erzurumda yaşıyorum. Öğretmenim. 8 aylık evliyim.

Daha yeni kalktım kızlaaaar..

kalkıp bir Türk Kahvesi içme planım var.

Nöbete gideceğim 5 buçukta. Giderken de bir elma yerim. 7 gibi de akşam yemegi yerim.

yanımda leblebi götürucem. Çünkü kahvaltı gece 2 de veriliyor. O saate kadar acikirim. Acıktıkca azar azar leblebi yerim diye düşündüm.

ama benim de su içme sıkıntım var aklıma gelmiyor su içmek

20150312_194259.webp

Bugünku ilk yemeğim. Sadece Türk kahvesi içtimmm

[QUOTkzor, post: 39912200, member: 455242"]aaa taze gelin :-) erzurum çok güzel bir şehir[/QUOTE]
Evet guzel ve soguk bir sehir :)

Back
X