- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Cutemom007
Herkse merhabalar 

Aslında diyet günlüğüm var yıllar öncesinden ... Bu sayfayı açıyorum çünkü bu bir diyet günlüğü değil bu bir zayıflama günlüğü

geçen sene haziranda doğumdan hemen sonra diyete başladım 62 kiloya kadar düşmüştüm ki diyet denen dost görünümlü düşman bütün zihin süreçlerimi bozduğu için artık yapamaz oldum ve yeme atakları geçirmeye başladım arkasından gelen suçluluk pişmanlık ve ruh sağlığım bile tehdit altındaydı bi dur demem gerekiyordu 

ve ne yapmam gerektiğini araştırmaya başladım zayıflamayı her şeyden çok istiyorum bu istekten vazgeçemem 15 kilo vermişim göz göre göre geri gelmelerine izin veremem derken bir video ile karşılaştım önce herşeyi yemek gerektiğinden önemli olan miktar olduğundan falan bahseden bi kızın zayıflama hikayesini içeren video o gün karar verdim

diyet yapmayacağım diye sonra burada güldemirin başarı hikayesine rastladım ikinci değişimi de orda yaşadım ve hayatımın geri kalanında takıntı haline getirmeden kendime yasaklar koymadan herşeyden yiyerek ve hareketli bir yaşamı benimseyerek inceleceğim

kendime inanıyorum şimdi gelelim neler yapacağıma

işe öncelikle hatalarımı tespit etmekle başlamalıyım bir aydır falan diyet yapmıyorum kendimce dikkat etmeye çalışıyorum ama yine de kaçırıyorum bir günde ortalama yediklerimi yazdım düşündüm ve hatalarımı bulmaya çalıştım

HATALAR

BUNUN DIŞINDA YAPILACAKLAR

GÜNCEL KİLO: 67.8
HEDEF KİLO 58
BİSMİLLAH

Guncel 7. Sayfa
Aslında diyet günlüğüm var yıllar öncesinden ... Bu sayfayı açıyorum çünkü bu bir diyet günlüğü değil bu bir zayıflama günlüğü
işe öncelikle hatalarımı tespit etmekle başlamalıyım bir aydır falan diyet yapmıyorum kendimce dikkat etmeye çalışıyorum ama yine de kaçırıyorum bir günde ortalama yediklerimi yazdım düşündüm ve hatalarımı bulmaya çalıştım
HATALAR
- özellikle ikindi akşam ve gece öğününde miktarı ayarlayamamak
- bedenin doyma sinyalini algılamakta zorlanmak
- yemeği yangından mal kaçırır gibi farkında olmadan yemek
- Bedeni dinlemeye çalışmak doyduğun noktada durmayı başarmak
- ıkındı arasında abur cubur miktrını 1 dilim kek 2 bisküvi 3 hurma gibi makul düzeyde bırakmak
- akşam yemeğinde 1 dilim ekmek 6 kaşık yemeği geçmemek
- yemeği farkına vararak bilinçli olarak yemek
- abur cuburları daha az kalorili olan altarnatifleriyle değiştirmek (diyet bisküviler ama burada sevdiklerimden seçmek önemli asla sevmediğim bir şeyi yememek)
- canım bişiyi çok çekiyorsa makul porsiyonda yemek (kadın günleri gibi yerlerde çeşitlerden azar azar tatmak gibi)
- her fırsatta hareket etmek hareket edecek fırsatlar yaratmak
BUNUN DIŞINDA YAPILACAKLAR
- BOL SU İÇMEK
- SÜKRETMEK
- DUA ETMEK
- KENDİNİ İNCE BİR BEDENDE HAYAL ETMEK
- KENDİ DUYGU VE DÜŞÜNCELERİMN FARKINA VARARAK BEDENİMLE KONUŞMAK
- TABAKTA KALAN YEMEĞE ACIMAMAK
GÜNCEL KİLO: 67.8
HEDEF KİLO 58
BİSMİLLAH
Guncel 7. Sayfa