• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyetsiz diyet

bu arada zayıflama durumları nasıl gidiyor bayanlar ??? sonuçları yazalımmm
ben hala 61 deyimmm
hedef :52 kg:mad:

bu arada zayıflama durumları nasıl gidiyor bayanlar ??? sonuçları yazalımmm
ben hala 61 deyimmm
hedef :52 kg:mad:
Bende takılı kaldim yaaa ama ben çok kaçamak yapıyorum bu aralar.ama ne alıyorum ne veriyorum :-) :-)

Merhabalar bayanlar diyetsiz diyet mantigini coookk beğendim çünkü bende diyet isine utama yanlardanim ;) 162 boyundayim ve 58.7 kiloyum bu sabah itibariyle :KK54: hedefim 54 . ogretmenim ve duzenim yok spor da sadece haftada 3 gun zumba :oops: umarim az yiyerek en kisa zamanda kurtulurum kilolarimdan :KK25:

Merhabalar bayanlar diyetsiz diyet mantigini coookk beğendim çünkü bende diyet isine utama yanlardanim :KK66: 162 boyundayim ve 58.7 kiloyum bu sabah itibariyle :KK54: hedefim 54 . ogretmenim ve duzenim yok spor da sadece haftada 3 gun zumba :oops: umarim az yiyerek en kisa zamanda kurtulurum kilolarimdan :KK25:
Kurtulursun inşallah biran önce :-) vereceğin kilo az. Abur cuburu kesip düzenli beslenince bile rahatça verebilirsin diye düşünüyorum :-)

bayanlar günlük düzenli rapor verelim diyorum . vereceğmiz şurda 5-6 kilo kalmış . onu da hep beraber azimle verelim bitisn bu iş .. ne dersiniz En Büyük KK

search

Sabah 69.9 kilo geldim :-)
4 gibi kalktım çok çok az makarna yedim. 1fincan Türk kahvesi içtim o kadar.

E siz neler yediniz bakalm. :-)

sabah 62,9 geldiiim :63: ki en son 61,2 de bırakmştım kendmi
neyse sabah ben de sadece sütlü türk kahvesi içtim
ikindin bir twister
akşam cozuttum yine :(
daha doğrusu arkadaşla buluştuk ve bir tavuk dürümü gümdüm.
bakalım yarın sabah beni ne bekliyor

aslında totale baktığımızda az yemişim
gün içinde gıdımın gittiğini ve karnımıın inceldiğini hissetmeye başlamıştım aslında

neyse akşam yatmadan bol su ve plates le o dürüm yakılacak başka yolu yok
desteğe devam kızlar :KK6:
52 kilo beni bekler
bu perşembeye kadar 59 u görmem lazım

bu arada sevgili ikizler burcu erkeğimiz dün ilk kez yanımıza gelip halimi hatrımı sorduuuu:oops:

aslında totale baktığımızda az yemişim
gün içinde gıdımın gittiğini ve karnımıın inceldiğini hissetmeye başlamıştım aslında

neyse akşam yatmadan bol su ve plates le o dürüm yakılacak başka yolu yok
desteğe devam kızlar :KK6:
52 kilo beni bekler
bu perşembeye kadar 59 u görmem lazım
Arada vücudu sasirtmak lazım demi ama :-)
bu azimle görürsn merak etme.
bende sütlü Türk kahvesi içiyorum şimdi :-)
7gibi akşam yemeği yerim. Nöbete gideceğim de

bu arada sevgili ikizler burcu erkeğimiz dün ilk kez yanımıza gelip halimi hatrımı sorduuuu:oops:
E hadi bakalm hayırlısı o zaman :-)
Hatrini sorduysa gerisi de gelir onun :-D

69.3 geldim gençler :-)bu kiloya sevinecegim aklıma gelmezdi ama napalm kader... :-)

giderek eriyorsun çok iyiiii =))
Hepberaber eriyelim :-)
yaza fitt girelimm
açık renk giyinebilelim
korkmadan...
herkes iltifat etsin aaa ne güzel olmuşsun kaç kilo verdin nasıl verdin diye :-)

Back
X