• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dizi teklifi ? :)

İşine gelmiyor demedim ki, karşıt fikre açık değilsin dedim.
Polemiğe girmek zorunda da değilsin.
Mesela sektörden yazan birine “şartlar böyle mi bilmiyordum”
Veya psikolojik olarak etkileneceğini yazan birine “ haklı olabilirsin bu kısmı biraz daha düşüneceğim” demiyorsun.

Aklında ki şey çok net, sadece kayıt para isteyip istememesine takılmış gibisin.
Eğer bu kadar kararlıysan, çocuğun şartları bilerek istediğini düşünüyorsan konuyu kapattırmalısın.
Be başkaları polemiğe girsin, ne senin canın sıkılsın.

Gerek yok konum acik kaldi ki fikirleri insanlarin tarzini gördüm.
Ayrica bir arkadasim özelden yazarak hem bilgilendirdi beni hemde yeni gelin dizisinin yönetmenini tanidigini böyle birseyin olup olmadigini sorup yardimci olacagini yazmis.
Benim konuyu acarkene boyle birseyi yasayip tecrubesi olan varmi diyerek yazmistim ve yanitimi özelden bir arkadastan detayli `kırilmadan` aldim .

Polemige girmek istemiyorum kimseyle . Yoksa isime gelip gelmedigi icin degil yani.
Bak canım, seni ve kızını tanımıyoruz.
Ne kıskanırız ne de umursarız.
Hepimiz gördüğümüz, yaşadığımız şeylerden yola çıkarak yorum yapıyoruz.

Eski konularına bir bak ve kendini tanımaya çalış.
17 yaşında evlilik ve bir değil iki çocuğa annelik yapmışsın.
Eşimle çok mutluyum derken, 2 ay sonra mutsuzum yazmışsın.
Birkaç ay önce eşine sürpriz doğum günü düşünürken, birkaç ay sonra boşanmak istiyorsun.
Bir konunda sosyaliz derken, diğerinde evde sıkılıyorum "TV BİLE AÇMAM" sıkılıyorum diyorsun.

Eşin senin çalışmana izin vermezken, kızına izin veriyor mu? Verdi diyelim, neden sana izin vermiyor o zaman?

Demek istediğim hayatın cahilisin, tek arkadaşın eşin. Çevren yok, sosyal hayatın yok, işin yok, kendine güvenin yok. Kızına dair tek planın, şöhret.

Yani çok çelişkili ve mantık dışı yaptıkların. Kızını koruyabilecek kadar güçlü ve ileri görüşlü değilsin maalesef.

Bu monoton eş ve hayattan çıkmak için kızını kullanmak, hiç de "evladını düşünen anne" davranışı değil bence.

Ayrica bir arkadasim özelden yazarak hem bilgilendirdi beni hemde yeni gelin dizisinin yönetmenini tanidigini böyle birseyin olup olmadigini sorup yardimci olacagini yazmis.
Benim konuyu acarkene boyle birseyi yasayip tecrubesi olan varmi diyerek yazmistim ve yanitimi özelden bir arkadastan detayli `kırilmadan` aldim .
Ortada bir çocuk olunca, onunla ilgili istismar olabilir düşüncesi olunca yetişkinin “kırılması” pek kimseyi ilgilendirmiyor genelde.

İşine gelmiyor demedim ki, karşıt fikre açık değilsin dedim.
Polemiğe girmek zorunda da değilsin.
Mesela sektörden yazan birine “şartlar böyle mi bilmiyordum”
Veya psikolojik olarak etkileneceğini yazan birine “ haklı olabilirsin bu kısmı biraz daha düşüneceğim” demiyorsun.

Aklında ki şey çok net, sadece kayıt para isteyip istememesine takılmış gibisin.
Eğer bu kadar kararlıysan, çocuğun şartları bilerek istediğini düşünüyorsan konuyu kapattırmalısın.
Be başkaları polemiğe girsin, ne senin canın sıkılsın.
Konuyu kapattırmıştı zaten, yönetim açtı galiba.

Sen de ona inandın yani.
Ben de sana özelden yazsam;
Evrim Akın üniden arkadaşım, senin kızı programa aldırırım. Fotoları gönder desem, göndereceksin.
Ben o fotoları kötü niyetli de kullanırım, ruhun duymaz.
KK da nice kadın erkek veya fake çıktı.

