Dizi çıkmış pijama

Evli değilim evlenince nolurum bilmiyorum da ben genelde pek rahatımı bozmadığımdan, bilen de bunu biliyor zaten. Evlenince ne düzenim ne kendim değişirim muhtemelen. Yazın şortlu takımlar giyerim genelde, uzun pijamalarla uyuyamadığım için. Eve gelir gelmez makyajımı çıkarırım, saçlarım beni bunalttığından kıytırık bir şekilde tepeme toplarım. Kışın da kalın taytlarımın üzerine bol tişört ve "depresyon hırkası" (polar ya da yün hırkalar) altına da pandiflerimi giyiyorum, sıcacık sıcacık oturuyorum. Evde bu zamana kadar makyajlı gezmişliğim yok, zaten dışarıda cildim hiç hava almıyor, hemen çıkarıyorum o yüzden.

Siz de rahat olun, evde de rahat olamayacaksak nerede olalım ki? Pijama giymeyin hem pijamalar beni üşütüyor kışın. Tayt sıcacık. İlla kilonuzu kafanıza takıyorsanız -ki bence hiç gereği yok- üzerine bol tişörtler, hırkalar giyersiniz tamamdır.

Dışarda gayet rahat olan pantolonlar, etekler, gömlekler, elbiseler eve girdiğim an batmaya başlıyor. Nasıl üstümden atacağımı bilemiyorum.

Hep bu diziler yüzünden.. herkesin beklentisi yükseldi.. Bihter Ziyagil miyiz biz? ?

benim evde ev kıyafetim vardır asla pijama eli gezinmem. bi kere eşime güzel görüncem diye değil yatağa temiz kıyafetle girmek istediğimden. evin içinde pijama ile gezinince evin kokusu siniyor rahat uyuyamıyorum.
ev kıyafetinden kastım da tayt veya streç rahat kot veya eşofman. üstüne de tşört veya mevsimine göre hırka/kazak vs.
ama iş kıyafetimle veya dışarı kıyafetimle de evde gezmem. rahat şeyler tercih ederim.

Taytla geziyorum...onun haricinde beni hiç bişey rahat ettiremez
bakımla zorlanıyorum bende...çocuktan dolayı....

Evde kotla gezebilen varsa helal olsun. Zaten 12 saat ustumde durdugu için eve gelince nefretle cikartiyorum. Tayt giyiyorum genelde. Esofmanlarin dizi ciktigi icin hosuma gitmiyor

Hic pijamam olmadi valla, evde tayt ve bluz giyerim. Ayagima babet giyerim. En sevmedigim seydir evde pijama ve esofmanla dolasmak

Pantolon sayimin 3 kati kadar pijamam var
Cidden oyle dizilerdeki gibi evde şik olanlar varmi ozel gunler disinda.
Pantolon etekle elbiseyle oturdugumu dusunemiyorum ayrica pijama ve taytla gayet guzel olunabilir hem dogal

Ben erkek olsam pijamayla beni karşılayan eşimin bana değil sadece dışarıya süslendiğini düşünürdüm.Sonra adam dışardaki mini etekli,fönlü kadınları beğenince onu suçluyorsunuz

Bi de merak ediyorum bütün gün üzerinizde pijama varsa gece neyle yatıyorsunuz? Aynı pijamayla yatmiyorsunuz umarım. Ben ki titiz bir insan değilim ama bütün günün pisliği ile yatağa giremem.
Evin icinde hep pijamaylayim yatarken degistirir baska pijama giyerim baskalarini bilmem.
Yasasin pijama

tayt yada rengarenk hello kittyli polar pijamalarımla ustumede tişört gayet iyiyim bence bide olmazsa olmazım tepeden saç arada duzlestiririm oda pek nadir önemli olan bence temiz olmaz ipek gibi saçlar mis gibi kokmak ben pek makyaj yapmam ben

Milletin kocası en azından pijamayla oturur, benimkini söylemeyeyim

hep tayt giyerim evde,disarda esim kizar tayt giydrmez evde hep oyle gezerim rahatca kilomda var yeni dogum yaptm 60 kiloyum yinede giyiyorum.pijamayla pijamayla kendimi kotu hissediyorum tum gun uykulu oluyorum uyurken giyerm
Yeni Doğum yapmış halin 60kilo,her yerde söyleme taşlarlar valla :)))

Ukrayna idi galiba

Türkler oralı kızlar ile konuşuyormuş işte çok şıksınız vs diye

Kadın ama demiş biz evde eşofman giyeriz kapıdan girince Türk kadınları gibi takılmayız demiş

Dizi izleyen herkes Türk kadınlarını Bihter ziyagil sanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…