• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetsiz Niyet

En temel sorunum tabağımı bitirmeye çalışmak bunu yapmayı bıraktığımda olacak
Misal biraz önce kahvaltı yapıyorum sonra buraya yazdım bi baktım tekrar yemeye başladım otomatik neden çünkü kalmasın diye düşünüyorum neyse bunu yakalayıp kendimi durdurmak harika

Kahvaltımı yaptım
Yediklerim 2 dilim peynir 1 dilim ekmekten 1 parmak fazla ekmek 7 minik yeşil zeytin 1 dilim armut domates salatalık

Bugün öğleden sonra bir bayan oturmasına davetliyiz normalde ben sabah erken kahvaltı yaparım ama aç olmadan bi görev gibi bugün kararıma uyarak sabah aç hissetmediğim için hemen beslenme kutuma kahvaltılıkları koydum okula getirdim böylelikle öğlen acıkmayacağım için bir şeyler yemem ve kadın gününde acıkacağım için ikramlıklardan doyana kadar yeme hakkım olacak

Günün devamında öğlen bi arkadaşım bir parça tost ikram etti 1 parça aldım

İkindi oturmasında 2 dilim ıslak kek 1 servis kaşığı kısır 1 servis kaşığı makarna salatası 1 dilim ıspanaklı börek

Akşam biraz aç hissettim 1 bardak sütlü kahve 3 hurma 7-8 badem

18 dk sporumu da yaptım

Güzel bir gün olsun günlüğüm
Bugünde evde kahvaltı yapmadım Okulda biberli yaptıracağız arkadaşlarla benim diyeti sürdüremememin en temel sebebi bu aslında misafirlik ler okuldaki etkinlikler dayanamıyorum

Kahvaltımı yaptım biraz önce 2 tane biberli ekmek yedim 1.5 olabilir miydi olabilirdi sanki

Bugün ozan Tuncer in diyetsiz kalıcı zayıflama kitabını okudum çok aklıma yattı yapmaya çalıştığım şeyin aynısı zaten sıkıntım açlık tokluk durumumu anlayamamak ama zamanla öğreneceğime eminim

Bugün sabahtan sonra 4.30 da falan yemek yedim bulgur pilavı ve yumurtalı ıspanak yedim biraz önce de 1 elma ve 5-6 badem

Kahvaltıdan çıktım ilginç bişi oldu normalde ben bu tarz yerlerde bitene kadar yerim ama bugün yiyemedim çok da fazla yemedim ama ilginç bi şekilde doymayı hissettim ve sonraki yemeye çalıştıkları dan sadece rahatsızlık hissettim çok da sevindim sanırım bir şeyler değişiyor

İyi geceler günlüğüm bugün kahvaltıda abartmadan kahvaltılıklardaan yedim akşam da dışardaydık 1 ciğer dürüm yedim ekmeğinin 3 te birini kopardım ama
Gece de çayla 6-7 tane petibör yedim sanırım bu duygusal açlıktandı felaket dolu hissediyorum spor yapamadım bugün

Tartı kilo aldığımı gösteriyor ama karar vermek için erken bir ayı tamamlayacağım en az

Dün sürekli yediğim bir gün geçirdim pansiyonda nöbetçiydim ne zaman pansiyonda nöbetçi olsam çok yiyorum neyse bugün acıktıkça yemeye devam

Yine istediğim gibi bir gün değildi yarından itibaren hiç bozmamaya niyet ediyorum

Back
X