Sen ki KK da kendine ve kızına arkadaş arayacak kadar cahil ve asosyalken, taleplerin enteresan

kk daki beni kıskanıyor veya konu sahibini kıskanıyorlar mantığı yüzünden yazılanlar çok yanlış anlaşılıp konular çöp oluyor

konu sahibini ve kızını düşünmesek zaten bunca sayfa yorum yazılmazdı zaten

Ya hiç görmediğimiz, etmediğimiz, burada kimisinin yazdığının doğruluğu bile meçhulken neden kıskanalım ki? Bu konu sahipleri için bir tür savunma mekanizmasından ibaret.

Konuya gelince, hiçbir düzgün ajans sizden kayıt parası zart parası zurt parası almıyor. Arkadaşım bir ajansa kayıtlıydı, kendisinden asla para istenmedi. Çok Ankara dizisinde oynadı, oynadıklarından komisyon aldı galiba ajansı. Ayrıca bir hocam yaklaşık kızınız yaşlarında bir çocuğun terapisti. Çocukcağız bir programda ünlü olmuş zamanında, şimdi o ilgi kaybolmuş (malumunuz kimse sonsuza kadar ünlü olamıyor) ve ilgi kaybolunca depresyona girmiş. Ailesi terapiste dünya para ödüyor. Hem çocuklarının sağlığını bozdular hem de çocuk üzerinden kazandıkları para ellerinden gitti. Yani bu şekilde hayallerle yaşamakla olmuyor maalesef. Anne babalar biraz daha bilinçli olmalılar. İnsan yetiştiriyorsunuz, evcilik oynamıyorsunuz.

Konu hala devam ediyor ve konu sahibi hala aklındaki fikir dışında hiç bir fikre açık değilsin.

Seni destekleyen yorumları beğeniyorsun sadece, normal bir şekilde anlatılan hiç birşeye cevap vermiyorsun.

Umarım hakkında hayırlısı olur, eğrisini doğrusunu iyice tartıp kalkışırsın bu işe.
Ve işine gelmeyen hiçbir soruya cevap vermiyor.
Karısını çalıştırmayan koca kızının çalışması için onay verir mi diyorum, cevap yok.
Muhtemelen gizli yapıyor.

Ne kadannnn da kızını düşünen bir annecik.

biz ne yazsak boş konu sahibi kararını vermiş üstelik konu sahibine özendiğimizi kıskandığımızı vs ima eden yorumlar oldukça daha da gaza gelecek

Bak canım, seni ve kızını tanımıyoruz.
Ne kıskanırız ne de umursarız.
Hepimiz gördüğümüz, yaşadığımız şeylerden yola çıkarak yorum yapıyoruz.

Eski konularına bir bak ve kendini tanımaya çalış.
17 yaşında evlilik ve bir değil iki çocuğa annelik yapmışsın.
Eşimle çok mutluyum derken, 2 ay sonra mutsuzum yazmışsın.
Birkaç ay önce eşine sürpriz doğum günü düşünürken, birkaç ay sonra boşanmak istiyorsun.
Bir konunda sosyaliz derken, diğerinde evde sıkılıyorum "TV BİLE AÇMAM" sıkılıyorum diyorsun.

Eşin senin çalışmana izin vermezken, kızına izin veriyor mu? Verdi diyelim, neden sana izin vermiyor o zaman?

Demek istediğim hayatın cahilisin, tek arkadaşın eşin. Çevren yok, sosyal hayatın yok, işin yok, kendine güvenin yok. Kızına dair tek planın, şöhret.

Yani çok çelişkili ve mantık dışı yaptıkların. Kızını koruyabilecek kadar güçlü ve ileri görüşlü değilsin maalesef.

Bu monoton eş ve hayattan çıkmak için kızını kullanmak, hiç de "evladını düşünen anne" davranışı değil bence.

çok iyi yazmışsınız.
alkış...:KK9:

Onlar bilgisayar destekli görüntü canım :)
Çocuk kamera arkasında yüzme havuzuna atlıyor. 1-2 dakika durup çıkıyor.
Dağ bayır koşarken kucakta gerçekten çocuk yok, o boyutlarda oyuncak var.
Ama sonuçta elbette yorucu iş ve çocuk yoruluyor.
Uçurumdan suya atladığına gerçekten inananlar varmış hadi dağ bayır koşturmayı gectim de :)

Back
X