Dizi-Soru

ayyy tam bi entrika dizisiii o yaaa

akşam yemek hazırlarken ölesine açim dedimmm

şimdi baya baya izliyommmm

ama kardeşiyle boşandılar olsun yinede hoş deeel

olsun yinede hoş değil mi biz normal sınıf arkadaşımızın bile sevgilisine yan gözle bakmazdık hoş değil die kadın kardeşinin eski kocasından hamile kalmış hey maşallahhh
ne olduysa aşkı memnudan sonra oldu

2 kupa aldın hala izlemyom diyon

sende soracaksın bi soru, bana ne bana ne

dizi izleyen biri olsaydım sorardım kitaplarla alaka olsa hadi neyse ama ben tv ye sadece göz ucu ile bakarım 2-3 dk çözüyorum zaten ya da reklamını izlesem yetiyo çünkü hepsi birbirinin neredeyse aynısı sadece oyuncular değişiyor

sanatçılardan nazan öncel ve neşe karaböceğin kardeşleride onların eski eşleri ile evlenmişlerrr,, eniştesi yaaa varmı ötesi

kitaplardan çevrilenlerden sor

ayyy tam bi entrika dizisiii o yaaa

akşam yemek hazırlarken ölesine açim dedimmm

şimdi baya baya izliyommmm

bende kışın can sıkıntısından izlemiştim şimdi müptelası oldum

yani büyük konuşmak istemedim canım elbetti çirkin bir durum

geçerken uğramıştı tam onnnnsekizzz ay oldu, hala kızı zehraa

tey tey D:D:

elimi verdim kolumu kaptırdımmm

ama dizi dehşet ehelecanlı bugun

olur olur, illa zıpır olması gerekmez

hayatın tek düzesinden bunalıma giren ve çevresinde alisi arkadaları olmayan bi adamın doktorunun tavsiyesi üzerine kanser hastası olmadığı halde kanserli hastaların terapilerine katılır orada bi bayanla tanışır oda kanser deildir ama terapilere gider. vs. vs. vs.
sonrasında bir projeye kalkışırlar ve projenin amacı büyük bankaların merkezlerinin havaya uçurularak bütün hesapların silinmesi ve insanların borçsuz olarak yeni bir hayata başlamasıdır..
ne harika soru sordum bu filmin adı nedir..
aynı zamanda bu filmin kitabıda vardır..

ilgnç bir konuymuş
yerli /yabancı???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…