Hahah benim ev hanımı olduğum yıllarda yaptıgım şeyGenelde pijamali takilirim bende:)
Bazen esim gelmeden uzerimi degisiyorum
Bekara gerçekten karı boşamak kolay.evlenmeden önce kıyasıya eleştirirdim kendine bakmayanlari.ha hicbirzaman çok süslü biri değildim ama evlenince kendimi iyi taşıyacağımi sanırdım.kendime bir bakıyorum hep evde pijama giyiyorum.giyinik pantolona falan oturunca dinlenemiyorum.sonra üzülüyorum.eee bir pijama dizi çıkmadan ne kadar gider ki...tayt belki olabilir oda kilom dan dolayı acaba kötü mu durur ,durur galiba bu bakımsızlık nereye gider bilmiyorum. Sizde durum nedir arkadaşlar evde nasıl giyinirsiniz ne yaparsiniz
Ne yapim kuzum adamin gozu alismasin hep pijamaliHahah benim ev hanımı olduğum yıllarda yaptıgım şey
Taytla geziyorum...onun haricinde beni hiç bişey rahat ettiremezBekara gerçekten karı boşamak kolay.evlenmeden önce kıyasıya eleştirirdim kendine bakmayanlari.ha hicbirzaman çok süslü biri değildim ama evlenince kendimi iyi taşıyacağımi sanırdım.kendime bir bakıyorum hep evde pijama giyiyorum.giyinik pantolona falan oturunca dinlenemiyorum.sonra üzülüyorum.eee bir pijama dizi çıkmadan ne kadar gider ki...tayt belki olabilir oda kilom dan dolayı acaba kötü mu durur ,durur galiba bu bakımsızlık nereye gider bilmiyorum. Sizde durum nedir arkadaşlar evde nasıl giyinirsiniz ne yaparsiniz
Evin icinde hep pijamaylayim yatarken degistirir baska pijama giyerimBi de merak ediyorum bütün gün üzerinizde pijama varsa gece neyle yatıyorsunuz? Aynı pijamayla yatmiyorsunuz umarım. Ben ki titiz bir insan değilim ama bütün günün pisliği ile yatağa giremem.
tayt yada rengarenk hello kittyli polar pijamalarımla ustumede tişört gayet iyiyim bence bide olmazsa olmazım tepeden saç arada duzlestiririm oda pek nadir önemli olan bence temiz olmaz ipek gibi saçlar mis gibi kokmak ben pek makyaj yapmam benBekara gerçekten karı boşamak kolay.evlenmeden önce kıyasıya eleştirirdim kendine bakmayanlari.ha hicbirzaman çok süslü biri değildim ama evlenince kendimi iyi taşıyacağımi sanırdım.kendime bir bakıyorum hep evde pijama giyiyorum.giyinik pantolona falan oturunca dinlenemiyorum.sonra üzülüyorum.eee bir pijama dizi çıkmadan ne kadar gider ki...tayt belki olabilir oda kilom dan dolayı acaba kötü mu durur ,durur galiba bu bakımsızlık nereye gider bilmiyorum. Sizde durum nedir arkadaşlar evde nasıl giyinirsiniz ne yaparsiniz
Milletin kocası en azından pijamayla oturur, benimkini söylemeyeyim
Evin icinde hep pijamaylayim yatarken degistirir baska pijama giyerimbaskalarini bilmem.
Yasasin pijama
Yeni Doğum yapmış halin 60kilo,her yerde söyleme taşlarlar valla :)))hep tayt giyerim evde,disarda esim kizar tayt giydrmez evde hep oyle gezerim rahatca kilomda var yeni dogum yaptm 60 kiloyum yinede giyiyorum.pijamayla pijamayla kendimi kotu hissediyorum tum gun uykulu oluyorum uyurken giyerm
Elinden gelse derisini soyup atacak adamBende de var ondan bi tane...
Doğru mu anladım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?