Diz üstü Çizmeler 2012

speedy-gonzales

Carpe Diem
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
56.597
4.466
873
Plazalar Cumhuriyetinin giyim kuralları var; renkten uzak dur, gri ve siyahtan şaşma! Renkli giyinmek çalışan kadınların da hakkı değil mi? Neyse ki pastel tonlar modası başladı da markalar; ofis ortamına uygun, pastel renkli parçalar tasarlamaya başladı.

$dizustubihter-cizmemodeller1.webp

mavi ve kırmızıya bayıldım bayıldım ve hatta yine bayıldım.speedy çabuk bana bu seksi şeylerin nereden alınabileceğini yaz,lütfeeeennnn.

evet ya kırmızı muhteşemm ama bu çizmeyi göstere göstere giyebilmem için etek boyumun gayet cesur olması gerek pfff
:1::1::1::1::1:

aynen öyle canım cesur olmak lazım ama bacak boyununda uzun olması lazım kısa boylara kesinlikle yakıştıramıyorum bu dizüstü çizmeyi. yani her isteyenin giyeceği bir çizme değil:31:

Plazalar Cumhuriyetinin giyim kuralları var; renkten uzak dur, gri ve siyahtan şaşma! Renkli giyinmek çalışan kadınların da hakkı değil mi? Neyse ki pastel tonlar modası başladı da markalar; ofis ortamına uygun, pastel renkli parçalar tasarlamaya başladı.

Eki Görüntüle 253731
bende victoria secret ın var haylı ıddalı model tesetturlu olmamdan dolayı evde gıyıyorum

kışın ben de aldım böyle ama rengi koyu gri,füme gibi...dolgu topuklu...ben etek yerine tayt ya da dar jeanlerle giydim...çokta seviyorum...

Back
X