Çok dizi izleyenler; burada dizilerden soru üretip cevaplamaya var mısnız
İşte size ilk soru
Bilin bakalım:
Kayın pederi (adayı) eski eşinin nişanlısı olan dizi karakteri kimdir ve dizinin adı nedir?
yeni sorularla konuyu şenlendirip bilgi dağarcığımız genişletin kızlarrrrr:124::124::124::124::124::124::124::124:
İşte size ilk soru
Bilin bakalım:
Kayın pederi (adayı) eski eşinin nişanlısı olan dizi karakteri kimdir ve dizinin adı nedir?
yeni sorularla konuyu şenlendirip bilgi dağarcığımız genişletin kızlarrrrr:124::124::124::124::124::124::124::124:
İşte size ilk soru
Bilin bakalım:
cıkks o tarih olduolsa olsa bu tezat aşkı memnuda olur
ay çok merak ettim ayol kimdir bu
ha haha : )))) bildin kelebekim
eşim sağ olsun her cuma izliyoruz
bak faydasını gördün kupa veriyom sana
eşim sağ olsun her cuma izliyoruz
valla tebrik ederim kelebek
bende sorayım peki
kardeşinin nişanlısı ile hem düşman hem rakip hemde ortak olan dizi karakteri ve dizi hangisidir
valla tebrik ederim kelebek
bende sorayım peki
kardeşinin nişanlısı ile hem düşman hem rakip hemde ortak olan dizi karakteri ve dizi hangisidir
bilmiyorum
bu dizide ayrıca inanılmaz entirakalrda var misal birinin sevgilisi dizideki bütün heriflerin sevgilisi oluyor teker teker
sonra ayrılık sonra dön baştan
:44::44::44::44::44::44::44::44:
bu dizide ayrıca inanılmaz entirakalrda var misal birinin sevgilisi dizideki bütün heriflerin sevgilisi oluyor teker teker
ama nerdeyse her dizide böyle değil mi ki artık kimin eli kimin cebinde belli değil bide ben dizi kolik de değilim azcık daha ip ucu verde bileyim havamma hava katayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?